Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fanez
    replied
    Bonusul care e? masina sau problema?

Leave a comment:

• Seba
    replied
    io cred ca tre' sa vinzi problema cu masina cu tot...asa deduc din postul colegului, fiindca se referea la o problema de pe fostul logan. deci le dai la oferta, o masina si-o problema. sau la super-oferta, o masina cu trei probleme

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    [QUOTE=ten;1723724? am avut si eu pe vechiul logan problema asta dar pana la urma am vandut o...[/QUOTE] Cum sa fac sa vand si eu niste probleme?

Leave a comment:

• jonnie007
    replied

Sent from mobile

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Poate se referea la vreo "bucata" de gagica de la servici , na nu poate pleca tot de la lucru , ci poate plecat cu una "bucati".

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    ghici care bucata pleaca prima... cea cu cea mai multa durere in p....

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Asta da perla.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    O sa schimbe si amandoi planetarii.
    Si nici astia de la lucru nu ma mai lasa sa plec...tot...doar daca vreau pe bucati sa plec de la lucru.
    N-am reusit sa inteleg cu pleaca pe bucati daca nu poate sa plece tot.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    pai, ce vrei si tu ?! are masina de baieti. daca era fata avea capete de bara, bielete... etc dar in schimb, el are tacheti, nu tachete, ca fetele.

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    Originally posted by bolovan
    ...am schimbat capetii de bara...
    si bieletii ???

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    E mai sigur decat sa-l prinzi cu coliere .

Leave a comment:

• Seba
    replied
    nu stiu. glumeam cand am zis ce fel de corniera a folosit. n-am glumit insa la cum am construit eu un patut pentru copii...pe care l-am prins de perete cu conexpanduri de 12mm diametru

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Inseamna ca nu mai cade teava aia... l-o fi sudat sau l-a prins in suruburi?

via Tapatalk

Leave a comment:

• Seba
    replied
    de 35x3.5, cum i-am facut eu pat etajat lu fii-mea. pot sa sui tancul la ea in pat si sa fac si sex pe tanc si tot nu se indoaie patutul

Leave a comment:

• Fanez
    replied

viteza pe autobahn 175 benzina( imi era frica sa mai dau, dar nici nu cred ca mai mergea, era blana acceleratia)
    Imi era frica sa mai dau, dar nici nu mai aveam cum ca era pedala lipita de podea. De frica sau din cauza podelei, m-am hotarat sa nu-i mai dau. N-avea rost sa bag pelada sub podea...
    ...turatii la ambele 5-6000, surpriza mare pe la 5000 de turatii nu mai se audea asa turat motorul.
    Pe la 5000 de turatii nu mai e chiar asa de turat motorul. E turat doar pana pe la 4900, de la 4950 in sus, mai subtire cu turatiile...

.....am pus o teava si am prins.o cu corniere.....
    Cornier de cat?
    Last edited by Fanez; 14 June 2016, 08:23. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google