Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fanez
    replied
    Fiind in revizie nu merg cu mai mult de 3000 de ture. Cam 2500.

Nu e bine sa depasim 3000 de ture cand suntem in revizie...
    Colegul ii raspunde:
    Chiar si in rodaj eu zic sa mergi si cu 2800 - 3000 ca nu dauneaza.

Deci si in revizie dar si in rodaj...

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    De crezut poti sa crezi in biserica. Aici ne amuzam de ce s-a scris.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Nu ma, cred ca a vrut sa zica ca la 1.4 ai 2800 de ture fata de 1.2 la 3000 de ture la aceeasi viteza.

Leave a comment:

• Fanez
    replied

la 3000 de ture ai fix 100 km/h la 1.2 modelul nou .... numai la 1.4 avei 2800 la 3000 ture
    Adica la motorul de 1.4, cand ai 2800 de ture, ai 3000 de ture... si daca mergi 100km/h, mergi 110km/h.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    sau:

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Nici nu vreau sa ma gandesc la cata caterinca e prin restaurante la chestii de genul asta, aia prin spate pleaca acasa cu crampe

Leave a comment:

• zuzu85
    replied
    fara misto, am un vecin care chiar a baut la un restaurant din bolul ala...cand am auzit povestea m-am tavalit pe jos, deci ma durea burta de ras.Culmea e ca si el rade cand isi mai aduce aminte.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Stii cum e, e suficient sa bei o data apa din bolul care-ti este adus sa te speli pe maini, ca ti-ai dat foc la palarie si seara aia... nu mai e "seara"

Leave a comment:

• zuzu85
    replied
    Nu sunt scortos, nicidecum, am recunoscut greseala, nu prea le am cu scrisul pe tel, crenvustii mei functioneaza mai greu pe tocuhscreen.Doar ca nu mi-a placut tenta discutiei cum ca as fi agramat sau manelist.Radem, glumim, e ok dar sa facem "assumptions" de genul acesta nu mi-a parut ok.Am scris randurile din postul anterior fara nici un fel de suparare pe nimeni, sa nu se inteleaga gresit...

LE:am uitat sa semnez - Marian un manelar agramat neconvins ))
    Last edited by zuzu85; 3 June 2016, 13:37.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    I-ai dat textului o tenta de manelist prin exprimarea respectiva, n-am spus ca esti manelist, dar nici ca nu esti.
    In legatura cu faptul ca ai scris in graba de pe telefon, e ca si cum ai spune ca ai ai iesit doar 10 minute in chiloți sa iti cumperi o punga de seminte de la Carrefour si ca nu se pune, in general esti la pardesiu.
    Nu uita ca threadul asta e de bascalie, mai radem si noi, mai glumim, mai gresim, nu tre sa ne bășicăm, daca esti mai scorțos poti evita secțiunea.

Leave a comment:

• zuzu85
    replied
    aha deci acum sunt si manelist pe deasupra.Draga coleg de forum mesajul a fost scris in graba, de pe telefon, recunosc cu greseli dar cred ca ideea se intelege.O masina in Romania, luata de noua, face in 8 ani 140000 de km.in consecinta o masina luata de afara este foarte posibil sa aiba mult mai multi km.Daca mergem pe ideea grammar nazi cate pagini sau posturi din acest forum sunt absolut corect gramaticale, chiar si ale tale.Hai totusi sa nu fim rautaciosii unii cu altii pentru ca nu ne cunoastem decat prin intermediul forumului care culmea nu este de gramatica sau lb romana.Genul de oameni care fac referire pe forum la greselie celorlalti in mistocareala, bascalie, aducand injurii fara vreun motiv intemeiat, am asa o vaga idee ca nu prea au ocupatie...

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Pai n-ai cum sa intelegi atat timp cat ai scris treaba aia, tie ti se pare corect, dar incearca sa citesti textul si sa intelegi mesajul lui, daca poti.

"masina arata f bine nu am zis decat ca, ca km nu este f credibil.masina de familie am si eu, din 2007 luata noua, doar pe Romania are 140.000 acum.Sper sa ma insel, posesorul sa o stapaneasca sanatos si sa fie fara hibe si incidente"

greseli ?
    cacofonie, dezacord, topica, exprimare de Guță (pă România), punctuatie, ortografie

Leave a comment:

• zuzu85
    replied
    mersi pt injuria adusa, cu toate astea ce anume nu intelegi? ma faci analfabet fara nici o scrupula...

Nu ma supar, dar te rog explica tu daca colegul de mai sus nu a fost capabil

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Se plictisea asa cum te plictiseai si tu pe la orele de gramatica :P
    Nu te supara atat, chiar nu se intelege ce scrii.

Leave a comment:

• zuzu85
    replied
    poate imi explici si mie si celorlalti ce e gresit in fraza, nu de alta dar nu ma prind.Sau doar te plictiseai asa....

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google