Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Urechea este pe principiul: "De lunga poa' sa fie cat de groasa, scurta sa nu fie prea subtire". (Proverb)
-
Deci, cum e urechea?Am eu cheie din asta - nu merita bataia de cap: e acoperita cu un plastic cauciucat, ce nu va rezista prea mult in timp, "urechea" pentru prindere este prea lata si ingusta (...),
Leave a comment:
-
Intrucat urmez sfaturile moderatorilor iata:Fanez, baga-l la perle.si continua:Deci...el a iesit de pe banda lui de mers? Aici imi lasa senzatia ca nu..Banda lui de circulatie se continua pe banda opusa.Deci banda se muta dar tu nu....am intalnit foarte des situatia in care banda este trasata CLAR ca se muta pe directia opusa (inclusiv pe autostrada am intalnit situatia asta). Nu ca se termina, nu ca tu trebuie sa te muti...
sursa1, sursa2.
Leave a comment:
-
Cauti si tu nod in sfoara?
By the way, ai mai gasit dimensiunile anvelopelor in talon?
Leave a comment:
-
Daca laptele este cu orez, fidea, paine, mamaliga cred ca poti sa spui ca-l mananci, asa ca nu cred ca e o mare problema sa spui mancat in loc de baut.
Leave a comment:
-
-
Daca nu te ai prins..cred ca stie sa vorbeasca corect..vezi scrisul inclinat in acea expresie??Ce-ti spune asta?
Leave a comment:
-
Asa fac toate.Originally posted by mr.K View PostAsa face toate masinile cu cutie manuala, nu doar Dacia.

Leave a comment:

Leave a comment: