Perle! De Pe Forum Adunate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vitriol
    replied
    Ce alea?!

Salutare tuturor,eu lucrez pe un logan cu motor de 1.2 care are 242000 de km an Fab 2013 problemele la el in km aceștia sunt,imi ploua in portbagaj,nu imi sta la relantiv motorul,4 blocuri de lumini schimbate,acuma a inceput sa faca figuri blocul de la stergatoare mai exact treapta a doua nu mai merge,mi se aprinde din cand in cand derapajul in bord Chuck energiul si inca un bec care nu stiu ce semnifica,si cam atata momentan,

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    n-am vrut sa ma bag, dar adevarul e ca Olly09 a facut varza fraza aia.

"...fraza respectiva era ipotetica,pur si simplu ca o situatie generala de stare spusa, nicidecum sa o iei mot-a-mot..."

iar o fraza nu poate fi niciodata ipotetica, o situatie da.
    daca ai formulat fraza, nu mai e ipoitetica.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Nu e chiar perla dar suna bine:
    ...fraza respectiva era ipotetica,pur si simplu ca o situatie generala de stare spusa, nicidecum sa o iei mot-a-mot...

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    adica nu e ilegal motorul de 1.2 16v ??? alea de doua kile (pardon litre) tdi de vag is ?

Originally posted by cristi.... View Post
    exista si o parte buna aici. motoarele in 2 si 3 timpi sunt f usoare,
    stiu ca-s drujbe , dar chiar asa ? ne-am timpit ...
    Last edited by Costi-bc; 8 October 2016, 19:25. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Asa am dedus si eu prima data, cum ca 1.2 ar fi ilegal si nu timbrul de mediu.O paranteza pusa la locul ei si omul scapa de toate "rautatile" noastre
    Exprimarea lasa loc de interpretari...asta e farmecul limbii romane.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Originally posted by denisz View Post
    ... motorul de 1.2, care printre altele e ilegal.
    ...
    . Printre altele, adica mai sunt si altele (posibil si 1.4)
    Multumesc pentru sustinere

Leave a comment:

• Cherubino
    replied
    Originally posted by aris86 View Post
    ...se vede clar virgula care desparte ideea...
    Puteau să fie acolo sora, mama și bunica virgulei (toate trei aliniate), că exprimarea tot nefericită rămâna și avea exact înțelesul menționat de colegul Fanez.
    Oricum, eu sunt puțin îngrijorat de subiect: dacă cumva se constată că și motorul de 1,4 o fi ilegal, eu ce mă fac atunci?

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Daca interpretezi logic e ca tine.
    Daca e ilegal timbrul de mediu inseamna ca e ilegal sa-l platesti. Cine l-a platit sa suporte consecintele!

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Timbrul de mediu este ilegal, se vede clar virgula care desparte ideea. Î: Cine este ilegal? R:Timbrul de mediu.
    Last edited by aris86; 8 October 2016, 11:38.

Leave a comment:

• Fanez
    replied
    Am platit timbrul de mediu la ANAF - 464 lei pentru motorul de 1.2, care printre altele e ilegal.
    Motorul de 1.2 este si ilegal printre altele.
    Last edited by Fanez; 8 October 2016, 11:08.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    E suficient.

Sa revenim la...perle.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    "1l de benzina cumparat in februarie va avea un volum mai mic ca si 1l de benzina cumparata in iulie....nu mai vorbim de diferenta de pret"

Da' ce cantareste mai mult? 1kg de fier sau 1kg de paie?

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    ca sa iesi in evidenta ! ca xenoanele de bazar pe golan sau emblema de M pe pisicuta lesinata ! si musai oleaca de salam pentru ritm ! si daca ai reusit si se uita toata lumea la tine , obligatoriu folie neagra pe fata sa ai un aer mai mistic , desi te stie tot satu.
    Last edited by Costi-bc; 20 September 2016, 11:53.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    daca nu e din ala care franeaza la orice curba, nu patesti mare lucru. io ma gandesc ca nu lumina stopurilor e problema la dacia, dar noi de gandim cum sa imbunatatm ceva ce chiar nu necesita imbunatatire.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Sunteti rai! Te.ai dus sulii de suflet daca stai in spatele unui Cielo cu luminile de ceata ON..

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google