Originally posted by bolovan
View Post
Perle! De Pe Forum Adunate
Collapse
X
-
Deci, cum e urechea?Am eu cheie din asta - nu merita bataia de cap: e acoperita cu un plastic cauciucat, ce nu va rezista prea mult in timp, "urechea" pentru prindere este prea lata si ingusta (...),
Comment
-
Despre problemele cu rugina stiam. Acum aflu ca Loganul poate avea si rabie daca nu-i pui bielete corespunzatoare...
"bielete antirabic pentru Logan 1.4 din 2007"sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mulțam de informație. Trebuie să-i comunic și soției, că ea este medicul veterinar al familiei și se pare că nu este la curent cu aceste noutăți.Originally posted by Fanez View PostLa catei se face vaccin antiruliu.
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Asteroid View PostBanuiesc ca jmekeria pentru eliminarea/reducerea treelidatiilor la manuale este debreierea combinata cu cresterea turatiei. Adica "jucatul" din pedale.Perseverenta e mama intelepciunii.Originally posted by Asteroid View PostMa refeream strict la debreiere ca metoda de elimina/reduce trepidatiile la un anumit moment al procesului de plecare de pe loc care, evident, se face prin ambreiere.
Eu am inteles ce ai dorit a spune; dar, ai avut o mica scapare. Ai confundat debraierea cu ambreierea.
Ce poti sa obtii cand decuplezi transmisia accelerezi, decat un sunet asurzitor.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Mda.
In general e bine sa si exprimi in scris intocmai ceea ce gandesti; daca gandesti una si scrii alta, e inevitabil sa nu ajungi la...perle. Una e sa vrei, alta e sa faci...
Oricum, aici e ca la nu te supara frate. Sau asa ar trebui...Last edited by IancuMIC; 27 August 2017, 13:38.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment

_\o

Comment