Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ultima, nu m am putut abtine IMG-20180609-WA0001.jpg

    Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

    Comment


    • Dl_dr25, ultima nu e ok. După cum ști mulți sunt acolo aduși cu japca. Amenințați că își vor pierde slujba. E de datoria noastră să le deschidem ochii și nu sa ii hulim.

      Comment


      • Bancul zilei[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]:
        "Azi, in Bucuresti. Dialog tata-fiu:
        - Unde te duci, baiete?
        - La miting!
        - Sper ca esti gay..."
        Bine imi cer scuze, dar asta fiindca ala nu se pune.

        Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

        Comment


        • Originally posted by Gil26 View Post
          Pai din ce stiu PSD si ceata au castigat alegerile si au majoritatea.
          Tu crezi că Grindeanu sau apoi Tudose au început să comploteze din scaunul de premier în scopul atingerii unui obiectiv intern în PSD, respectiv înlăturarea lui Dragnea, așa, de capul lor? Aveau ambiții, le țineau ascunse și când s-a făcut selecția s-a crezut că erau oameni disciplinați de partid.... măi, măi. Dacă reiau și ce spunea Grindeanu când era nominalizat, mai că se închina la ce zice partidul - mi s-a părut grețos și fals la acel moment. Iar apoi se închide în clădirea Guvernului împreună cu Ponta într-o tentativă caraghioasă. Tu crezi că asta este simplă mâncătorie internă în PSD. Realitatea este că există un amestec al serviciilor în partidele politice iar asta numesc eu "stat paralel". Este la fel de adevărat că la un moment dat unor șefi de partide le plăcea asta. Dar pentru mine, este normal ca serviciile să aibă niște informatori pe acolo, poate și prin presă. Este absolut nedemocratic să aibă oameni de manevră și influență în politică, presă sau justiție.

          Comment


          • Aici sunt de acord cu tine gecmc94. Ca o paranteza apreciez posturile tale pe topicurile tehnice de pe forumuri.
            Jocuri murdare de culise sunt prin toate partidele, si chiar mai mult, si prin democratiile cu traditie. Sforarii dirijeaza marionetele.

            Mai grav este ca populatia tarii a fost rupta in doua inca de la revolutie. Si de multe ori divergentele de opinie au dus la conflicte in strada. Cei de la putere si/sau cei din umbra le-au intretinut si amplificat.

            @ sadicu. La manifestatia PSD au fost multi veniti la gramada. Au fost insa si multi care au venit din convingere. Crezi ca va reusi cineva sa le schimbe modul de a gandi? E adevarat ca au fost si o categorie de simpatizanti. Masa asta uneori a castigat-o PSD-ul, alteori au pierdut-o. O parte din oamenii acestia au inceput sa realizeze in timp ca politica populista nu este chiar asa buna si pana la urma le afecteaza buzunarul.

            Butonand telecomanda dupa meciul de tenis am prins finalul discursului destul de lung a lui Dragnea. Hilar. La sfarsit a spus ca trebuie pus capat hotiei. Hotul striga prinde-ti hotii. Desi s-au organizat exemplar, au fost penali cu jocul luminitelor. Nu le-a iesit.

            Si pentru a sublinia diferenta intre profilele manifestantilor. La spargerea balciului (de toata jena), au ramas mormane de gunoiae. Un tanar de vreo 25 de ani dintr-un palc sarea pe peturi. Tin minte ca la meetingul celor de la "=Rezist" am vazut doi tineri, fata si baiat, ce strangeau intr-o punga cateva resturi ramase.
            Last edited by Gil26; 10 June 2018, 07:33. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • Gil26, alta cale nu există. nu ii putem împușcă și nici lasă în urmă. Vrem nu vrem sunt români și votul lor contează la fel de mult că al nostru. Singura cale e sa le arătăm realitatea. Unii sunt irecuperabil dar ideea e sa fie cat mai puțini.

              Comment


              • Majoritatea handicapatilor veniti la mitingul PSD nu stiau de ce se afla acolo. Ei stiau ca sunt acolo doar pentru ca i-a adus primarul/seful organizatiei.

                Mi-au placut intrebarile de pe scena, ale sefuletilor: nu-i asa ca....? Si prostimea raspundea : DAAAAAAA!

                Caragiale, ce sa mai...

                La final, gunoaiele umane au plecat, lasand in urma alta mare de gunoaie.

                Excelenta amanarea Inalte Curti in dosarul lui LIviu, o eventuala decizie ieri, pro sau impotriva sa, il martiriza.

                SI cireasa de pe tort:

                Mitingul PSD in presa internationala: Absurdul romanesc - partidul la putere protesteaza in fata propriului Guvern.
                Last edited by catalonia; 10 June 2018, 08:30. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Bine ca tanti Gabriela Stirea a adus armata de curatatori.
                  Altfel gunoaiele de la guvernare ar fi vazut pe viu mizeria pe care o produc.
                  Si asta chiar in fata propriei case.

                  Comment


                  • Chestia cu absurdul vine de la un român, nu presa internațională. Bogdan Neagu care scrie pe Euractiv, un site românesc.

                    Hai, chiar nu ne-am vindecat de minciunile și dezinformarea pe care hoțnews o face? Cascadorii râsului. Și, ce este cel mai grav, sunteți din tabăra celor care se consideră "informați" și râdeți de ceilalți care nu știu nimic. Între a nu ști nimic și a ști falsuri, care este diferența? Care?

                    ”Euractiv.ro e franciza din România a Euractiv.com și are același patron ca Hotnews, Manuela Preoteasa Timbolschi, cea care a înființat și hotnews.ro acum mulți ani."
                    Last edited by gecmc94; 10 June 2018, 10:31. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Indiferent cine scrie, avem si noi creier, si-l folosim.
                      Nu e absurd sa faci miting de sustinere a propriului guvern?
                      Nu e absurd sa iti demiti alte 2 guverne proprii?

                      Nu e absurd sa vii sa-ti sustii guvernul, dar sa pleci inainte de momentele cele mai importante, precum aprinderea luminilor de la telefoane, intonarea imnului naţional şi, mai ales discursul lui Dragnea?
                      Last edited by catalonia; 10 June 2018, 11:04. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Pt este greu de inteles cum un om care a lucrat toata viata la stat ( Dragnea ) poate sa aiba o asa avere iar alegatorii lui sa nu isi puna un semn de intrebare ?
                        Daca vorbim de Tariceanu stim ca a activat ( sau mai activeaza nu ma intreseat) in mediul privat.
                        Sunt foarte multe lucruri de explicat si de inteles.
                        Acum la spalatorie doi domni trecuti de 60ani se plangeau ca nu gasesc oameni pt a muncii ocazional pe langa casa, unul pe la Bolintin Vale ( pe langa Bucuresti) altul pe la Campulung si toate astea din cauza ajutoarelor sociale mari si pt toata lumea.


                        Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                        Comment


                        • Știu că pare frumos din fotoliu. Ai impresia că participanții au primit un program în care se spunea că la ora 21:38 va veni Liviu Dragnea la microfon. Nu, nu a existat așa ceva.
                          Apoi, despre lanterne, nu a existat o regie comunicată oamenilor și foarte puțini aveau așa ceva. Am și dovezi? Păi da:
                          PSD copiază modelul protestelor # rezist, cerându-le participanților să ia cu ei la mitingul organizat sămbătă, începând cu orele 20.00, ”lanterne mici sau telefon mobil cu lanternă”, potrivit instrucțiunilor transmise de secretarul general Marian Neacșu organizațiilor din teritoriu.

                          Aici scrie doar atât: "vor avea lanterne mici sau telefon mobil cu lanternă". Nimic altceva. Și fiindcă am ascultat cel puțin trei televiziuni cum prezentau mitingul cu zile înainte, niciuna nu a spus nimic de lumini, doar de alb. Pozele mulțimii s-au făcut la lumina zilei cu oamenii îmbrăcați în alb.

                          Prin comparație, organizatorii rezist au specificat clar oamenilor care vin la miting cu săptămâni înainte de ce să vină la miting, care este scopul recuzitei și ce vor să obțină. O poză.
                          Duminica aceasta creăm împreună cel mai mare TRICOLOR UMAN!

                          Tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți cu un material de culoare: ROȘU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNĂ. În ajutorul vostru vom veni cu foi de aceași culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului și vom lumina cerul în culorile TRICOLORULUI”
                          Felix Tătaru și alți organizatori ong-iști au spus foarte clar ce vor. La PSD nu luminițele erau ideea principală. În fapt, le-au tremurat izmenele pentru că nu știau câți vor veni. Cu siguranță nu s-au așteptat ca bucureștenii să îi depășească ca număr. Au fost de două ori mai mulți cei care au venit din oraș decât cei aduși cu mașinile. Și Dragnea a zis că nu se aștepta.

                          Ce altceva ai mai zis? Susținere a propriului guvern? Nu acesta a fost scopul mitingului. În fapt, când a apărut Dăncilă, pe la 21:20, ALDE a cam plecat iar lumea neutră de pe bulevarde a început să plece. Practic, PSD a avut rezervate ultimele 30-40 de minute pentru propriul electorat. Iar bucureștenii începuseră să plece pentru că ei nu veniseră la un miting pro-Dragnea sau pro-Dăncilă. Pesediștii scandau "Dragnea, Dragnea".

                          Iar despre imn, asta este o greșeală, cu asta trebuia început. PSD trebuia să fi înțeles că două treimi dintre participanți nu sunt ai lor. Dar programul fusese deja făcut anterior, nu la fața locului când au văzut marea de oameni. Ei făcuseră programul ca pentru un miting cu membrii PSD.

                          Mitingul contra abuzurilor a avut un succes colosal. Iar PSD a fost doar un organizator care a pus la dispoziție piața pentru ca bucureștenii să se poată exprima. Este adevărat că și-a adus și oameni din provincie dar aceștia au fost minoritari în propriul lor miting.
                          Last edited by gecmc94; 10 June 2018, 11:59. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • [emoji23][emoji23][emoji23]
                            Greu sa ma abtin, este grava situatia.

                            Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                            Comment


                            • Impotriva pensiilor speciale nu s-ar face un miting, ca nu are cine le plati manifestantilor deplasarea, micii, berea.

                              Comment


                              • Am spus și eu asta lui costi-bc acum câteva zile. Subscriu.
                                Dr_dl, averea lui Dragnea, chiar dacă miroase, a fost scotocită aici https://www.digi24.ro/stiri/actualit...dragnea-832611
                                Oficial, un milion de euro în 2008-16 și probabil cam atât din 1990-2007 (firmele lui sunt descrise pe wikipedia) ar acoperi ce are la suprafață și arată un șmecher care a știut să se descurce. Teldrum, Brazilia sunt povești nedemonstrate. S-a dat o lege și în România cum că acțiunile la purtător vor fi convertite la unele nominale. Parcă intră în aplicare peste un an.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google