Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Silviu View Post
    ... Tot timpul vad "imprumuturi pentru pensii si salarii"....
    Intoxicari. E adevarat ca bugetul de pensii a avut de suferit dupa aplicarea cu forta pilonului 2. Acum ne plangem si dam vina pe haltii.

    Originally posted by sadicu View Post
    ...PSD deturneaza si fraudeaza acest referendum.
    ...
    As vrea sa-i vad pe PSD-sti cum vor sustine si referendumul pentru "Fara Penali"...

    Cum poti sa te uiti in gura unuia care spune ca a avut 4 asasini pe urmele lui, care spune ca #rezist se antreneaza prin munti? Ca Johannis a dat foc la Colectiv si ca el a pornit mitingul din 10 August?
    Cum sa crezi ca se v-a vrea casatoria intre un om si animal sau ca vin homosexualii sa adopte copii? Cum poti sa crezi un om care debiteaza prostiile astea? Trebuie sa fii un pic inapoiat sau izolat de realitate.
    1. Cum ar putea psd deturna acest referendum si cum il fraudeaza?
    2. Referendumul "fara penali" e o ineptie. Nu exista, iar "campania" denumita "fara penali" sfideaza constitutia.
    3. a) Omul o avea niste informatii, nu toti avem acces la unformatiile pe care le poate accesa un om politic important.
    3. b) N-ai vazut sau auzit de homosexuali care vor sa adopte sau sa infieze copii? N-am cum sa cred ca n-ai auzit.
    Originally posted by Silviu View Post
    De acord ca vrem sa crestem nivelul de trai in Romania. Dar ca la orice constructie nu incepem cu acoperisul fara sa avem fundatia.
    ...
    Tu doar citezi din teorie dar nu ai informatii din sistem sa vezi cum sunt aplicate politicile PSD...
    1. Cum zici ca trebuie facuta treaba asta?
    2. Inteleg ca tu ai informatii din sistem.
    Originally posted by Gil26 View Post
    Turcia il are pe Erdogan si ai lui.
    Noi pe Dragnea si ai lui.
    ...
    Ai gresit aici. Turcia il are pe Erdogan, noi pe Iohanis.

    Originally posted by gecmc94 View Post
    Silviu s-a apucat cu hărnicie de userist care dezinformează să spună că acum sunt zero investiții în infrastructură. Eu zic să comparăm marele mincinos Cioloș,...
    Esti rau aici. Guvernul zero... pardon Ciolos a fost cel mai bun de la Decebal incoace. Nu stiu exact pentru cine (pentru romani si Romania in nici un caz) dar a fost extrem de bun. Si ciolos nu e mincinos, asa vede el adevarul, sau avea vrea el sa credem noi ca e adevarul.

    Comment


    • Originally posted by Silviu View Post
      gogeala, tu traiesti intr-un univers paralel cred. Aparatul de stat este supra dimensionat.
      Vezi atasamentul.

      Originally posted by Silviu View Post
      Referitor la pietele de lucru, orice companie se pliaza pe costurile salariale ale pietei respective. Altfel la ce ar mai investi in tari subdezvoltate sau slabdezvoltate? Normal ca mergi acolo unde forta de munca este mai ieftina. Tu faci investitii, produci locuri de munca si profiti o perioada de forta de munca ieftina. E un proces win-win.
      Acum vreo 2-3 luni umbla din gura-n gura productivitatea, c-au crescut salariile si ea nu vrea sa creasca neam. Acum e costul muncii pe o anumita piata, nu-l raportam la productivitate. Ma bucur ca aici piata e “bull”, si cred ca va ramane asa un timp.

      Originally posted by Silviu View Post
      Oricum problema cu marirea salariilor nu e la privat ci la stat. Privatul se descurca: ori le creste ori inchide si se muta. Statul ce face? Se imprumuta si taie de la investitii. Statul socialist asta stie sa faca.
      Statu nu poate sa traga heblu si sa plece acasa, altfel multe tari civilizate erau pustii.

      Mai vorbim maine, acum ma uit la Antena 3.
      Attached Files
      "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

      Comment


      • "A trebuit sa moara oameni" la revolutie pentru dreptul la vot. Acum vin "anticomunistii" sa ne zica, sa ne convinga sa nu mergem la vot. Brava!

        Comment


        • Cand ne uitam (ironic ) la Antena 3, vizionam de fapt CBS-ul. Si visam la salarii canadiene duble sau triple. Apoi avem cosmarul cu indienii ce ne scalpeaza. Important e sa ne trezim dimineata increzatori ca vom avea o zi plina de realizari marete.

          Si bine ca sunt si preaintelepti ce ne lumineaza si pe noi mai cei fara de minte.

          Comment


          • Originally posted by Gil26 View Post
            .. avem cosmarul cu indienii ce ne scalpeaza....:
            Era vorba despre indienii din India care muncesc pe salariul de 2 lei cum zicea tehnocrata din guvernul zero barat ca ar trebui sa munceasca si romanii.
            Tu n-ai vrea sa ai salariul dublu sau triplu decat il ai acum? Ah, nu, tu vrei sa ai salariul 2 lei brut/luna si sa muncesti 7 zile/saptamana, 10 ore/zi.

            Comment


            • Vă redau în câteva cuvinte, poziția pe care dna avocat Iustina Ionescu de la fundația ACCEPT (pentru drepturile minorităților sexuale) o are despre referendum:

              - populația să nu participe la referendum pentru că nu are nimic de câștigat din asta; să stea acasă.

              .... Asta, interpretez eu, înseamnă că este inutil. Dacă este sau nu inutil, CCR a validat inițierea referendumului. Asta înseamnă că nu este ilegal. Că este inutil, dna avocat ne crede pe toți proști. Dna avocat, decizia CCR de validare a inițiativei cetățenești spune că la momentul scrierii Constituției "soți" era un substantiv la plural care definea un bărbat și o femeie (cred că la acel moment relațiile diferite erau chiar sancționate penal). A spune despre ceva că este "inutil" înseamnă că nu adaugă nimic la Constituție. Corect. El nu redefinește familia. El reformulează în cuvintele cu încărcarea lor originală de la momentul scrierii Constituției. Este asta inutil? CCR nu consideră asta. Dacă ar fi considerat, ar fi declarat referendumul ilegal. Odată ce niște cetățeni au demarat această inițiativă, banii sunt cheltuiți, buletinele de vot sunt tipărite. De alte 7 mld de $ s-au cumpărat rachete. Dar revenind la buletinele de vot, dacă sunt deja tipărite, ce rost are să le distrugi goale când poți să pui o ștampila pe DA sau NU.
              ... Și totuși, dacă referendumul este "inutil", de ce sunt atât de scandalizate onegeurile și useriștii? De ce în secunda următoare ei/ele se referă la "pierderea drepturilor"? Dacă este inutil și nu adaugă nimic la Constituție, cum poate fi adevărată afirmația despre "pierderea drepturilor"? Ce mizerie, spun minciuni pe bandă rulandă.

              - vor fi tăiate beneficiile familiilor monoparentale, ale cazurilor de copii care trăiescu cu bunicii

              ... Minciună. Nimic de comentat pe tema unei minciuni. Doar că dna avocat este o dementă care trebuie internată la ospiciu. Și cu ea și cei care au inventat această strategie de a speria electoratul cu minciuni.


              O altă strategie a unei alte doamne de a speria electoratul feminin, "societatea va aluneca pe o pantă și femeile vor fi lipsite de drepturi, dreptul la vot sau la avort". Ce dezinformare.

              Comment


              • Daca m-as uita mai atent cred ca as gasii si 1-2 pakistanezi, dar coloana vertebrala sunt datatorii din cap (stiti gestul, nu-i nevoie sa-l descriu).

                Originally posted by Fanez View Post
                Era vorba despre indienii din India care muncesc pe salariul de 2 lei .
                Fane, sa ne-ntelegem. Sunt inteligenti, extrem de bine pregatiti, vorbesc fluent cel putin 2 limbi (engleza si franceza) si spun asta fara urma de ironie. Un canadian de talia lor ar lua pielea de pe angajator.
                "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                Comment


                • @gecmc94

                  Credeam că postacii plătiți din banii mei sunt doar pe site-urile de știri. Tu chiar crezi ce spui? Am avut răbdarea (m-am chinuit) sa răsfoiesc postările tale și observ că toți sunt vinovați, doar condamnații nu. Nu-i așa că e incredibil????? Prietene , tara o duce rău și tu vii cu citate din presa de manipulare pro putere???? Până unde vreți să mergeți???? Hoților!!!!!!

                  Alcool! Trezirea tataie , gata cu propaganda pe forum, scoate capul pe geam și vezi realitatea, vezi cum de 2 ani de zile căcăcioși de la PSD schimba toți oamenii de conducere, de la inspectoratul școlar la procuratură. Și tot încearcă, și tot încearcă...

                  La pușcărie cu toți hoții !!!!

                  „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                  Comment


                  • Originally posted by gecmc94 View Post
                    Vă redau în câteva cuvinte, poziția pe care dna avocat Iustina Ionescu de la fundația ACCEPT (pentru drepturile minorităților sexuale) o are despre referendum:

                    - populația să nu participe la referendum pentru că nu are nimic de câștigat din asta; să stea acasă.
                    ....
                    Aşadar, potrivit NCP, infracţiunile electorale sunt următoarele:

                    - împiedicarea exercitării drepturilor electorale (art. 385);
                    - coruperea alegătorilor (art. 386);
                    - frauda la vot (art. 387);
                    - frauda la votul electronic (art. 388);
                    - violarea confidenţialităţii votului (art. 389);
                    - nerespectarea regimului urnei de vot (art. 390);
                    - falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale (art. 391);
                    - fapte săvârşite în legătură cu un referendum (art. 392).
                    Potrivit art. 385 alin. 1 din NCP, constituie infracţiunea de împiedicare a exercitării drepturilor electorale împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.
                    ...
                    Tentativa la infracţiunea prevăzută în art. 385 din NCP se pedepseşte.
                    În conformitate cu prevederile art. 386 alin. 1 din NCP, constituie infracţiunea de corupere a alegătorilor oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
                    Alte detalii aici.


                    Originally posted by gogeala View Post
                    ...
                    Fane, sa ne-ntelegem. Sunt inteligenti, extrem de bine pregatiti, vorbesc fluent cel putin 2 limbi (engleza si franceza) ....
                    Am zis eu ca nu sunt bine pregatiti? La ei in tara ar fi avut salariu de doi lei (nu stiu paritatea leu/rupie) La noi in tara n-ai vazut ingineri si oameni foarte bine pregatiti care muncesc cu salariu minim pe economie?
                    Voian sa tei Gil la ce indieni te-ai referit. El credea ca vorbesti de indienii Cherokee, Creek, Chickasaw, Seminole sau Choctaw din secolul XVII.
                    Cantaretul Tudor Chirila indeamna oamenii sa iasa la vot duminica pentru a schimba ceva. Artistul s-a adresat, mai ales, tinerilor din tara....
                    ...De foarte mult timp generatia tanara nu merge la vot si e pacat. Nu stiu. Mi-as dori sa va conving cumva sa mergeti la vot, oricare ar fi votul vostru. Iesiti!
                    Zicea la alegerile din 2016. Acum n-a mai zis nimic? Parca era
                    Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept.
                    Last edited by Fanez; 3 October 2018, 07:09.

                    Comment


                    • @Gogeala, nu m-am referit la tine personal ci la tipologia unor oameni daca mai pot fi numiti asa.

                      Legat de mutarea contributiilor eu cunosc cazuri REALE unde salariul a fost diminuat. Punct. Si sa nu incepem cu scuze ca Volguta, ca nu au stiu sa calculeze, ca e angajatorul rau, ca sunt cazuri izolate bla bla. Problema e ca statul miscarea lui a lasat oamenii angajati la privat la mana patronului, ceea ce nu e corect. Restul e gargara.

                      Promit ca asta a fost ultimul post pe topicul asta. #Mu1ePSD

                      Comment


                      • Originally posted by sadicu View Post
                        ... Problema e ca statul miscarea lui a lasat oamenii angajati la privat la mana patronului, ceea ce nu e corect...
                        Doar nu voiai sa le impuna ceva patronilor? Voiai sa le dea ordine "investitorilor"? Pana acum nu tot la mana patronilor erau? Cel putin acum le platesc contributiile, pana acum nu plateau nimic, numai sa fure stiau.

                        Comment


                        • K spune că referendumul este inutil, exact comunicatul de presă de azi al CRJ, un ONG finanțat de Soroș. Sigur că stupiditatea argumentelor de aici https://www.cotidianul.ro/crj-inutil...-banii-nostri/ este egală cu cea a argumentelor lui K. Dacă este inutil referendumul ȘI ESTE OBLIGATORIU SĂ FIE ORGANIZAT potrivit legii, de ce să nu te duci să spui NU.
                          De ce obligatoriu sa fie organizat acest referendum?
                          Spune niste argumente, dar sa nu fie din alea stupide, ca ale mele.

                          Pentru că buletinele sunt oricum tipărite. Dar prostia useriștilor nu este depășită decât de nemernicia lui Cioloș care a mințit azi cum că votul este despre ieșirea din UE.
                          Indirect, este.
                          Azi cu asta, maine cu codul penal care ajuta hotii, poimaiine cu legile justitiei care pun pumnul in gura judecatorilor si procurorilor in favoarea infractorilor, tu ce crezi, ca UE are nevoie de niste paduchiosi hoti ca noi in casa lor?

                          Spun unii mai informati ca mine ca pesede pregateste ceva special pentru Liviu. Daca scapa pana la anul de parnaie, cica vor sa-l forteze amical sa accepte candidatura la prezidentiale, stiind sigur ca nu are nicio sansa.
                          Asa, dupa esecul aproape sigur, scapa de el ca de Nastase, Geoana.
                          Last edited by mr.K; 3 October 2018, 10:21.

                          Comment


                          • Originally posted by mr.K View Post
                            ... crezi, ca UE are nevoie de niste paduchiosi hoti ca noi in casa lor?
                            Nici eu nu cred ca UE ar avea nevoie de paduchiosi hoti ca voi in casa lor.

                            Comment


                            • ma gandesc serios nu sa inchid topicul, ci sa-l sterg cu totul; unii nu vad decat psd si marlee conducator, altii nu vad decat orice altceva in afara de psd, dar fara o alternativa viabila. drept e ca si mickey mouse ar fi mai ok in unele privinte, dar sa nu exageram...ce va costa sa vedeti si bunele si relele? psd actual sunt cele mai mari curve incompetente pe care le-am avut la conducere, usr e o adunatura de amatori, urmeaza sa vedem daca sunt si ei hoti sau doar prosti, iar pnl e aripa liberala a psd. ce va inflamati ca aia sau ca aialalti? ganditi cu bun simt si-o sa vedeti ca nu-i normal ce face psd pe undeva, dar unele chestii au fost chiar ok. iar astia cu marele conducator, lasati-o mai moale, ca in afara de vreo 3 reusite, lista rahaturilor e mai lunga. cand orice firma privata=corporatie="investitori" care nu platesc impozite, e clar cat gandim si cat vine de la altii. la fel ca aia care zbiara ca privatul duce greul si aia de la stat doar se lafaie. putori si incompetenti sunt si la privat, doar ca procentajul de promovabilitate al "pilelor" e ceva mai mic. vrem sa fim cinstiti in primul rand cu noi insine? atunci ganditi cu bun simt, nu cum va spun altii, oricare-ar fi aceia...
                              legile tre' sa fie facute ca atunci cand nu exista bun simt, sa existe pedeapsa pentru nesimtit, iar privatii fara stat si bugetarii fara privati, nu pot exista separat. de aici tre' sa plecam...
                              Last edited by Seba; 3 October 2018, 10:55.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment


                              • Originally posted by Fanez View Post
                                Nici eu nu cred ca UE ar avea nevoie de paduchiosi hoti ca voi in casa lor.
                                Calm. Daca nu ies oamenii satui de manipulare PSD-PDL-ALDE-PNL etc , are grija Liviu sa aduca votantii de serviciu. Aia care stau drepti in fata lui si al lui Sf. Petru, ca doar nu s-au golit cimitirele de morti. Si unde chiar nu sunt morti sunt sigur ca se mai gasesc niste bani pusi deoparte de la noi prostii care muncim pentru ei , sa-i care cu autocare-microbuze - etc.

                                Toata lumea e fericita. Nu conteaza ca un om ( mort sau viu) va vota de 7 ori.

                                Dar.... ce faceti peste 2 ani cand vin alegerile adevarate???? hahahaha. atunci sa va vad de unde scoateti mortii si vii cu viza de flotant.

                                Originally posted by seba View Post
                                ma gandesc serios nu sa inchid topicul, ci sa-l sterg cu totul; unii nu vad decat psd si marlee conducator, altii nu vad decat orice altceva in afara de psd, dar fara o alternativa viabila. Drept e ca si mickey mouse ar fi mai ok in unele privinte, dar sa nu exageram...ce va costa sa vedeti si bunele si relele? Psd actual sunt cele mai mari curve incompetente pe care le-am avut la conducere, usr e o adunatura de amatori, urmeaza sa vedem daca sunt si ei hoti sau doar prosti, iar pnl e aripa liberala a psd. Ce va inflamati ca aia sau ca aialalti? Ganditi cu bun simt si-o sa vedeti ca nu-i normal ce face psd pe undeva, dar unele chestii au fost chiar ok. Iar astia cu marele conducator, lasati-o mai moale, ca in afara de vreo 3 reusite, lista rahaturilor e mai lunga. Cand orice firma privata=corporatie="investitori" care nu platesc impozite, e clar cat gandim si cat vine de la altii. La fel ca aia care zbiara ca privatul duce greul si aia de la stat doar se lafaie. Putori si incompetenti sunt si la privat, doar ca procentajul de promovabilitate al "pilelor" e ceva mai mic. Vrem sa fim cinstiti in primul rand cu noi insine? Atunci ganditi cu bun simt, nu cum va spun altii, oricare-ar fi aceia...
                                Legile tre' sa fie facute ca atunci cand nu exista bun simt, sa existe pedeapsa pentru nesimtit, iar privatii fara stat si bugetarii fara privati, nu pot exista separat. De aici tre' sa plecam...
                                big like!!!!
                                Last edited by CostiC; 3 October 2018, 11:00. Reason: Automerged Doublepost

                                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google