Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • eu unul m m-a linistit cand am auzit-o la tv pe frau pipidi cand a spus ca inginerii sunt tehnicienii lui ceausescu. atat a dus-o pe ea capul de4 mare talent, de umanist. ca aia care fac roboti de merg la mama dracu pe marte sunt unu' si-acelasi lucru cu nea' fane de la scularie, care-si turna vecinii la secu daca-l injurau pe ceasca. halal intelectual. daca atat te duce capul, mai mult, te duce s-o spui public, ma intreb de ce nu i se interzice publicarea cartilor ca se irosesc paduri ca sa-si poata ea expune elucubatiile? motocicleanu nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. nu prin firma lui si-a luat romtelecomul citroen berlingo, nu a spus public una si la tribunal alta si-acu saracu tot el e victima, ca il urmreste dna pt fals in declaratii. mai, mai puteti cu rahatii astia? da' unu' calumea n-ati gasit, pe care sa-l aparati asa sarguincios?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • Si daca-i sa-i dam crezare Tovarasului Prim Infractor PSD...atunci trebuie sa dam crezare la 99.9% din puscariasi
      Nici nu inteleg la ce se mai fac procesele astea...pierdere de timp si bani...in loc sa-l intree pe infractor...si daca spune ca-i nevinovat...si ca toti au complotat impotriva lui...doar el este pur si neprihanit...atunci sa nu fie condamnat...ba chiar sa primeasca un premiu

      Comment


      • Seba, nu știu ce a zis că nu găsesc articolul original scris de Pippidi. Găsesc doar eseul acesta http://www.sabinacornovac.ro/mandria-de-a-fi-inginer/

        Tind să fiu de acord cu afirmația că inginerii sunt, in mare parte, muncitori cu o calificare superioară. Dacă ești "păscut de gânduri" și nelămurit/frustrat de Pippidi și afirmația ei referitoare la ingineri (inclusiv IT-iști), iată un material de la Pleșu. N-a fost bun ca ministru (așa cum v-am provocat mai sus). Dar ca intelectual, vedeți singuri.


        Intelectualul [...] E un biet om căzut pe gînduri. Păscut de gînduri. Confiscat de întrebarea insolubilă cu privire la sensul lucrurilor.
        Bolovan, te ințelege toată lumea. Dar nu pentru că ai fi prea inteligent ci că ești "tehnician".

        Despre dosarul Gala Bute nu m-am interesat. Acolo insa dovezile ca fondurile europene au fost folosite ilegal valorează cât o filmare. Sunt probe contabile, nu le poți contesta.

        Seba, când spui "motocicleanu nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase" am impresia că picăm in povestea intelectual/tehnician. Asta am spus eu? Că Dragnea sau Tăriceanu sunt morali, etici?

        Citiți inginerilor ca lumea și demonstrați că nu sunteți "tehnicienii lui ceașcă". Am spus asta "nici nu este infracțiune să fii imoral sau amoral". Cei doi sunt politicieni nu Maica Tereza sau Papa. Putem lărgi cadrul de discuție despre ce este politica, ce este realist să așteptăm de la ea, ce ne-am dori ca ideal, ce se intâmplă prin alte țări.
        Last edited by gecmc94; 30 January 2018, 17:40. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • @gecmc94 Deci sa inteleg ca doasrul Teledrum a tovarasului dragnea este este pe bune?
          Nu cred ca-i cineva de ce debiteaza pipidi...nici macar ca isi scrie numele despartit. Poate totusi incerci sa citez un o persoana care vorbeste cat de cat cu cap (adica norma nimima este un elev de la scoala de ambliopi)
          Dar facand un rezumat...vad ca ti-ai unsusit bine propaganda comunista...Stiu ca tot asa incercau sa ne invete si la scoala inainte ca PCR-ul sa revina la numele vechi (aka PSD)

          Comment


          • Dosarul Tel Drum ar putea fi pe bune. Iar el vine de la Bruxelles deși faptele sunt destul de vechi. Și cunoscute sau presupuse de multă lume. Dar pentru că securiștii au luat și ei parte la "bairam", nu prea au vrut să investigheze serios. Cam la fel s-a intâmplat și cu dosarul Microsoft. Toată lumea știa de el dar nu-l investiga niciun procuror până când nu s-a băgat DoJ din SUA și a făcut o sesizare. Asta-i politica românească, plină de securiști.

            Nu mai vorbi de Pippidi decât in propoziții corecte gramatical. Altfel este păcat.

            Comment


            • gecmc94...scuze...dar eu si muncesc...si mai postez in fuga...deh...trebuie sa platesc taxe la stat...ca pipidi sa poata sa bata campii...si nu sunt tot timpul atent la exprimare (cu un ochi in doua ferestre de debug, unul intr-o consola de test...si unul pe forum)...si prefer sa fiu foarte atent la alea...ca altfe...pipidi moare de foame...si ori cat pupa ea posteriorul psd-ului...nu taxe...mor securistii de foame...poate nu-i o idee chiar atat de rea...ramane tara fara psd-isti.
              Dosarul Tel Drum...la fel ca toate dosarele ...sunt pe bune.
              P.S. Totusi..nimeni nimic de procurorul panait? Sau asa raman PSD-istii fara dosare?

              Comment


              • Fostul premier Victor Ponta a sustinut, marti seara, ca in luna martie ar urma sa fie data o ordonanta de urgenta cu privire la pragul abuzului in serviciu, pentru ca problemele lui Liviu Dragnea sa dispara.

                "Modificarile aduse la Legile Justitiei nu schimba nimic, nu modifica nimic fundamental", a spus Ponta la Digi 24, adaugand ca le-a citit si ca reprezinta "o perdea de fum".

                Fostul lider PSD a precizat ca se va da OUG doar "pentru a se rezolva problema personala a lui Dragnea".

                "Previziunea mea este ca in februarie sau martie se va da o Ordonanta", a punctat Ponta, precizand ca Dragnea a intrat in criza de timp si ca de aceea se va apela la aceasta varianta.

                "Legile pot fi contestate la CCR, pot fi blocate si Dragnea nu mai are timp", a mentionat Ponta, adaugand ca liderul PSD va cauta o solutie rapida chiar daca el "controleaza procesul legislativ".
                Odata sunt si eu de acord cu Pontache.
                Si eu previzionez un OUG care rezolva tot ce are Livake.
                Mai ales ca anul trecut actuala premiera VI-DĂ spunea ca OUG 13 e perfecta, ba a dat si un mail la toti cei 750 de europarlamentari ca le sa spuna cat de buna e OUG 13.

                Vin si oameni de valoare.
                Darius Valcov a fost numit consilier de stat in Guvernul Dancila. E trimis in judecata in 2 dosare de coruptie.
                Cu dovezi, cum ii place lui Fane.

                Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a trimis o scrisoare de felicitare premierului Viorica Dancila la numirea in functie, transmitandu-i totodata ca Guvernul are "o responsabilitate importanta" pentru mentinerea valorilor UE, inclusiv prin respectarea normelor statului de drept si prin combaterea coruptiei
                Doar ca Donald asta nu stie ca Viorica asculta de altul a carui nume incepe cu D.
                Last edited by mr.K; 31 January 2018, 10:55. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • @gec: sunt de acord cu tine ca nu tot ce imoral e si ilegal si ca nu tot ce e legal e si moral. Si sunt de acord ca toti care au participat la "bairamuri" pana sa fie sesizate din afara, n-au decat sa plateasca cot la cot cu principalii vinovati. Am zis eu ca oricine altcineva din alt partid decat psd sau alde sau pnl sau pdl ar fi "curat" in timp ce-am acuzat pe cineva din psd,alde, pnl, etc? Da, politica e curva, e facuta de "curve", dar la un moment dat tre' sa te uiti cum merg lucrurile si sa spui "pana aici". Cand rezolvarea problemelor din puscarie inseamna eliberarea anticipata, cand delapdarea sub un anumit prag nu se considera infractiune, etc, mie mi se pare ca nu astea sunt solutiile. Nu putem legaliza prostia si incompetenta, doar ca avem printre noi hoti si incompetenti. Nu-i normal, desi e legal. Daca voua va convine situatia, perfect, dar macar nu incercati sa-i convingeti pe altii ca e bine asa, ca asta-i calea cea buna si orice varianta alternativa vine de la securisti si de la manipulati. Ca la drept vorbind, nu stiu cine-s manipulatii, cand ma uit la ce solutii sustin fanii psd...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • Seba, ai o incorectitudine in comentariu. După ce o rezolvăm, putem discuta și despre manipulare. Dar intâi să rezolvăm asta:
                    "delapidarea sub un anumit prag nu se considera infractiune"

                    Nu, abuzul in serviciu la care prejudiciul este pur (exclusiv, doar, numai) material avea un prag. Delapidarea este un alt articol din Codul Penal. Să nu confundăm abuzul cu delapidarea. Din câte știu eu (sper să nu greșesc) nu s-a pus niciodată problema adăugării de prag la delapidare. Niciodată.

                    Art. 295

                    Delapidarea

                    (1) ÃŽnsuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

                    (2) Tentativa se pedepseşte.

                    Comment


                    • Guvernatorul Bancii Nationale a Poloniei: Mai bine o crestere economica stabila de 3% decat una nesigura de 8%, ca a Romaniei
                      Mda, ce stie asta?
                      Stie mai bine pezedeaua cu ai ei ilustri incompetenti, Misa si Teodorovici supervizati de multilateral dezvoltatu' si priceputu' Livake.:lolL

                      Comment


                      • mea culpa, ma refeream la "delapidare" in sensul abuzului in serviciu sub un anumit prag.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a avertizat, miercuri, ca in cazul in care Legile Justitiei raman asa cum au fost adoptate in Parlament, discutiile referitoare la renuntarea la MCV si intrarea in spatiul Schengen a Romaniei "se vor pune in alti termeni".
                          Sigur nu-s informati bine. Realitatea e mai nasoala decat o stiu ei.
                          Dragnea: Darius Valcov a fost tot timpul la Guvern. E de o valoare economica rara, are dreptul sa traiasca.
                          Stim ca e de o valoare rara, saci de bani ingropati prin cimitire, tablouri prin pereti, lingouri.
                          Cat despre sa traiasca omu', l-a condamnat cineva la moarte?
                          Si in puscarie exista voata, toti trebuie sa platesca pentru furturi.
                          Last edited by mr.K; 31 January 2018, 17:23.

                          Comment


                          • Buei...dar m-am saturat rau de rahaturile astea. De gunoaiele gen dragnea, tariceanu, prim ministresa, Basescu, Udrea...partidul care-mi promit ca or sa interzica punerea intr-o functie a unui gunoi uman...il votez...indiferent daca are program, daca n-are program...Doar prin gestul asta deja romania avanseaza 10 ani. Nici nu mai trebuie sa faca nimic in mandatul lor...ca tot au garantat votul meu.
                            Ma uitam la TV (nu la latrina TV...unde s-au strans lingaii de zici ca-i concursul "limba mea este mai moale si mai catifelata")..buei...cand crapa astia...trebuie declarata sarbatoare nationala.

                            Comment


                            • Originally posted by Seba View Post
                              ...amice, cine le-a dat lu aia salarii si pensii nesimtite? aud? psd? daca zici ca nu, ori nu te pricepi, ori incerci sa ne minti... singurul care a taiat pensiile speciale a fost boc. apoi ponta le-a reintrodus
                              pai vezi? Boc a taiat tot, si pensiile de 300 de lei (propagand la tv ca sunt nesimtite - la boc orice pensie era nesimtita...)si salariile de 750 de lei, ba chiar te punea sa-ti iei "concediu fara salar" , cum denumea el munca patriotica, o saptamana pe luna dupa taierea salariului (dar erai obligat sa muncesti in saptamana aia, nu stateai acasa) si cu salariul furat, si muncit fara bani. Adica fara 25% din "salar" dar si cu o saptamana pe luna muncita fara bani. Taierea insemnand 50% real. Nici comunistii nu faceau asa ceva. De pensiile nesimtite cu adevarat n-am auzit sa se fi taiat pe vremea lui boc, intrucat erau pensii de militar, de "structuri", care nu deranjau bugetul...
                              in alta ordine de idei... nu gandesc toti ca tine, ca niste infractori analfabeti ar trebui sa conduca o tara...
                              Adica ma jignesti? Asa crezi ca gandesc?

                              Comment


                              • Nu gandesti, repeti ce ti se spune sau auzi la partid.
                                Cand ai sa te rupi de asta, ai sa vezi ca puteai gandi mai bine decat aia care iti spun ce si cum sa gandesti acum.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google