Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bolovan View Post
    gecmc94...scuze...dar eu si muncesc...si mai postez in fuga...deh...trebuie sa platesc taxe la stat...
    Cum stai cu "formularul 600"? L-ai depus sau mai astepti "noua lege"?

    Originally posted by mr.K View Post
    Nu gandesti, repeti ce ti se spune sau auzi la partid.
    Cand ai sa te rupi de asta, ai sa vezi ca puteai gandi mai bine decat aia care iti spun ce si cum sa gandesti acum.
    Manipulatorii s-au gandit ca "s-a mai desteptat lumea si nu mai e asa prosti... trebuie sa lom masuri!" Manipularea a ajuns la un alt level. Manolea ala sau alti "psihoshmekeri" nu mai fac fatada. Din pacate trebuie sa reeditez des. it-stii nu mai sunt in stare sa ma urmareasca fara sa-mi strice textul.
    Last edited by Fanez; 31 January 2018, 22:26. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Din pacate trebuie sa reeditez des.
      Pai, nu mai posta pe forum dupa ce bei. Esti de neinteles.


      Ministrul Transporturilor spune ca e si vina DNA ca nu avem autostrazi
      Are dreptate, DNA inca nu s-a apucat de mafia din drumuri. Sunt curios cum isi va mai plati scaunul de ministru daca se apuca DNA de treaba si la ministerul lui.
      Last edited by mr.K; 31 January 2018, 22:38.

      Comment


      • [QUOTE=mr.K;1785442]Pai, nu mai posta pe forum ...
        Corect. ce nu pica bine e sters din postare. Daca insisti, primesti un fel de "restart". Disperati mai sunteti.

        Comment


        • @Fanez esti disperat ca nu-ti primesti leafa de la PCR pt postari? Nu-i cazul la mine...sunt angajat...cu carte de munca (in doua parti)
          P.S. Din martie intru si prin PFA cu jobul nr 3..ceva mai mult ibani pt postacii PSD-ului.

          Comment


          • Originally posted by bolovan View Post
            @Fanez esti disperat ca nu-ti primesti leafa...
            exact. a sunat soros si a zis ca nu ma mai plateste daca nu te injur. i-am raspuns politicos ca nu injur victime si m-a taiat de la plata. mai bine plateste dragnea.

            Comment


            • Fanez...strict parerea mea? Esti penibil...si inca sper ca esti platit...si nu faci munca voluntara...ca-i si mai tragic daca faci munca voluntara.

              Comment


              • Originally posted by bolovan View Post
                Fanez...strict parerea mea? ....
                E clar! ce as mai comenta?

                Comment


                • Nimic, si te rog sa nu-mi mai "postezi"...ca nu ma intereseaza ce ai de spus. Nu sunt curios ce au de spus postacii platiti de fostele structuri comuniste.

                  Comment


                  • Unde munceste Fane, sefu' de sindicat e pezedist, la angajare ti se ia si adeziunea.
                    Last edited by mr.K; 1 February 2018, 12:51.

                    Comment


                    • Opoziția critică pe bună dreptate poza de protocol

                      “Greşeală de protocol sau mesaj clar privind direcţia României în UE? Guvernul României, învestirea noului cabinet. Pentru prima dată după mulţi ani în care steagul Uniunii Europene a stat lângă cel românesc, aşa cum se întâmpla în cazul cabinetului Cioloş sau chiar cel condus de Victor Ponta, acesta a fost îndepărtat din poza oficială. Se întâmplă în anul de pregătire a preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE şi în condiţiile în care doamna premier a fost europarlamentar pentru nouă ani”
                      Nu, nu este ieșirea din UE. Nimeni nu poate ieși fără cheltuieli enorme. Ci, mai mult ca sigur o ignoranță. Dacă tot vă prezint subiectul, trebuie să remarc faptul că in 2014, ungurii și-au arătat euroscepticismul prin eliminarea steagului UE din Parlamentul Ungar.

                      In 2015 s-a intâmplat la polonezi.
                      Journalists gathered yesterday (24 November) in the press room of Poland's new conservative government discovered that the blue and gold star-studded European Union flag normally on display was gone, leaving only its red-and-white Polish counterpart.


                      Eu m-aș bucura dacă ar exista un ușor euroscepticism prin România asta. Dar nu unul naționalist xenofob. Nu din acela care a izbucnit atunci când ni s-au impus cotele de imigranți. Ci o doză de realism politic in relație cu UE.

                      Comment


                      • Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, joi, că legarea fondurilor europene de statul de drept în Polonia şi România ar constitui ”o încălcare grosolană nu numai a prevederilor, dar şi a principiilor fundamentale ale Uniunii Europene”.
                        Pai bah comunistule, asta cu conditionarea fondurilor e primul pas, UE trebuie sa dea afara din uniune statele in care furtul e permis si legiferat, nimeni nu tine hoti in casa lui.
                        In UE au loc numai democratiile veritabile, noi am fost primiti fara sa indeplinim minime criterii, iar acum incepem sa revenim la bolsevism.

                        Comment


                        • @gec: cum la noi nu prea avem decat "pro" si "contra", cam greu. unii prosti urla ca fara drapelul ue dai semnale ca nu mai vrei ue, alti prosti urla ca daca regionalizezi tara dai transilvania la unguri, fiecare cat ii duce capul...
                          parere personala: euroscepticismul e oarecum intretinut de actuala guvernare (iara ei...). de ce zic asta? am auzit destui simpatizanti ai psd ca ue e de rahat, ca de la ei numai ciurucuri primim, someri si saracie, ca suntem sclavii lor. bah, da' banii lor pt pensii, autostrazi, etc, pe care nici macar nu suntem in stare sa-i consumam, is buni? ce, astia ne dau noua bani? da, bivol, ne dau bani, se roaga de noi sa-i luam sa facem ceva, dar noi de 10 ani, pe motiv ca nu-i putem fura, nu-i luam...na, fa-i pe oameni sa intelegea ca ue nu-i lapte cu miere, dar nici baba cloanta. ca nu e un sistem perfect, dar nici cel mai nasol si ca in fapt, depinde de noi sa luam ce-i bun de la ue. explica asta la oameni si daca-i convingi, esti mare...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • Seba, ai dreptate că nu trebuie să cădem in nicio extremă. In fapt, mesajul lui Meleșcanu mi se pare exact pe tonul potrivit.

                            "În legătură cu legarea fondurilor de alte elemente, din punctul meu de vedere, ar constitui o încălcare grosolană nu numai a prevederilor, dar şi a principiilor fundamentale ale Uniunii Europene, care au ca obiectiv fundamental solidaritatea şi asigurarea convergenţei între economiile statelor membre”, a spus Meleşcanu, întrebat despre mesajele transmise de Bruxelles, potrivit cărora alocarea de fonduri europene pentru anumite ţări ar putea fi influenţată de modificări în domeniul Justiţiei.

                            "În mod evident, politica de fonduri de coeziune şi politica agricolă comună sunt instrumente pentru a creşte convergenţa dintre economiile ţărilor mai dezvoltate din Uniunea Europeană şi ţările noastre. Nu este, într-adevăr, niciun fel de operă de caritate şi vreau să vă spun foarte direct că la aproape tot ce priveşte fondurile Uniunii Europene contribuie şi România, contribuie şi Polonia, pe măsura puterilor noastre, dar sumele nu sunt deloc neglijabile”, a declarat ministrul român de Externe.

                            Punctele cheie ale mesajului sunt acestea:
                            - Luăm bani dar și contribuim potrivit unui soi de contract
                            - Fondurile nu au alte condiționalități
                            - Dacă se dorește atacarea unei legi, asta se face la Curtea de Justiție a UE care judecă modul in care un stat se achită de legislația europeană.

                            Ce spun eu este următorul lucru: atacați legile justiției la CCR. Atacați-le la CJUE. Lăsați juriștii să se judece și cel mai bun să câștige. Dar nu șantaja România că ii tai fondurile dacă nici măcar nu le-ai analizat. Dacă le-ai analizat și nu sunt bune, sunt sigur că poți, băi UE, justifica asta in fața unui tribunal.

                            PS. Nimeni nu poate legifera hoția. Contravine unor valori din Constituție precum dreptul la proprietate. Nimeni nu poate, după cum zicea Parchetul/DNA, să impiedice accesul la un proces echitabil, este un drept din Constituție.

                            Dacă un birocrat din UE are motive temeinice, să se judece la CJUE sau opoziția să vină la CCR. Asta este democrația. Șantajul cu tăierea fondurilor europene este o mizerie de tip eurocrat. De asta au plecat britanicii din UE.

                            Comment


                            • gecmc94 nu de asta au plecat britanicii. Mia studiaza.

                              P.S. la P.S. da...nu poate legifera hotia...dar psd-isti macar incearca.

                              P.S. al meu...ma uitam la declaratia 600 (de luna viitoare o sa intru si eu sub incidenta)...singura concluzie a mea? Erau sau beti, sau drogati sau sunt prosti pamant de au dat ordonanta aia...

                              Comment


                              • Eu cred ca stiu de ce s-a votat Brexit. Dar care este parerea ta?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google