Vrum, Vrum....Formula 1!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• raulz0r
    replied
    Raikkonen era un bun locotenent pentru Vettel isi facea treabaa bine din punctul meu de vedere.

Leave a comment:

• bolovan
    replied
    minte italiana. Eu am impresia ca acolo toata treaba-i legata de proasta organizare.
    Si italienii sunt ca romanii...se pricep la toate...si le fac pe toate...doar ca le fac prost.
    Degeaba au masina buna...cand a minte italiana la conducere.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Ferrari a anunțat astăzi că finlandezul Kimi Raikkonen, 38 de ani, va pleca de la echipa italiană la finalul acestui sezon.
    Pe contul său de Instagram, Kimi a anunțat că va reveni la Sauber.

Legat de campionat, imi pare ca Vettel ii face cadou titlul lui Ham, in conditiile in care Ferrari arata o superioritate evidenta pe cele mai multe circuite, neamtul face miscari hazardate care il scot din cursa sau ajunge in urma plutonului.

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Asa este, cu o strategie mai buna Vettel putea castiga atat in China, cat si in Azerbaijan.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Putea sa termine pe orice loc, numai in fata lui Hamilton sa fi fost.
    Clasamentul de la constructori din punctul meu de vedere e egal cu zero din punct de vedere sportiv, chiar daca o pozitie mai buna aduce niste bani in plus, la final de sezon.
    Ferrari sa puna mana sa se concentreze la strategie, ultimele 2 curse le-au pierdut pe mana lor. Cu sau fara safety car, Bottas tot punea ultrasofturile si-l omora pe Vettel in ultimele tururi.
    Last edited by mr.K; 4 May 2018, 11:51.

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Nebunie in Azerbaijan! Pacat ca Vettel si-a fortat norocul... putea macar sa termine pe 2. Dar cel putin Ferrari e inca in fata celor de la Mercedes in clasamentul general!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    ...unde tot Ferarri a castigat sezonul trecut, ca si in Australia.
    Forza Ferrari!

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Ma bucur mult pentru victoria Ferrari, dar cu toate acestea, sa nu uitam ca Mercedes inca are masina cea mai rapida! Sa speram ca Ferrari ii vor prinde din urma cand vor aduce primul upgrade la pachetul aero... probabil in Spania. Pe liniile drepte au viteza se pare, deci in ceea ce priveste motorul au facut progrese mari fata de anul trecut. Urmatoarea cursa va fi in Bahrain, saptamana viitoare!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Si asa a fost!

Pe finalul cursei anunta arogant Hamilton, aflat in urmarirea lui Vettel: ma duc dupa el!
    Si s-a dus... Vettel la 5 secunde in cateva tururi.
    Coloratul nu poate trai fara marketing, party mode, anunturi bombastice pe comunicatie live.

Dupa ce-si pune Ferrari masina la punct, poate vedem niste duble rosii.

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Sa speram Mr K!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Mercedes duce ritmul asta doar in Q3, in cursa nu mai e asa mare diferenta, ba chiar diferenta se poate inversa.
    Eu cred ca maine mai degraba au sanse la victorie Ferrari si RBR, decat Mercedes.
    Kimi mi s-a parut foarte motivat, Vettel la fel.
    Incepe sa se vada Haas.
    McLaren tot slabuta, in ciuda noului motor.
    Last edited by mr.K; 24 March 2018, 23:44.

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Ma bucur ca au reusit cei de la RDS/Digi sa achizitioneze drepturile! Revenind la calificari:

Enter the world of Formula 1. Your go-to source for the latest F1 news, video highlights, GP results, live timing, in-depth analysis and expert commentary.

Cam mare distanta dintre Mercedes si Ferrari, aproape 1 sec....

Kimi!
    Last edited by Sifredi; 24 March 2018, 23:41.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Si totusi, cand ma pregateam sa vad F1 pe RTL, RDS transmite F1 pe Digiport.
    Am inteles ca drepturile au fost achizitionate cu 1 sau 2 zile inainte de calificari.
    Nu stiu daca a mai achizionat alt post drepturile TV pentru F1 pe Romania, nu de alta, dar ar fi trist pentru fanii F1, pentru ca RTL nu e decat in grila RDS. Tot RDS.
    Bravo RDS!
    Forza Ferrari!

PS: nu stiu ce abonati fideli si cuminti are UPC, astia n-au vreun canal de sport care sa transmita ceva interesant.
    Last edited by mr.K; 24 March 2018, 23:05.

Leave a comment:

• Sifredi
    replied
    Lansare FERRARI SF71-H + interviuri
    https://www.youtube.com/watch?v=6jsyPKeAPCE

Lansare MERCEDES 09 + interviuri
    https://www.youtube.com/watch?v=YpZAtdl4lPE

Lansare MCLAREN + Interviuri
    https://www.youtube.com/watch?v=h6cwZ_s8HYs

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    E de ajuns sa nimereasca Ferrari motorul si o sa fie mai animate cursele.
    Sauber avea varianta veche de motor, Alfa Romeo cred ca tot pe penultima varianta de motor vor merge pentru inceput, numai Haas beneficia rapid de update-uri la motor.
    E de ajuns sa nimereasca Ferrari motorul si o sa fie mai animate cursele, daca vor fi 3 echipe cu motorul performant creste mult concurenta.
    Plus lupii tineri care vor sa confirme, sper sa avem spectacol, ca la ultimele curse din sezon cam ma lua somnul daca luam si 2 beri la bord.

numa' sa nu fie doua echipe "honda" (jaloane mobile)...
    McLaren are motor Renault, Onda s-a dus la Torro Rosso.
    McLaren avea sasiu performant, motorizarea ii tinea pe loc, cred ca sezonul asta vor termina multe curse in primii 10, poate Alonso sa se bata si la podium cu cei de la RBR, cand Mercedes si Ferrari se mai scot unii pe altii.
    Last edited by mr.K; 23 February 2018, 23:28. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google