Cam nu a fost vina lui...in putine cazuri a fost el vinovat...acum nah...eu inteleg ca se oftica domnisoarele virgine de 80 ani cand a venit pustiul si si-a pus boasele imense pe masa.
Mie-mi place la nebunie: tupeu, talent, determinare...ghinionul lui ca se joaca cu babe virgine...si masina il tradeaza...
Vrum, Vrum....Formula 1!
Collapse
X
-
Max cel idiot a mai distrus o cursa, probabil si o mare parte din sansa lui Vettel la titlu.
Nasosul olandez vrea sa arate ca e mare pilot, dar nu a ajuns nici la genunchiul broastei, nu e de ajuns sa fii agresiv si sa intri in celelalte masini, pentru a fi campion, presupune sa termini niste curse, ba chiar sa le castigi.
Ori cretinul asta mic are 80% abandonuri.
F1 nu are nevoie de kamikaze, era Sato inainte, dar a fost zburat, cu toata sustinerea japoneza de care beneficia .Last edited by mr.K; 18 September 2017, 21:54.
Leave a comment:
-
Am urmarit Indy500 in aceeasi seara, cu Alonso la butoane. A condus de cateva ori cursa, a stat in top five cam tot timpul.
Daca nu-i ceda motorul, avea sanse sa castige cursa.
Pentru un rookie la prima lui cursa pe oval complet, cu o masina necunoscuta, cu un pluton format din 33 de masini, performanta a fost remarcabila, victoria ar fi fost uimitoare.
Masini mai simple dar care merg cu viteza mai mare, circuite si virajate si pe oval, neutralizari multe, depasiri cu carul, spectacol asigurat.
F1 e ca o ca o gagica ce arata bine, sofisticata, ce promite multe, dar rezulttaul iesirii in oras e ca pleci acasa seara cu portofelul mai subtire, singur.
Daca Alonsi nu semneaza un contract cu o echipa care sa ii ofere o masina capabila, cred ca pleaca in Indy.
Intr-o singura cursa a depasit de mai multe ori cat in tot sezonul predent in F1.Last edited by mr.K; 30 May 2017, 11:03.
Leave a comment:
-
Din nefericire kimi a cauzt foarte mult ca pilot (deh...varsta...)...iar ordinele de echipa...pana la un anumit punct sunt normale. Totusi, vetel se bate pentru campionat.
Una peste alta...cursa a fost extrem de plictisitoare. Asteptam urmatoarea...poate o sa se intample ceva acolo
Leave a comment:
-
E vorba si de viitorul echipei.
Probabil in locul lui Kimi va veni un pilot cu parale multe.
Leave a comment:
-
din pacate pt kimi, nu are constanta necesara sa fie sprijinit neconditionat, sau macar sa nu fie faultat de echipa. l-au scos pe vettel in fata cu strategia, pe undeva normal, avand in vedere avantajul la puncte al neamtului asupra finlandezului.
Leave a comment:
-
Dubla Ferrari in calificari.
Kimi surrinde placut, se vede aluatul din care e facut, sa faci pole la Monte Carlo demonstreaza ca esti pilot adevarat, sa faci pole la 37 de ani e greu si pentru pilotii adevarati.
Leave a comment:
-
Nu's...pare ciudat ca nici nu prea a incercat sa traga dreapta...Chiar si cu frana blocata.
Dap...pare a cauciuc rece. Eh...well...shit happens...asteptam urmatoarea cursa.
Ma bucur ca nu a fost o cursa normala...in care adorm dupa primele 20 min. S-au mai intamplat chestii pe pista (chiar daca mai are mult pana la stadiul de cursa palpitanta/interesanta/animata)
Leave a comment:
-
Incepand cu secunda 30 (vezi video), se vede cum blocheaza franele cand iese de pe pista.În ecuația victoriei a intrat și intervenția Safety Car-ului, care și-a făcut apariția în urma unei greșeli comise de Max Verstappen, în turul 12.
Nu mi se pare cedare de frane (din fata TV-ului). Cauciucuri neintrate in temperatura.
Echipele au obiceiul sa-si apere pilotii, dand comunicate neutre.
Last edited by mr.K; 18 April 2017, 11:05.
Leave a comment:
-
Eu am inteles ca a avut ceva defectiuni la frane...de asta a iesit la arat.
ori cum, mare pacat...era unul care putea lupta pentru prima pozitie.
Leave a comment:
-
Ferrari confirma.
La fel si Verstapen, care confirma ca e inca un copil naiv.
Leave a comment:
-
Parerea mea, daca s-ar introduce obligativitatea sa faci 3-4 schimburi de gume, nimeni n-ar mai face managementul pneurilor, ar merge cat de tare permite masina pe tot parcursul cursei.
Asa, toata lumea trage cat mai mult de gume, apoi forteaza 2 tururi inainte de a intra la boxe, normal sa fie plictisitor.
Leave a comment:
-
Verstapen este singurul pentru care ma mai muit la F1. Asta micu depaseste peste tot. N-are mama, n-are tata, n-are unchi, n-are matusa. Nu conteaza ca in curba X nu se poate depasi...el depaseste.
Ori cum, pana acum a fost dezamagitoare anul asta F1...relativ plictisitoare. Astept urmatoarea cursa.
Leave a comment:
-
Daca nu intra SC imediat dupa VSC, cu Vettel avand deja gume soft noi, cu Hamilton care nu fusese chemat la boxe inca, cred ca nu se punea problema unei noi victorii a neamtului.
Pe de alta parte, si Mercedes a pus masina la punct, dar nu e superioara vizibil fata de Ferrari, ca in sezoanele trecute.
Verstapen a avut noroc de toate intreruperile, dar mi-a placut cate depasiri a facut la start.
Aia de la McLaren mai au nevoie de niste ani ca sa aiba si ei o masina, cat de cat. Si nu e sigur, cu pocnitoarea de motor Honda. Cica deja McLaren doaresc motor Mercedes, iar Honda cauta alti cobai, posibil Sauber, aia neavand parale, accepta sa faca teste pe masina lor.Last edited by mr.K; 10 April 2017, 11:28.
Leave a comment:
-
@Seba dar poti sa ai cea mai buna aerodinamica...daca motorul nu tine pasul...degeaba. Si in anii trecuti, RB au stat excelet la aerodinamica...mult mai bine decat concurenta...dar motorul...nu a furnizat un minim acolo
Leave a comment:

Leave a comment: