Perfect, sa incercam sa ne adunam cat mai multi! Se mai inscrie cineva?
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poate ajung si eu si daca se poate mai vin cu cativa loganisti. Parerea mea ca mai bine ne-am intalni la Moldova in parcare sau jos la stadion, spun din experienta caci mai particip la intalniri si ele acolo au loc. mai vin cu cel putin 2 prieteni, nu stiu daca ii cunoasteti:
polo 2 007.jpg
polo 2 008.jpgsigpic
Comment
-
Foarte bine daca mai aduci prieteni, cu cat mai multi cu atat mai bine. Referitor la locatie, se poate schimba in functie de cum doreste lumea (la Moldova insa e destul de aglomerat). Mai bine pastram pentru prima intalnire locatia de la pista de karting si apoi stabilim de comun acord un loc fix pentru urmatoarele intalniri. Ok?Originally posted by spartacus_mf View PostPoate ajung si eu si daca se poate mai vin cu cativa loganisti. Parerea mea ca mai bine ne-am intalni la Moldova in parcare sau jos la stadion, spun din experienta caci mai particip la intalniri si ele acolo au loc. mai vin cu cel putin 2 prieteni, nu stiu daca ii cunoasteti:
L.E.: Iar cele doua masini chiar merita vazute pe viu
Last edited by nsa; 2 May 2008, 20:08.
Comment
-
Sunt 87 useri inregistrati pe forum care au la Locatie Bacau .
Nu propuneti un organizator la care sa ii dau lista cu adrese de mail ca sa organizati intalnire?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Cristi_Xp: Nu ca vreau sa ma autopropun, dar daca imi trimiti lista, promit solemn ca le trimit la fiecare mesaj.
@Radu_lyn: Am fost doar 3, dar cel putin s-a inceput. Toate inceputurile sunt mai grele. Cu ajutorul lui Cristi_Xp sper sa putem contacta cat mai multi.Last edited by nsa; 11 May 2008, 20:14.
Comment
-
S-au anuntat multi
Au venit putini
Am facut 2 poze, asa ca de inceput
La mai multi(participanti) si la mai multe (intilniri).
Comment

Comment