"Sherpăria", gospodărie internațională. Program non-stop, 09:00 - 12:00

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu4yas
    replied
    Maidanezule, pleaca d-acilea!

Vand BORSEC!

Leave a comment:

• PCH
    replied
    RAUS!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Fugeai cu baxurile, ca aia din Rapirea din Serai! Raus!!!

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    2 zile m-am rugat sa nu apara stirea!

Eu4yas - fiind implinit.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Si acum are lipita doza de mana.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Originally posted by Niki View Post
    Some say... ca unul dintre aia, de au fugit cu baxurile de bere in spate, ar fi PAU.
    Nu incape nicio urma de indoiala.

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Venea de la Timisoara, desigur transporta Timisoareana. Adice, ce putea sa transporte, no!?

Some say... ca unul dintre aia, de au fugit cu baxurile de bere in spate, ar fi PAU.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Unde dracu' se credea soferul? Auzi si tu: sa cheme oameni sa-l ajute cu berile!

Poliţiştii doljeni au întocmit dosar pentru furt calificat după ce un tir încărcat cu bere s-a răsturnat între localităţile Răcarii de Sus şi Răcarii de Jos, iar mai multe persoane, chemate de şoferul autotrenului ca să-l ajute, au fugit cu baxuri de bere pe câmp sau le-au încărcat în maşinile lor.

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Mergi cum poti!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    obligați de lege să își ia concedii, corporatiștii suferă enorm. Pur și simplu, nici o stațiune din lume nu le oferă condiții care să le permită să se relaxeze în concediu. ”e sinistru, plajele sunt pline de chestii plate, în care trebuie să stai pe spate sau pe burtă. O poziție absolut incomodă, în care nimeni nu ar trebui să stea”, se plânge un corporatist din pipera.

Corporatiștii spun că după fiecare concediu se aleg cu dureri de spate, tocmai din cauză că sunt nevoiți să se întindă pe șezlonguri incomode. De aceea, ei au cerut ca pe plaje să fie amplasate birouri în loc de șezlonguri, astfel încât să se relaxeze și ei cum se cuvine pe perioada vacanțelor.
    o altă cerință a corporatiștilor este ca meniurile teraselor și restaurantelor să fie în format excel, astfel încât să nu piardă zeci de minute ca să le citească. Și, foarte important, ei vor ca toate rezervările la restaurant să se facă prin meeting request.

Leave a comment:

• noacyri
    replied
    Nu mai bine de mine ca acum am telefonul doar pe post de ceas cu alarma !

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Am trecut si eu pe podul de la Mihai Bravu si in loc sa iau si eu o piatra in gura, sa stau sa admir peisajul, sa filmez si sa fac poze, eu vorbeam la telefon. Ce rau mi-a parut, fi-r-ar a dreacu' sa fie de treaba!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Attached Files

Leave a comment:

• Niki
    replied
    FOF, ia o lanseta si hai sa facem un gratar!

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Aolio,,așa e,,te sun și te localizez dupa tilifon

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google