Hai ca se poate sa fim si mai multi
.....mersi de poze si filmuletz ;)
.....mersi de poze si filmuletz ;)
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
LAUREAT 1.5 DCI
)
LAUREAT 1.5 DCI
. Te asteptam.
LAUREAT 1.5 DCI
hai sa o facem si de data asta lata..
Stabilim acolo mai multe detalii legat de felix si de gratar cand o sa il facem.. Va astept in Numar mare.. speram sa fie timp frumos daca nu ne descurcam noi. Astepam si noi membrii saptamana asta o sa impart cat de multi fluturasi ca avem. Asa ca...
ce mai ramane de facut? DUMINICA INTALNIRE LOGANCLUB CLUJ. o sa va arat si noile mele stickere care sunt UNICE pot sa ma laud. Lista nu are rost.. sper sa vina si membrii care nu au mai participat demult licu.. marius.. moshu... si radu. O sa aduc APARATUL !!!
acuma sunt sigur ca nu il uit acasa;). si pentru cei care nu stiu Intalnirea va avea loc pe Platoul salii sporturilor in fata la Parcul Babes. O sa fie acolo vre-o 14 - 15 loganuri. Ulterior. daca vreti facem o plimbare pana la tarnita carea vrea sa vina si facem si acolo poze.. deci baieti masinile curate si haideti la intalnire. Numai bine, Cu respect KeanuRev ;)
LAUREAT 1.5 DCI
. Te asteptam.
....o idee ii sa le pun in m,asca chiar in colturi sunt 2 gauri in care le pot prinde..
nusht sa vad.....mi cumva si de politie ca ...mno pretuiesc talonu la masina :P
locuri se gasesc in bara de jos langa proiectoare acolo ar fi tare
hai duminica sa vedem cum arata
LAUREAT 1.5 DCI
hai sa o facem si de data asta lata..
Stabilim acolo mai multe detalii legat de felix si de gratar cand o sa il facem.. Va astept in Numar mare.. speram sa fie timp frumos daca nu ne descurcam noi. Astepam si noi membrii saptamana asta o sa impart cat de multi fluturasi ca avem. Asa ca...
ce mai ramane de facut? DUMINICA INTALNIRE LOGANCLUB CLUJ. o sa va arat si noile mele stickere care sunt UNICE pot sa ma laud. Lista nu are rost.. sper sa vina si membrii care nu au mai participat demult licu.. marius.. moshu... si radu. O sa aduc APARATUL !!!
acuma sunt sigur ca nu il uit acasa;). si pentru cei care nu stiu Intalnirea va avea loc pe Platoul salii sporturilor in fata la Parcul Babes. O sa fie acolo vre-o 14 - 15 loganuri. Ulterior. daca vreti facem o plimbare pana la tarnita carea vrea sa vina si facem si acolo poze.. deci baieti masinile curate si haideti la intalnire. Numai bine, Cu respect KeanuRev ;)We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment