Discutii Generale Focsani-VN

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probabil sunt in vacanta.
    Mihai bine ai venit printre noi, vad ca ai cont de ceva vreme, dar nu te-am mai vazut pana acum. Eu sper ca de la toamna sa reluam intalnirile si sa te cunoastem si pe tine.
    Zambeste, maine poate fi mai rau!

    Comment


    • Salut.Cine poate sa-mi spuna cum este portiunea de drum Gresu-Odjula? Doresc sa ajung la Tg.Secuiesc prin Lepsa si vreau sa stiu ce ma asteapta.Multumesc mult.

      Comment


      • Originally posted by DeWiL View Post
        Salut.Cine poate sa-mi spuna cum este portiunea de drum Gresu-Odjula? Doresc sa ajung la Tg.Secuiesc prin Lepsa si vreau sa stiu ce ma asteapta.Multumesc mult.
        Exista o portiune de drum nefacut sa zicem 20% iar restul este facut numai ca unele curbe nu sunt asfaltate( Romania... erau greu de facut) in iulie cand am trecut eu pe acolo inca se mai lucra.
        In opinia mea se merita deoarece este mult mai scurt drumul, acum depinde cat de mult tineti la masina

        Comment


        • e praf drumul acum 2 zile am fost pe acolo

          Comment


          • Originally posted by cory View Post
            Probabil sunt in vacanta.
            Mihai bine ai venit printre noi, vad ca ai cont de ceva vreme, dar nu te-am mai vazut pana acum. Eu sper ca de la toamna sa reluam intalnirile si sa te cunoastem si pe tine.
            Multumesc de primire dar inca nu am varsta legala pentru a poseda un permis de conducere , mai am de asteptat ceva timp poate il aduc pe taticutul meu la o intalnire sau mai multe .
            Cat despre contul meu , da sunt inregistrat de ceva timp deoarece ma preocupa masiniile si imi place sa citesc ce se mai intampla nou pe Logan Club.

            Comment


            • Sunt de acord cu denisa.......nu te sfatuiesc sa o iei pe ojdula, este in lucru poduri, podulete si vreo 5 km de drum pietruit in apropiere de ojdula, nu are rost sa omori diselarul pe acolo. Tot atat gaz consumi pe oituz sau pe ojdula, diferenta e de kilometri.

              Bun venit MIHAI
              sigpic

              Comment


              • Originally posted by PeriKool View Post
                Sunt de acord cu denisa.......nu te sfatuiesc sa o iei pe ojdula, este in lucru poduri, podulete si vreo 5 km de drum pietruit in apropiere de ojdula, nu are rost sa omori diselarul pe acolo. Tot atat gaz consumi pe oituz sau pe ojdula, diferenta e de kilometri.

                Bun venit MIHAI
                Multumesc de primire :>

                Comment


                • Multumesc de sfaturi.Deja am facut traseul Lepsa-Odjula,la intoarcere fac Oituzul mai bine consum mai mult combustibil decat sa fac bucsaraia.

                  Comment


                  • Am schimbat recent capacul de la telecomanda originala a masinii si cel cumparat avea,surpriza,o telecomanda noua inauntru desi ma gandeam sa fie goala...Are cineva vreo idee daca sau cum pot programa telecomanda cea "noua" sa functioneze la masina ?
                    Respect!

                    Comment


                    • N-ar fi mai simplu sa muti modulul de la telecomanda veche in cea noua? Sau am inteles eu gresit? Si eu am schimbat carcasa de la telecomanda si am mutat modulul din cea veche in cea noua.
                      Zambeste, maine poate fi mai rau!

                      Comment


                      • Pai da dragul meu domn,asa am si facut ! Doar ca ma intrebam daca nu o pot programa si pe cea noua sa functioneze pe radiofrecventa masinii...
                        De chestie,daca tot spui ca ai efectuat aceeasi operatiune,pe tine cat te-a costat ?
                        Respect.

                        Comment


                        • Eu am cumparat carcasa cheie cu butoane , originala, de pe forum, nu mai stiu cat am dat pe ea. De schimbat am schimbat-o eu.
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

                          Comment


                          • daniel o rezolvam

                            Comment


                            • Ideea e ca parasesc tara pentru nu stiu cat timp...probabil pentru un an !

                              Comment


                              • Traseu cu loganul: plecat pe la 11 din Focsani.mers lejer, ajuns la vulcanii noroiosi...admirat, facut poze.apoi am mers pe drumul ce duce spre brasov, undeva pe dreapta e un restaurant, pensiune, incarcat bateriile la preturi bune.
                                vis a vis de restaurant am facut stanga si am mers spre spitalul sapoca, am urcat pana am inceput sa cobor ) si am ajuns la tabara de vara magura, manastirea ciolanu.Am poposit si pe acolo, peisaj superb.Apoi am pornit spre Buzau, o inghetata si apoi inapoi acasa.Am ajuns in Focsani cam pe la 22:00.Am fost foarte multumit de miniexcursia de o zi.Am consumat cam 16 litri de benzina, consum mediu pe cb 6,6%, 4 persoane in masina.DSCN0997.jpg
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google