Discutii Generale & Off Topic Loganclub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alexel
    replied
    aha....auzisem ca pot lua de la cnv un bon din ala de casare cu procura de la un proprietar...acuma na nustiu....oricum merci ...si sper sa fiu si eu cat de curand "membru adevarat" logan club )
    Last edited by vali007; 24 November 2009, 08:08.

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Eu din ce stiam inainte trebuia sa fii proprietar cam 1 an de zile pentru masinile respective, dar cel mai bine vei afla daca te vei duce la un dealer autorizat Dacia si el iti va da mult mai multe informati decat mine ( asta daca nu modifica astia legea pana la anul !!! ) Bafta :-)

Leave a comment:

• Alexel
    replied
    sal lume.....intru si eui acusi in "drepturi" pe forum ) cu un logan ca lumea numai ca...vreau cateva detalii cum sta treaba cu programul rabla de la anu...am cautat dar nu am gasit mai nicaieri..atat stiu ca am voie sa duc pina in 3 masini...ok...dar cat timp sa fie pe numele meu...sau nu conteaza....chestii de genu....:-s...
    Last edited by vali007; 24 November 2009, 08:08.

Leave a comment:

• 86cmm
    replied
    lectii de drift

pentru cei care nu vor sa isi omoare masinile va recomand asa ceva

Leave a comment:

• Floppy75
    replied
    Vreau si eu niste pareri despre sistemele de alarma (marca, model). Pana acum le-am ignorat si in consecinta, am platit.
    Ma intereseaza unul eficient si nu prea stresant.

Leave a comment:

• gold8xspeed
    replied
    Intalnire

Am fost aseara pe la intalnire, dar cum eram virusat, am zis sa nu va dau si voua, asa ca am sters-o. LA MULTI ANI celor cu numele de MIHAI si GABRIEL! Nenea Steel o sa-mi dai de baut mai incolo, ca aseara n-am putut..... Asta e, sa fiti sanatosi si sa ne vedm cu bine duminica viitoare, pina miercuri nu cred ca ma fac bine.............

Leave a comment:

• sorinush
    replied
    inafara de apache ce loc mai poate fi abordat pt iesirile de cu seara ? o schimare ceva ?

Leave a comment:

• iooon
    replied
    la multi ani sarbatoritilor.......

Leave a comment:

• sorinush
    replied
    la multi ani sarbatoritilor !

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Acolo unde scii mesajul ai optiunea "Go Advanced"; dai click pe optiunea respectiva, iar apoi iti va aparea optiunea "Gestiunea Atasamentelor" si dai click si acolo; de acolo trebuie sa dai "Rasfoire" pentru a incarca imaginile salvate de tine in calculator, numai vezi sa respecti dimensiunile imaginilor care vrei sa le postezi pe forumul respectiv (macar 1280x1024 sau 3000x3000) !!! Bafta :-)

Leave a comment:

• zake
    replied
    Fratilor invatati-ma si pe mine sa postez niste imagini. Ce trebuie sa fac atungi cand imi cere url?

Leave a comment:

• vyp75
    replied

aicea trebuie trimise pozele cu masina si userul pentru filmuletul cu membri logan club
    pana la 10 noiembrie. Cine vrea bineinteles.

Leave a comment:

• Dooku
    replied
    salut colegi iesieni! Am si eu o intrebare la urgenta: Poate cineva sa imi explice pe unde e sediul la Fan Curier? am inteles ca e pe undeva prin zona Metalurgie. Treci podul din Metalurgie spre Tepro. Daca puteti sa`mi da`ti niste repere ca nu cunosc zona. sau daca stiti ca e in alta parte.Eu vin dinspre 2 baieti....Multumesc anticipat! Si raman dator! Numai bine!

Leave a comment:

• sorinush
    replied
    merge cineva pe 10 si 11 la bucuresti ? drifturi expo blabla
    Last edited by sorinush; 7 October 2009, 18:39.

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    'Seara lume si somn usor !!!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google