Discutii Generale & Off Topic Loganclub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tazzz
    replied
    @tifosibt76: Poligon pentru auto nu mai este, terenul a fost retrocedat. Sa mai ia niste ore cu instructoru.

@Ucraina: Vezi pe site-ul alfaromtrans, eu si LNC avem de la ei, si sunt bune. Este una la vreo 60 de lei, cu tot cu armatura de fier ca sa nu se miste. Pe negru sau gri.

Leave a comment:

• crissis
    replied
    unde se pot monta lumini xenon care sa fie acceptate de dacia si sa nu se piarda garantia pe electric.

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    bre, care aveti cotiera, de unde a-ti luat-o si cu cat?

Leave a comment:

• tifosibt76
    replied
    Am onoarea sa va salut si sa vin cu o intrebare la voi in acelasi timp. Aveti poligon auto ACR in mun. Iasi sau prin imprejurimile lui? Am o cunostinta care tot pica "la oras" si vrea sa exerseze intr-un astfel de loc. Va multumesc!

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Duster-ul ?! Nu am probat, inca ... Pacat ca la dotari ( fata de 4x4 si esp-ul ) nu au mai pus si altceva, in afara de tapitierea de piele ... saraca dacie ...

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Felicitari ! Nu sunt multi soferi ca noi ... jos palaria :-)

Leave a comment:

• Mirzero
    replied
    Total: 71 puncte ..... AS la volan

Leave a comment:

• Tazzz
    replied
    V-am facut: 68 puncte "PILOT LA VOLAN "

Leave a comment:

• hriberiu
    replied
    bun testu...65 coane

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Un test pentru soferi : http://www.drive-test.ro/chestionar-auto.html ... eu am obtinut 52 puncte din 60 ... :-))

Leave a comment:

• stefanstoina
    replied
    rezolvat

am gasit problema si am rezolvat
    va pun niste poze
    Attached Files

Leave a comment:

• iooon
    replied
    un mieunat??? sau un scartait?? daca era un scartait..poate fi de la cureaua de distributie... nu imi pot da seama :-??

Leave a comment:

• stefanstoina
    replied
    probleme motor

Aseara cand m-am intors din oras si m-am dat jos din masina fara sa opresc motorul se auzea un mieunat naspa
    stie careva ce poate fi?

Leave a comment:

• stefanstoina
    replied
    Salut, nu stiu daca a mai fost pusa poza asta dar e prea tare, loganurile politiei de 70.000 de euro
    Attached Files

Leave a comment:

• vyp75
    replied
    am si eu nevoie de o poza cu sigla voastra la rezolutie cat mai mare pentru tablou, ma aruta careva?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google