Discutii Generale
Collapse
X
-
sunt din curtea de arges, si nu stiu unde sa pun folie. In pitesti unde imi recomandati sa fie mai ieftina ?
-
salut toti golanisti ajutatima si pe mine cu o adresa mai exact strada cu ceva magazine cu piese de golan mai ieftine ,ca astia din bucuresti ma jupoaie cu preturile lor ,nu am cumparat eu cine stie ce piese pana acum dar... de ce nu mai ieftin nu sau un magazin ce poate trimete si prin posta
eu mai trec prin pitesti cand mai plec prin tara si as putea da pe acolo,am auzit ca e o strada cu magazine mai multe si ieftine
Leave a comment:
-
De ceva vreme CD player-ul original (SIEMENS) nu mai invarte, nu mai citeste, nu mai scoate CD-ul. Intr-un cuvant e mort.
Stiti pe cineva care se pricepe sa-l repare sau un alt CD player SH?
Multumesc.
Leave a comment:
-
Salut baieti! A avut careva dintre voi problema cu xenoanele sa-i bruieze radioul,statia cb si daca da cum a rezolvat-o? (in afara de invelirea droserelor in staniol)
Leave a comment:
-
taci babo si fa programare.costica tu de ce ai febra?ai baut rece?
Leave a comment:
-
Daaaa
). Sa scoatem febra din voi, dar si din noi. Eu unu cel putin st rupt de picioare! Dar vb aia... Cu ce te dregi din bautura? Tot cu bautura
). Ma gandeam sa incercam si noi acelasi lucru cu fotbalul
))
Leave a comment:
-
Maine seara fotbal nu?
. Ne spuneti si noua ora daca se poate....
Leave a comment:
-
CAUT DE MUNCA in PITESTI / MIOVENI , va rog sa ma ajuta-ti si pe mn cu ceva de munca serios daca se poate , pt contac id: Dj_Vip3ra. Va Multumesc !!!!!
Leave a comment:

Leave a comment: