If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
peter eu sunt pe jos)))).....hai ca pasta nu am auzito sa te retragi din club.....doamne e tare faza ....pei tu iti dai seama ca o sa ma auzi doar la radio....si nu o sa ma vezi live))....pierzi o gramada....doamne asta e tare sa se retraga peter din club....poate vrei sa iti rup picioarele cand te prind...ai grija))
baa petre ce ai tata ..bagati mintile in cap....ma dezamagesti..vorba lui cia ce esti copil,toata lumea se cearta si se impaca.hai la intalnire sa nu te prind ca nu vii...
Petre eu zic ca ai luat o decizie gresita, loganclub ar trebuii sa fie pentru noi ca o familie. Si intr-o familie membrii ei se mai cearta dar se si impaca. Eu zic sa te gandesti mai bine, alegerea este a ta, dar iti pot spune ca eu cred ca decizia ta este gresita.
petricaaaa nu e bine ce faci .. mai gandeste-te de 2 ori pentru mine
nu are rost sa nu mai vii unde ai majoritatea prietenilor, toti suntem aproape la fel ca o familie (o familie numita loganclub) totdeauna au fost certuri in tot felul de grupuri, e imposibil sa nu fie .. dar tu ca o persoana mai matura nu ar trebui sa pui botul la cateva arogante .. daca incet incet pleaca cate 1 dintre noi, o sa se uite de numele nostru ..
petre eu nu stiu despre ce este vorba.o sa studiez acula noi sa vad care e buba sau da un pm sau zii pe mes.sa stii insa ca asa cum tu nu m-ai lasat sa ma retrag cand am vrut cred ca am tot dreptu sa iti cer acelasi lucru.si topicurile nu are rost sa le stergi.sunt amintirile tele ,ale noastre.chiar sunt curios cine a facut o baba agitator si de unde dreaq forta?din sunci?
Salutare dragi colegi
Tin sa va anunt oficial retragerea din LC Pitesti ,
Am luat acesta decizie in urma acuzelor din partea membrilor ca am monopolizat forumul , ca ma port ca un dictator sau ca sunt un factor agitator si ca mereu incerc sa i mi impun punctul de vedere prin forta (verbala) si exact ca in bancul cu betivul "cand mai multe persoane itzi spune ca esti beat te duci si te culci" .
Am considerat de bun simt sa sterg si topicurile facute de mine pentru a incerca mai multe activitati impreuna ca si grup dar dupa cum bine stiti si ele au creat o serie de tensiuni.
Cu astea fiind zise va doresc drumuri bune si fara evenimente.
Ai facut exact ca un copil de 5 ani, (iti iei jucariile si pleci acasa)
Eu zic sa te mai gandesti la decizia ta, sau sa astepti sa treaca betia(referitor la bancul de mai sus).
Disssel-i-mi pare rau sa aud asta........si vorba lui poro.nu esti de ieri de azi in LCPitesti.Si eu zic,ca ai facut multe lucruri bune pentru Comunitate.
Dar decizia-ti apartine 100%
Numai bine.
Salutare dragi colegi
Tin sa va anunt oficial retragerea din LC Pitesti ,
Am luat acesta decizie in urma acuzelor din partea membrilor ca am monopolizat forumul , ca ma port ca un dictator sau ca sunt un factor agitator si ca mereu incerc sa i mi impun punctul de vedere prin forta (verbala) si exact ca in bancul cu betivul "cand mai multe persoane itzi spune ca esti beat te duci si te culci" .
Am considerat de bun simt sa sterg si topicurile facute de mine pentru a incerca mai multe activitati impreuna ca si grup dar dupa cum bine stiti si ele au creat o serie de tensiuni.
Cu astea fiind zise va doresc drumuri bune si fara evenimente.
Vreau sa va multumesc baieti pentru aceasta vizita...a fost foarte placut sa va avem alaturi de noi..si va asteptam pe 10 decembrie sa fiti alaturi de noi la ieseala de la munte...si Tineti minte vorba asta...pana data viitoare..''TINETI BAH DE ARIPI...!!!''
Buna colegi LC sar putea sa fim in pitesti la sfarsit de saptamina un preten de al meu vrea sa-si cumpere un Logan DCI de 85 cp daca ne puteti ajuta rog sa ma sunati pe nr.0724579592,sau lasatimi nr. de telefon cine vrea sa ne intalnim,la o cafea si o poveste..astept
- VREU CA INTLNIREA SAPTAMANALA SA FIE SAMBATA.
1.
2.
3.
-VREU CA INTALNIREA SAPTAMANALA SA FIE DUMINICA.
1.disssel
2.PoRo
3.Ted`u
4.uko
5.dnf
6.AAA
7.CIA
8.gaurainvena1
9.Lada
10.DRN astia care votati mai si veniti pe la intalniri ca la calculator sta toata lumea si sambata si duminica
11.UAU
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: