Multumesc din suflet celor care mi-au acordat ajutorul
meen, you are the men!
meen, you are the men!
dar ce sa ii faci dacă nu se implantează încă tehnologia asta de comunicare... stau pedepsit la colt 15 minute
. Oricum nu era târziu cand te-am sunat dar ti-am dat emoții 

in concluzie!!! cei care nu aveti trusele medicale aliniate la normele U.E. sunteti rugati sa va achizitionati un liniar sau in cel mai rau caz un boloboc pt o aliniere mai buna!! sau scoateti eticheta si sa o aruncati

, si s-a mai legat de stopurile fumurii, dar pana la urma m-a trecut. Cu ocazia asta am facut si un test de amortizoare, si am constatat ca cele de pe fata unu era la limita 70% si unu sub limita 69%, deci am comandat unele noi si ma duc undeva sa mi le schimbe. Sper sa fie ultima investitie in mecanica pe anul asta, ca in rest am cam schimbat tot ce era de schimbat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment