marian am si eu ceva de  vorbit cu tine...sa-mi dai un pm te rog

Intalniri LC Slobozia

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

gata mai baieti...pun si pozele...acum am reusit k nu prea mi-a permis timpu...pacat k nu ne-am strans azi...eu obosit,marian de munca,si restu cu ale lor....florian a fost singur...buna cafeaua domnu? lasa ca recuperam. lasa ca recuperam. Attached Files Attached Files- 100_2594.JPG (1.11 MB, 54 views)
- 100_2595.JPG (879.5 KB, 53 views)
- 100_2597.JPG (1.05 MB, 34 views)
- 100_2600.JPG (1,013.4 KB, 31 views)
- 100_2601.JPG (919.5 KB, 23 views)
- 100_2602.JPG (1.20 MB, 20 views)
- 100_2603.JPG (994.5 KB, 20 views)
- 100_2604.JPG (1,019.2 KB, 18 views)
- 100_2605.JPG (900.1 KB, 20 views)
- 100_2612.JPG (761.4 KB, 23 views)
- 100_2581.JPG (1.14 MB, 24 views)
- 100_2574.JPG (1.23 MB, 15 views)
 Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
 Comment
- 

Ialomitenii mei,,,ia sa vedeti si voi cum se distreaza Logan Club Bucuresti la competitiile dintre cluburi.
 Pe primul loc a iesit bineintels Sandu Golanu cu cel mai tunat si frumos logan(ala albastru de sub umbrar) si am fost cei mai tari.
 Pacat ca nu a-ti venit si voi ca sa va distrati,,,doar 100 de km va desparteau de noi..........http://www.loganclub.ro/forum/intaln...t4411p331.html
 Comment
- 

#1 da..ne gasim..oricum n-avem altceva mai bun de facut ) la ce ora sa fie? ) la ce ora sa fie?

#2 frumoasa intalnire a-ti avut baieti cu colegii nostri de la calarasi..pe seara asa..numai bine sa etalati beculetele si brizurile dar frumoase ce sa mai dar frumoase ce sa mai la mai mare! la mai mare! 

#3nasicule..multumim ca ne arati cum va distrati voi.acolo mereu a mers bine de tot..aveti crema cremei in bucuresti..cele mai alese masini.aa..si app ce crezi ca am vazut ieri seara cand am ajuns la munca??un bucurestean GGD...masina e bestiala..imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac poze..era pe pas de plecare cand am intrat in statie..asta e!poate data viitoare 

#4Golden^Brau..spor la vanzare tati...cine mai cumpara calculatoare pe criza asta? ) Joke ) Joke Keep It Real! Keep It Simple! Keep It Real! Keep It Simple! 
 sigpic
 Comment
- 

doua poze de grup...vorba vine..ca nu eram toti dar nu conteaza...sunt de efect dar nu conteaza...sunt de efect Keep It Real! Keep It Simple! Keep It Real! Keep It Simple! 
 sigpic
 Comment

. da ne auzim la un telefon inainte nui problem
 . da ne auzim la un telefon inainte nui problem

. poate intr-o buna zi o sa ajungem si noi la o intalnire bucuresteana
. poate intr-o buna zi o sa ajungem si noi la o intalnire bucuresteana 

Comment