Montare Modul Inchidere Geamuri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Salut!De ceva timp ma chinu si eu cu ridicatul geamurilor la inchidera masini.Detin un peugeot 206 fara geamuri cu impuls.Am achizitionat de pe Citroen Xanita 2 module ce face ca geamul sa fie cu impuls.Modulul are 6 fire:
    - un -
    - un +
    - 2 fire pt ridicarea geamurilor
    - 2 fire pt coborare
    Am achizitionat doua module pe care le am si montat, masina este in doua usi si functioneaza perfect ambele geamuri cu impuls.Mai departe as vrea sa se ridice geamurile la inchiderea masini din telecomanda, pot face aceasta functie direct pe modulele ce le am sau trebuie sa achizitionez un modul de ridicarea gemurilor universal?Mentionez ca habar nu am daca inchiderea e pe -sau + la fel ca si ridicatul geamurilor.Am cautat pe multe forumuri dar nu am primit nici un raspuns concret.Eu am activata functia de inchidere automata la depasire a 10km/h sa inteleg ca atunci se vor ridica si geamurile??????se poate face ceva sa nu se ridice geamurile.Am auzit ca modulun nu lucreaza cand primeste + de la contact?
    Last edited by kdyalex; 12 May 2011, 22:26.

    Comment


    • Salut,
      Nu stiu cum e la Peugeot 206 cu ridicarea geamurilor din telecomanda, dar eu am reusit la Logan cu un modul DEI 530t (sistem automatizare geamuri). Acesta stie si de "impuls" si de actionare a geamurilor din telecomanda (se poate lega la alarma printr-un canal auxiliar daca ai disponibil). Practic pot controla geamurile de la distanta (ventilare - deschide geamurile 2-3 cm, coborare totala, ridicare - la armare). Acest modul functioneaza cu 2 geamuri, pentru a controla toate geamurile (daca sunt toate electrice) iti trebuie 2 module.
      Sanatate
      Last edited by cristu; 13 May 2011, 14:51.

      Comment


      • Bun dar eu am deja geaurile cu impuls.Mie practi imi trebuie sa se ridice automat la inchider.S ar putea face sa se ridice automat la apasarea a doua oara pe inchis.Ma gandesc ca daca la inchidere se vor inchide si jeamurile va dat seama ca intr o luna se ard motorasele.Eu inchid si deschid de vro 4-5 ori pe zi masina.

        Comment


        • eu am montate module pe toate 4 geamurile de 2 ani merg ireprosabil si acum

          Comment


          • Si butonul de actionarea geamurilor trebuie legat la +permanent

            Comment


            • un modul ridicare 4 geamuri,cum face aceasta,cine a legat si poate sa-mi spuna cum?ce modul??poze eventual sau un tutorial,dar cu un modul achizitionat de 4 geamuri,si legaturile in sine daca se poate...ms celor care vor posta informatiile
              sigpic

              Comment


              • Cine are un modul de ridicare geamuri montat imi poate spune daca comanda de ridicare geamuri trebuie legata la plus permanent.La mine geamurile functioneaza numai cu contactul pus.

                Comment


                • pai si cum vrei sa ridici geamurile din telcomanda cu cheia in contact???
                  Normal ca se leaga la plus permanent modulul
                  legatura la butoane se face intrerupand firul de comanda care ridica geamul ,releele din modul is pe ''ni'' ca sa poata functiona butonul din consola
                  apropo parca sunt scheme de legaturi cu modul ridicat geamuri pe topicul asta is pe mobil si parcurg mai greu paginile de pe topic
                  mai revin cu detalii...

                  Comment


                  • Originally posted by romeo-alex View Post
                    pai si cum vrei sa ridici geamurile din telcomanda cu cheia in contact???
                    Creca nu ne am inteles.Modulul de ridicarea gemurilor normal ca se leaga la + permanent dar eu ziceam de comanda geamuri de pe masina trebuie legata si aia la plus permanent sau trimite curent modulul.

                    Originally posted by romeo-alex View Post
                    releele din modul is pe ''ni'' ca sa poata functiona butonul din consola
                    La ce te referi "ni"?

                    Se poate monta orice modul de ridicarea geamurilor???am inteles ca unele merg numai cu alarma?????nu de alta dar sa stiu ce cumpar sa nu dau banii degeaba mentionez ca eu nu am alarma.

                    Comment


                    • Eu am modulul acesta Keetec MWIN poti sa-l pui fara sa ai alarma. Poate ridica toate cele 4 geamuri si le face cu impuls la ridicare sau daca il legi doar la 2 geamuri le ridica si le face cu impuls la ridicare/coborare. Daca ai o telecomanda cu un canal auxiliar le poti si deschide din ea. Eu il am de 1 an si nu mi-a facut probleme.
                      Loganul Meu !

                      Comment


                      • Am montat modul DEI 530t impreuna cu un Viper 5002 si functioneaza excelent.
                        Atasez schema de instalare pe logan precum si manualul/instructiuni de instalare.

                        La armare, daca geamurile sau doar unul este deschis, se ridica automat. La apasarea butonului Aux geamurile se lasa 2-3 cm pentru ventilare. La o apasare timp de 3 secunde geamurile se lasa jos de tot. De asemenea functia de "impuls" este standard.
                        Attached Files

                        Comment


                        • kdyalex modulul se alimenteaza separat cu + permanent si cu + de dupa cheia de contact depinde de constructia lui si cate stie sa faca
                          ni=normal inchis
                          un modul smecher cu cat are mai multe fire cu atat are mai multe functii

                          Comment


                          • sal
                            dores sa ma ajutati cu unele informatii despre montarea unei alarme viper 5901cu pornire motor .montarea se face pe un clio din 2003 la partea cu pornirea motorului imi trebuie by pass sau merge si prin dezactivarea imobilizatorului (avantaje dezavantaje)la partea cu ridicarea si coborarea geamurilor ce modul imi trebuie dei 529 sau 530 si de unde le pot procura.cam astea sunt nelamuririle mele .astept opiniile voastre

                            Comment


                            • eu caut un modul care ridica separat geamurile cand inchid din alarma ca sa nu zapaceasca bateria

                              Comment


                              • Cumpara un modul pentru 4 geamuri ; acesta face ridicarea pe rand. Nu le folosesti pe cele 2 de pe spate si le ai rezerva pentru atunci cand se vor "duce" releele pe fata !
                                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google