m-a oprit politia(vroiau spaga, CLAR)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

astia de la politia tf chiar n-au voie aialalti din ce-am vb eu cu politaiu', cam au dreptul. explicatia lui a fost ca ce, daca eu vad ca tu esti un pericol public prin conduita, noi tre sa asteptam sa te prinda altii? plus ca-n regulamentul scrie ca sunt si obligati sa asigure ordinea inclusiv pe sosele, nu numai in parcuri...ceva in genul asta a fost explicatia, plus info ca toti au cursul de rutiera, chiar si aia comunitari si rurali...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cautati "Statutul politistului maidanez" si vedeti acolo ce scrie...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ei au voie sa ma opreasca dar nu au voie sa imi retina permisul si cum vroiau ei placutele de inmatriculare si certificatul ca nu aveam asigurarea la mine. ma opresc, cheama un echipaj de la rutiera si isi fac treaba. ei nu au dreptul de a suspenda permise si tot ce tine de masina. si au dat-o la intors cand le-am cerut sa vina un echipaj de la rutiera ca cica nu e nici unul disponibil, au nu stiu ce eveniment.
        csebalyn @ strada traian spre metro e pe dublu sens. de unde sunt eu e interzis la stanga, singura posibilitate e sa mergi pe traseul desenat. iar strada pe care trebuia sa ajung am impresia ca e cu sens unic.
        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Originally posted by yoz13
          ...strada traian spre metro e pe dublu sens. de unde sunt eu e interzis la stanga, singura posibilitate e sa mergi pe traseul desenat. iar strada pe care trebuia sa ajung am impresia ca e cu sens unic.
          pai asta ziceam si eu, probabil se considera sensul de mers inainte (perechea contrasensului tau de la semafor) si atunci ai intrat pe rosu... dar cum n-au fost in stare sa rezolve corect problema (ori n-au vrut, cum zici tu, ca umblau dupa bani, ori sunt incompetenti - nu legal, ca au voie sa te penalizeze - ci asa, de felul lor) tu ai scapat "basma curata" chiar daca nu erai 100% in ordine. asta e, alta data ai grija
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

E o mare porcarie sa ajunga sa ne opreasca si morometzii astia,ce urmeaza?Bodyguarzii?
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

astia sa isi vada de cainii lor de la tomberoane........treab alor daca incearca sa ma opreasca io dau pe ei ))

Nu mai scrie mirc!
              Next time warn!
              Last edited by Cristi_Xp; 29 November 2007, 01:19.
              sigpic

Comment

politia ca camunitara sa vada de hoti parcari babe ca sa opresti o masina sa o legimezi (persoana) pai ce aia stiu hahahahhahah au 2 clase ca trenul cu indulgenta cuseta

pe ulul din ala comunitar l-am executat asa rapid ma incaltat in tm ce e corect am parcat masin ape locul de parcare ma ars o amenda si ma trecut la persoana juridica cu incadrarea

am mers cu baieti dupa o perioada la bere de pe banii lui pol com mi-a anulat amenda in instanta si pe el l-am ars alfel in proces part... daca e gasca preciez ca dupa proces la si dat afara naspa

Comment

curand o sa ne opreasca si jandarmii si toti cei care au uniforme cu muschi(sau cu grasime dupa caz)
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by 3nergy View Post
                    politia ca camunitara sa vada de hoti parcari babe ca sa opresti o masina sa o legimezi (persoana) pai ce aia stiu hahahahhahah au 2 clase ca trenul cu indulgenta cuseta

pe ulul din ala comunitar l-am executat asa rapid ma incaltat in tm ce e corect am parcat masin ape locul de parcare ma ars o amenda si ma trecut la persoana juridica cu incadrarea

am mers cu baieti dupa o perioada la bere de pe banii lui pol com mi-a anulat amenda in instanta si pe el l-am ars alfel in proces part... daca e gasca preciez ca dupa proces la si dat afara naspa
                    Angajezi si traducator pentru noi?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mda .. tipic pt Romania .. o sa ajungem sa avem radar si pe masinile de la politia veterinara si sa dirijeze jandarmii in intersectii.

Comment

daca se mai uita cineva pe aici. stiu ca e fff vechi postul dar poate mai pateste careva
                        1.eu stiu din oug 195/2002 ca au voie sa te amendeze la regimul circulatiei auto numai politistii de circulatie rutiera si politistii de frontiera pe raza localitatilor de frontiera
                        2.daca in situatia prezentata de yoz13 la inceputul postului se deplasa un echipaj de la rutiera, politstul de la rutiera trebuia sa semneze ca agent constatator si cum nu el a constatat procesul verbal este NUL (oricum nu se risca nimeni sa semneze un pv pe baza la ce spun cei de la comunitara).
                        au vrut sa ma arda si pe mine o data pe motiv ca nu am dat prioritate la pietoni, m-au oprit dupa vreo 2 km in bucuresti, m-au lasat in pace cand le-am spus ca ma duc la liceu si dupa aceea am aflat notiunile de la pt de mai sus de la un politist de sectie

later edit: ah da m-au m-ai oprit o data la 5 dimineatza pe motiv ca nu am dat prioritate la virajul spre stanga in intersectie ( nu venea nimeni de pe contrasens ), ma intorceam de la o nunta, gustasem ceva pe acolo, daca venea echipajul rutier cu alcooltesterul iesea urat , a comunicat tata cu ei ca stie sa vorbeasca pe limba lor ( sofer profesionist de 33 de ani ) :P
                        Last edited by maistoru; 3 March 2009, 00:45.
                        vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Mai sunt si ruralistii care au atributii si de rutiera.
                          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Bun, pana la urma cum e???
                            Politaii comunitari au voie sa retina permisu de conducere?

Comment

la art. 7 sunt specificate atributiile politiei comunitare. nu sunt specificate atributii de sanctionare in cazul in care constata abateri de la normele rutiere. doar, in cel mai bun caz, comunica, in cel mai scurt timp posibil, organelor abilitate datele cu privire la aspectele de incalcare a legii, altele decat cele stabilite in competenta sa, despre care a luat la cunostinta cu ocazia indeplinirii misiunilor specifice.
                              retinerea permisului de conducere de catre comunitari este un abuz.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Ete bah...asta mai trebuia, sa le dea si la astia atributii de retinere permise auto . Apai sa-mi fie cu iertare dar ma uit la comunitarii aia imbracati in negru...zici ca sunt cel putin de la SWAT
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google