uratzelul, tu vrei actiune pe nerespectarea procedurii pentru ca pe fond n-are nici-o sansa.
Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal
Collapse
X
-
ce naiba tot o ardeti in lupe sa mor daca inteleg.
Am pus loganul meu langa un 407 cu lupe, iar lumina de la lupele aluia batea mai sus si mai departe ddecat lumina de la xenonul meu in stock.
Am de un an xenoane si nu m-a ars nimeni, dar mi-a luat 2 nopti sa le reglez perfect.
Si cum spuneau si altii, caschetarul nu dispune de "scule" cu care sa dovedeasca ce a afirmat.
Comment
-
acum 15 minute eram intr-o parcare...si a venit o masina de la rutiera cu becuri in far de 6000k halogene...eu i-am intrebat daca sunt legale si mi-au spus ca sunt perfect legale atata timp cat se incadreaza in minim 60w si nu are luminozitatea mai mare de 24000 de candele....si eu le-am spus ca e imposibil ca eu daca as avea xenoane si m-ar opri mi-ar lua talonul si a zis ca nu...si pe urma i-am spus sa imi lase nr de telefon si daca vreodata ma opreste politia si imi comenteaza ceva il sun pe el(asta am spus-o la vrajeala ca oricum nu montez xenoane pe far fara lupe)...acum voi ce parere aveti...ce sa caute rahatu ala cu ochi in politie?
Comment
-
exact cum am vazut dacii logan cu pleoape pe faruri, , xenon in far stoc, cu folie neomologata, eleron, roti pe 16... toate pe masini de politie. sunt si ei oameni si sunt convins ca exact ei nu dau amenzi si nu ridica taloanele. dar exact cum spuse cineva mai sus,au legea in mana. nu conteaza ca ei nu sunt in stare sa demonstreze ca ai o modificare pe masina, iti ia talonul si te trimite sa faci RAR-ul. de ce? penca poate
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@BlueStar_KWO ->Sa ne dai si noua numarul de telefon
Fiind vorba de acesti politisti ...am fost oprit si se legau ca nu am voie sa am folie sau ionizate deloc si eu am 70% vizibilate ...si se contraziceau intrei ei ..pana la urma au ajuns la o concluzie..."Hai ma ca merge,nui asa de inchis
" si s-au legat de triple negre,dar am fost iertat :-D
Last edited by dany_6900; 1 April 2012, 00:44.
Comment
-
@BlueStar_KWO, sigur nu i-ai tras si un sut in cwr politistului aluia ca te-a mintit? Sau era tot ala care te-a amendat pentru manele la maxim? Tu te tragi tare de barnetz cu politistii din Slobozia, probabil taica'tu e primar acolo...
P.S. apropos... de unde stiai ca's "6000k halogene", ai ochiul format ca al organului?Last edited by vasile78; 1 April 2012, 00:45.
Comment
-
vasile78 asa vorbesti tu mereu...acum fara gluma chiar ala era...si am si eu sa te intreb ceva...cat vrei sa te mai bagi in seama degeaba si pe tema asta??chiar asa multa nevoie de posturi ai?pentru ca vad ca tu comentezi la orice si in general numai prostii!!! aaa...da probabil ca e taica'tu primar pe forum...
Last edited by BlueStar_KWO; 1 April 2012, 00:47.
Comment
-
cristi, o sa pierzi in instanta, pt ca procesul semnat chiar de luare la cunostiinta, daca nu prezinta obiectii, ai fost de acord cu ce-a zis cascheta acolo. fara dovezi, e cuvantul lui contra cuvantului tau, castiga militianul, pe motiv ca e omul legii si nu da amenzi aiurea. ca toti cretinii sunt militieni la rutiera si dau amenzi, nu-i treaba judecatorului. sulex-lulex-coitus-intreruptus ala cu conserve pe umar poate sa faca ce vrea, atata timp cat tu nu poti dovedi contrariul, va avea castig de cauza. de aia cand esti sigur in masina, ti-o **** daca te opreste filfizonul. eu zic sa nu pierzi vremea cu proces, ca e degeaba, vorbesc din prisma patitului.
uratelul, sa stii ca-n 2006 curtea constitutionala a anulat articolul care prevede contestarea la comandantul militiei, e destul la judecator, nu mai esti obligat sa-ti pierzi vremea si sa-ti mananci nervii cu gradina zoologica.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment

Comment