Retinere Certificat Din Cauza Xenoanelor In Far Normal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-am intors duminica seara pe a2 de la Constanta. La 9 din 10 masini farurile erau reglate ca un rahat in ploaie. Bateau foarte sus si foarte deranjant la toti. Ar trebui facut dracului ceva cu idiotii astia care habar n-au sa monteze un bec in far sau sa regleze dracului lumina in asfalt nu in culoarele taromului.
    De cei cu xenon (in far oglinda fara lupa) nu am ce sa zic, aceeasi lumina penibila aiurea din care daca ajunge 50% pe asfalt sunteti multumiti. Nu stiu cum naiba circulati voi astia cu xenoane ca am mers intr-o seara cu un prieten care se jura ca le-a reglat la mare arta dar lumina lui pe sosea se oprea la jumatate fata de cum bat farurile mele stock cu un amarat de halogen osram h4.

Ce-as mai face o sesizare la RAR cu privire la instalatiile de iluminare ale automobilelor, asa, in general.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by 827sam View Post

Ce-as mai face o sesizare la RAR cu privire la instalatiile de iluminare ale automobilelor, asa, in general.
      asta vreau sa fac de mult. sa sun la 112 cand il vad e unu cu xenoane in far stock. sun, dau nr de inmatriculare si poate i se intampla ceva.

Comment

• atatea probleme va faceti cu xenoanele astea, ce nu intelegeti voi e ca atata timp cat exista miserupismul de a circula ziua in amiaza mare cu faza lunga n-o sa se streseze nimeni sa nu isi puna xenoane in far ... si la fel nu intereseaza pe nimeni daca pe tine te orbeste ,atata timp cat el vede bine.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Razvy las-o ca nu-i buna.
          Daca mai multi iti spun ca esti beat, du-te si te culca.

Cu xenoanele tale ca sa nu ma deranjezi pe mine ar trebui sa le pui sa bata la 5 metri in fata si atunci te ca..i pe ele de xenoane ca ti le-ai pus degeaba.
          Astea sunt farurile normale, mai ales astea de Logan, imprastie mai multa lumina pe laterale decat la altele.

Am vazut cu lupa si crede-ma (probabil ai vazut si tu) lumineaza acolo unde trebuie, nu pe trotuare si copaci (ce spunea si Alessandro de lumina imprastiata/reziduala).

Imi aduc aminte in primele saptamani cat era masina noua, si pe scurta reglata jos tot mai primeam cate un blitz.
          Acum intr-adevar am lumanari nu faruri, dar ma descurc onorabil, n-am nevoie de o tona de lumina ca sa merg ca omu seara.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google