Uite aici, detalii complete
computer de bord?
Collapse
X
-
Seat Toledo 2007, full option, nu are CI, masina este de la mine de la firma
Comment
-
Computer de bord se poate monta, ABS e mai greu si costa mult.
Comment
-
in sfarsit astazi masina mea de azi are computer de bord. cu ajutorul lui ciprishor (multumesc pe aceasta cale pentru sfaturile telefonice) si cu munca mea de vreo 2 ore cu tigari cu tot am resit sa duc la final.
multumit
baiat de baiat ciprishor apelati cu incredere
sigpic

Comment
-
Iti trmite ciprishor kit-ul si il montezi tu.
Comment
-
da buz , as fi si eu interesat sa imi fac "chestia" asta , mai ales pt consumu instant
Da ce tu nu ai comp pe prestigele tau? Sincer nu mas baga eu in bord ca mai belesc ceva pe acolo cu toate ca nu sunt antitehnica dar na... o sa va cer ajutoru dar prima data vreau sa imi schimb ledurile din bord da daca stau bine sa ma gandesc decat sa desfac bordu de 2 ori mai bine le pun pe aman2... ma mai gandesc...msOriginally posted by Lucianitosda buz , as fi si eu interesat sa imi fac "chestia" asta , mai ales pt consumu instant
Last edited by andrei; 18 February 2008, 17:51.1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!
Comment
-
Eu am si un logan ambiance (din 2005) si cand mi-a sosit le-am spus inainte sa il iau sa imi puna cb la si functioneaza perfect cb-ul, doar o singura data am patit-o la o alta masina (o solenza), adica l-am stricat si a trebuit inlocuit. se monteaza destul de repede un cb.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-

Comment