Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laurr_07
    replied
    vod00 da-mi si mie te rog mai multe detalii despre toba care o ai tu. ai pm de la mine

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    Am eu Magnaflow, si asa cum a zis @yakuzel , la turatii mai mici (pana in 2500rpm) e destul de silent, se aude un sunet gros, dar dupa 2500-3000rpm se transforma...

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Cel mai ieftin iti pui o teava in loc de toba la dci, tot ca o toba sport se aude daca nu mai bine, iar de dat afara in masina? Nici nu e cazul, niciodata nu se va auzi ca la benzina de la N kilometri.

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    o sa se auda precum un tractor .... pe "dizel" chiar nu se merita toba sport

Leave a comment:

• reflex
    replied
    Eu as dori o toba sa nu se auda sa sara omu din pat ) pe dci a s dori sa se auda cat de cat finut..am comandat una de pe net sa vad ce poate..nu prea scumpa

Leave a comment:

• yakuzel
    replied
    Treaba cu tobele sport este tocmai inversa...turatii mici > zgomot mare si invers.Am cautat si eu o toba sport mai silentioasa dar am inteles ca asa ceva nu exista...de aceea se numeste sport.Oricum daca doriti ceva mai "linistit" exista Magnaflow (care la turatii mici nu e chiar asa de galagioasa)si "trompetele" de la Plush sau Yed No offence celor care au asa ceva.

P.s. Cea mai mare problema la Logan este Izolatia Fonica,de acolo si sunetul asurzitor din habitaclu.

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    da, iei toba stock si ii tragi o gaura ) sunt diverse tobe de la fk care is destul de ok, deloc deranjante

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    exact aceeasi chestie o am eu in cap. undeva la 3000 - 32000 rpm sa se auda toba , pana acolo sa fie stok.exista asa ceva?

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    ma intereseaza si pe mine daca exista o toba care pana in 3000 de ture (benzina) sa fie mai linistita, iar dupa aceasta turatie nu mai conteaza cat de galagioasa e. nu spun sa fie ca toba stok dar totusi cat mai slaba in intensitate. daca stiti o astfel de toba va rog sa imi spuneti si mie numele. multumesc

Leave a comment:

• PCH
    replied
    da,se sudeaza!chiar recomand acest lucru,sunetul nu este spectaculos deloc!nu prea merita pe dci toba sport

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    De mers, se poate monta fara probleme, dar rezultatele tind spre 0. Deci nu recomand, nu se poate compara cu sunetul de pe motoarele pe benzina. Mai bine iti iei un tips.!

Leave a comment:

• reflex
    replied
    Toba Sport Logan 1.5dci ?

Salut,am si eu o mica intrebare.. Pe un Logan 1.5 dci merge o toba sport? si daca stiti cam cum se aude si daca e greu de montat trebuie sudata etc..? doresc doar finala Astept un raspuns

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Eu am facut silencer home-made si face treaba buna.

Pentru cine vrea toba sport care pe buton sa fie stick exista sistemele cut-out.

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    Dupa cate stiu eu, silencer-ul nu se cumpara, ori vine impreuna cu toba, daca este prevazut cu asa ceva, ori gasesti pe cineva sa faca unul custom.

Stiti pe cineva care sa faca silencer custom? Ca la mine toba nu a fost prevazuta cu asa ceva...

Leave a comment:

• DaniD
    replied
    Acest sistem este foarte vechi, cred ca in careva film james bond de prin anii 70 l-am vazut prima data dar pe numarul de inmatriculare. Tot acest sistem la numar l-am vazut si live la un tuning show pe un demo car
    Sincer nu vad cum sa se inbine tobele "mobile" cu restu traseului, cred ca va scapa si va suna si mai urat cumpara silencer

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google