Toba sport logan!
Collapse
X
-
dar nici prea galagioasa...caut ceva sa fie asa infundat si sa se auda ok .. da sa nu trezesc tot cartieru
-
aveam eu acasa un filmulet cu o finala YED de la colegu mcn_alex daca nu ma insel... cand voi ajunge am sa-l urc pe youtube... dar calitatea este slaba, oricum iti faci tu o idee
PS: carub intradevar sunt galagioase...
Leave a comment:
-
yed si carub cu cap arsAttached Files
Leave a comment:
-
ce parere aveti de tobele YED? sunt ok?am inteles ca cele CARUB iti cam rup capu? ce toba este mai ok? sa se aude frumos sportiv si infundat? si vre un loc prin buc?
Leave a comment:
-
Am si eu o toba sport pusa pe logan, sunt ff multumit de ea.
Leave a comment:
-
Decat sa pui toba sport pe dci mai bine pui o teava in loc de toba si in capat un tips frumos si o sa se auda ca si toba sport.
Leave a comment:
-
Am si eu un 1.5dci 85cp si as vrea si eu sa-mi pun o toba sport si nu prea stiu ce ar merge sau de unde sa o achizitionez.si nush ca am auzit chestii cum ar fi ka nu ar merge pe dci k nu s-ar auzi mai deloc.orice sugestie e binevenita.si totusi sa nu incepeti cu nush ce tobe mai scumpe k masina.
Leave a comment:
-
W3f se aude foarte bine. Ce firma e toba? E din Inox? Un pret se poate si de unde sa imi iau si eu una? Mersi
Leave a comment:
-
sunt detalii pe aici pe forum ,majoritatea cu benzinare ca sa nu mai fie asa turat la drum intins au pus de asta de diesel,consuma cica si mai putin.Vezi ca este thread pe aici pe forum.Originally posted by iamagi View PostSkandal mersi mersi
Ce dur ar fi sa treci pe langa masina mea si toti sa aiba casti pe cap 
Cristi, da-mi niste detalii despre pinionul ala...
Leave a comment:
-
nu ma ajuta si pe mine nimeni?Originally posted by FlorianYFL View Postce diametru are evacuarea stock? mi-am gasit o finala borla pe 45 si mi-e sa nu fie prea mica
PS: am motor de 1,6 mpi daca conteaza si asta...
Leave a comment:
-
Skandal mersi mersi
Ce dur ar fi sa treci pe langa masina mea si toti sa aiba casti pe cap 
Cristi, da-mi niste detalii despre pinionul ala...
Leave a comment:
-
una bucata preche castiOriginally posted by iamagi View PostAm si eu nevoie de un ajutor!
Deci am o toba sport si ea a venit fara silencer. I-am facut eu un silencer home-made (am pastrat diametrul de iesire al tobei stock, dar nu este complet entans).
Ea se aude bine, nu am nici o problema cu ea, dar mergand pe autostrada, neveste-mii nu prea ii place sa auda (chiar si cu silencer) toba la 3500 rpm (se aude foarte tare si nu se mai intelege nimic in masina). Am portbagajul antifonat. Ce pot sa mai fac ca sa mai diminuez sunetul?
Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: