Originally posted by al!n
View Post
Toba sport logan!
Collapse
X
-
Dar o toba care sa nu mi zboare creierii care ar fi ? Dar sa nu depaseasca 200 ron
. Vreau sa se si auda ceva zgomot dar cand pun silenceru sa fie liniste , sa nu se auda in habitaclu ( la drum lung e bine ). Exista asa ceva ?
Leave a comment:
-
Ia monteaza o teava in loc de finala ,vezi cum se aude.Apoi monteaza o finala cat mai mare in diametru si vezi cum se aude si cu aia.
Leave a comment:
-
Cu lungimea corpului mai mare da , dar cu diametru cat mai mare pt liniste in nici uncaz.Cu cat e mai mare in diametru cu atat se aude mai tare.Originally posted by al!n View PostNu pare a fi facuta special pentru logan pentru ca nu are prinderi, iar lungimea corpului este cu mult mai mica decat al tobei stock, intrarea la toba asta vad ca e pe 60mm ,traseul la logan e pe 45.
Tot o toba universala e.
Inca ceva, ca sa nu sune tare, cumpara-ti o toba cu diametrul si lungimea corpului cat mai mare.
Leave a comment:
-
Nu pare a fi facuta special pentru logan pentru ca nu are prinderi, iar lungimea corpului este cu mult mai mica decat al tobei stock, intrarea la toba asta vad ca e pe 60mm ,traseul la logan e pe 45.
Tot o toba universala e.
Inca ceva, ca sa nu sune tare, cumpara-ti o toba cu diametrul si lungimea corpului cat mai mare.Last edited by al!n; 24 January 2011, 23:18.
Leave a comment:
-
Dar de prima ce stiti? Pe site acolo scrie ca este recomnadata pt Logan.
Lungime totala - 48 cm
lungime corp - 28 cm
diametru intrare - 60 mm
diametru iesire - 100 mm
Iar a doua:
lungime totala - 47 cm
lungime corp - 30 cm
diametru intrare - 63 mm
diametru iesire - 90 mm
Prima finala este mai buna pt Logan ? Ma gandesc ca daca este special facuta pt Logan, ajuta si motorul ... A doua finala de ex ajuta la ceva sau doar ma ajuta sa scap de creieri ?
. Bine sunt constient ca daca vrei sa se simta ceva trebuie facut totul de la A la Z dar na acum ma limitez la o caraitoare
)
Last edited by Christnacht; 24 January 2011, 23:10.
Leave a comment:
-
te zboara din masina a2-a
) si cu silancer si cu tot ce vrei tu
Leave a comment:
-
cum e in poza 2 am eu..suna binisor ,dar e zgomotoasa si cu silencer...destul de zgomotoasa
Leave a comment:
-
Salutare. Am gasit si eu 2 tobe sport CARUB pe www tobe sport ...
Prima este recomandata pt Dacia Logan ( asa scrie pe site ) iar a doua pt Clio 2.0. Eu tind spre a doua imi place mai mult
Preturile sunt super ok, prima cu silencer este 165 ron iar cea pt Clio este 200 ron cu silencer inclus.
M intereseaza daca a doua toba urla tare ca sincer nu prea vreau sa ma zboare din masina
. Sa se auda decent
Acum pozeLast edited by Christnacht; 24 January 2011, 09:12.
Leave a comment:
-
nu e vorba de nici un link ...se va vinde o evacuare pe 50 si finala carub de pe un logan din club facuta la Stelco ...
Maine o sa pun niste poze cu toba la 1 mil si o sa-ti dau link cu pozele
Leave a comment:
-
pai imi puteti da niste link'uri ? cu ce sa imi cumpar si sa ma incadrez in 400 lei ? Raman dator baieti . Precizez ca , catalaizatorul il voi scoate .
Nu prea ma pricep dar am inteles ca daca il dau jos urca o idee mai bine in ture (dupa 4000) . Problema cu itp'ul cade !!!
Leave a comment:

Leave a comment: