Toba sport logan!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Skypper
    replied
    Si eu m-as orienta catre un carub dar nu stiu de care...pentru un motor de 1.4 deci pentru ca sa faca "brum brum" tare trebuie sa fie cat mai scurta si diametru de iesire cat mai mare??

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    o sa fac azi daca am timp si il bag aici....

Leave a comment:

• goofiy
    replied
    nu ai din greseala si un filmulet???eu unul sunt curios cum suna

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    200 lei fara transport.

Leave a comment:

• donpedro
    replied
    sambata am montat toba asta...este un carub
    am traseu fara catalizator pe 50,fara silencer e foarte zgomotoasa,dar cu silencer,nu se aude aproape deloc!prima toba de care sunt multumit!

cat ai dat pe toba???

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    ete na,mai lasa-te ca deja exagerezi cu par par;)nu avem 1310

Leave a comment:

• Shakar
    replied
    Care e relevanta ? Tu cati ani crezi ca am ? 15 / 20 / 40 ?

PS - si mie mi-ar placea sa se auda "grav" masina dar sunetul sa vina de la un motor adevarat care sa faca zgomotul asta (preferabil de la 6 cilindri in sus), nu de la o evacuare "fake" si un blender sub capota...te auzi de la 2 km si cand treci ... par par par.

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Originally posted by Shakar View Post
    Imi explica si mie cineva care e sensul sa dai bani pe ceva care e in contradictie cu principiul de functionare initial si nu aduce nimic in plus ?

Daca se schimba complet evacuarea pentru un plus de performanta inteleg dar sa schimbi doar finala pentru 0 performanta si doar baraiala in plus ma depaseste. Evacuarea are rolul de a diminua pe cat posibil zgomotul produs de motor iar voi le schimbati cu unele care fac opusul. E ca si cum ai spune, da domne, farurile stock sunt bune, hai sa fac un upgrade la unele cu care nu mai vad nimic. What is the point ?
    daca nu te super......cati ani ai?

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Eu unu am toba sport pe masina de aproape 3ani si cand merg cu cineva cu logan cu evacuarea stock mi se pare ciudat asa in liniste.
    In timp e bine sa mai schimbi toba sau sa mai umblii pe la traseu, sa nu te plictisesti de aceiasi baraiala

Leave a comment:

• kivu rar
    replied
    ai adrenalina in tine cand auzi sunetul de toba sport si te mai dai si la ea

Leave a comment:

• goofiy
    replied
    pai unora(printre care sunt si eu) le place zgomotul unei tobe sport

Leave a comment:

• Shakar
    replied
    Imi explica si mie cineva care e sensul sa dai bani pe ceva care e in contradictie cu principiul de functionare initial si nu aduce nimic in plus ?

Daca se schimba complet evacuarea pentru un plus de performanta inteleg dar sa schimbi doar finala pentru 0 performanta si doar baraiala in plus ma depaseste. Evacuarea are rolul de a diminua pe cat posibil zgomotul produs de motor iar voi le schimbati cu unele care fac opusul. E ca si cum ai spune, da domne, farurile stock sunt bune, hai sa fac un upgrade la unele cu care nu mai vad nimic. What is the point ?

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    sambata am montat toba asta...este un carub
    am traseu fara catalizator pe 50,fara silencer e foarte zgomotoasa,dar cu silencer,nu se aude aproape deloc!prima toba de care sunt multumit!
    Attached Files

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    Originally posted by Rey91 View Post
    poti sa faci si tu un filmulet cu toba?
    am dat`o jos de pe masina , e in portbagaj.

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Eu nu am teava in loc de finala.Dar stiu destui care au.Se aude frumos, stil wrc asa dar cam tare.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google