salutare
am si eu o intrebare...
pe unde prin bucuresti va montati tobele???? puteti sa recomanfati pe cineva un service ceva?
multumesc anticipat
Toba sport logan!
Collapse
X
-
scuze ca nu tiam raspus eugenio_23 dar am fost plecat toba cu tot cu montaj ma adus la 350 cu tot cu montaj
Leave a comment:
-
Multumesc pentru sfat ForianYFL si asa am facut am montato la un service si se aude foarte bine si nici nu are un sunet foarte agresiv
Leave a comment:
-
Daca montez pe un 1.5 dci toba sport borla schimba sunetul ? Sunt cam nedumerit pentru ca am auzit tot felul de pareri ...
Leave a comment:
-
pai iti trebuie o bucata flex, reductie, colier, o bucata de teava si un aparat de sudura
. spor la lucru. mai bine mai dai 100 de lei si o faci in service
Leave a comment:
-
salut as avea si eu o intrebare pentru Prestige...cum ai montat toba pe un logan ca eu miam cumparat azi o toba Carub si as vrea sa o montez eu singur pe un logan 1.6 16v
Leave a comment:
-
Eu am carub japan style pe un prestige si se aude f frumos fara silencer.
Cu silenceru pus nu se aude aproape deloc.
Leave a comment:
-
se aude mai bine carub inox 3 100mm ... si nu este asa zgomotoasa ca ce-a japan style
!
Leave a comment:
-
imi puteti spune si mie unde gasesc o toba sport finala dar cu omologare RAR pentru un logan 1.6 . Doar finala vreau sa o schimb . Si niste videouri cum se aude doar cu o finala sport omologata se poate ?
Leave a comment:
-
cr RAR ul e mai greu din cauza catalizatorului. putem sa punem o gogoasa ceva sa simuleze catalizatorul si ai scuza ca nu functioneaza.
masina daca e stock la exterior nu bate la ochi deci sanse mai mici sa te opreasca. daca ai jante folii led uri spoilere praguri si o toba care urla fii convins ca vor creste sansele sa fii oprit de "baetzi"
Leave a comment:
-
De politie poate scapi cu omologare la toba finala si fara catalizator.
Eu am finala borla cu traseu pe 50mm fara catalizator si fara intermediara si nu se aude deloc tare daca mergi constant si in ture mici.
CU RAR-u e mai greu.
Leave a comment:

Leave a comment: