asteapta putin si o sa iei un traseu de evacuare pe 50 de la catalizator la finala + toba sport carub la 350 ron
eu am in garaj o toba din inox (maine ii fac poze)
Toba sport logan!
Collapse
X
-
Daca vrei sa schimbi doar finala,ca sa ai sunet "rally" pune teava de inox pe 50mm in loc de finala +tips.
Daca schimbi tot traseu pune o finala universala gen carub,ceva japan style,fara catalizator si o intermediara cat mai mica.Si o sa sune cat de cat rally.
Leave a comment:
-
Recomandati-mi si mie o finala la 200 lei , as prefera un sunet mai rally . daca imi permite bugetull as vrea o evacuare completa fara catalizator . dispun doar de 400 lei , pentru ca suspensia este o prioritate !!!
Leave a comment:
-
se aude chiar foarte fain , doar ca nu are atatea ture ca un benzinar . Si eu eram de aceeasi parere , ca se aude aiurea dar mi-am schimbat-o .Originally posted by Sp1Tz View PostAm si eu o intrebare: Daca pun o toba sport pe un disele,se va auzi ca un tractor infect sau ca o masina de tocat ?
vezi aici
Leave a comment:
-
Salut. Am si eu o toba de la stelco si se aude bine si nu e deranjanta, si astazi am avut o probleama.....am pierdut silenceru. Va rog daca sti-ti de unde sa iau si eu unul v-as fii recunoscator. Multumesc
Leave a comment:
-
Eu ma gandeam sa gasesc una la mana a-2-a, dar cu silencer inclus. Eventual, sa nu fie prea piperata la pret.
Leave a comment:
-
Nup.Aia de o ai u nu e identica cu cea stock ca dimensiuni.Asta de zic eu de ea defapt e toba stock de inox dar direct flow.Originally posted by DeLuXe View Postgresit, aia df de la romcat de care zici tu, e cuminte, la inceput, dupa 2 luni la 3000 ture te cam ia durerea de cap ... in frana de motor ... te scoate din masina, culmea, in masina se aude mai tare ca afara ... cu geamu lasat e suportabila ... oricum, dintre tobele sport, aia da merita banii
Leave a comment:
-
nu e nimic legal in tara astaOriginally posted by visan bogdan View Postsalutare mi am montat si eu toba sport astazi stiti ceva e legal montarea acestuia
Leave a comment:
-
Originally posted by al!n View PostPai de..daca te-ai grabit.Pune ceva cu corpu cat mai mare si ai sa vezi ce incet o sa se auda,mai ales ca ai intermediara.
De ex e un model de borla identica ca dimensiuni ca cea stock doar ca e de inox si direct-flow.Cu aia se aude super incet.Si mai e inca un model la stelco,tot asa aproape ca toba stock ca dimensiuni.
gresit, aia df de la romcat de care zici tu, e cuminte, la inceput, dupa 2 luni la 3000 ture te cam ia durerea de cap ... in frana de motor ... te scoate din masina, culmea, in masina se aude mai tare ca afara ... cu geamu lasat e suportabila ... oricum, dintre tobele sport, aia da merita banii
Leave a comment:
-
sal
salutare mi am montat si eu toba sport astazi stiti ceva e legal montarea acestuiaAttached Files
Leave a comment:
-
Pai de..daca te-ai grabit.Pune ceva cu corpu cat mai mare si ai sa vezi ce incet o sa se auda,mai ales ca ai intermediara.
De ex e un model de borla identica ca dimensiuni ca cea stock doar ca e de inox si direct-flow.Cu aia se aude super incet.Si mai e inca un model la stelco,tot asa aproape ca toba stock ca dimensiuni.
Leave a comment:
-
exact asa am patit si eu....Originally posted by Irinel TIN View PostEu va sfatuiesc sa va ganditi mult in legatura cu montarea unei tobe sport.eu am avut si am dat-o jos dupa un an jumate.la inceput eram foarte incantat de ea dar dupa aceea am inceput sa nu o mai suport.pe langa faptul ca politia ma oprea mai tot timpul(am avut noroc ca m-am inteles mereu cu ei si nu mi-au luat talonul),la drumuri mai lungi era ''galagioasa rau'' si ma inebunea(asta a fost si motivul pt care am dat-o jos).toba era POWERFULL ca cea din poza de mai jos.O am si acum pe acasa aruncata prin garaj,poate o sa imi vina iar vreo ''nebuneala la cap'' si o pun la loc.deci in concluzie imi placea cum se auzea,dar la drumuri lungi era obositoare rau
am facut traseu,am schimbat toba peste toba,etc...acum am un carub...japa style....dar cred ca cel mai rpd o pun pe cea stok...
asa ca mai zic si eu...sa va ganditi mult in legatura cu montarea tobei sport!numa'bine
Leave a comment:

Leave a comment: