Idei modificare stopuri cu led

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Narcisuc20
    replied
    Originally posted by matheo66c View Post
    Acolo este tot secretul dintre pozitie si frana,pe placa rezistentele sunt toate la fel

Am facut un modul care imi aprinde stopul de ceata si pe frana si nu-mi da curentul inapoi pe instalatie .

Am pus cate o rezistenta pe fiecare led pentru ca este o solutie mai buna,daca se arde un led nu se aprinde decat cel ars,daca erau cate trei legate,se ardea un led si nu se aprindeau 3 .

Deci sa inteleg ca fiecare led este legat in paralel. Foarte interesant modulul acela l-ai facut tu sau este de cumparat, iar daca l-ai facut ne poti pune o schema a lui?

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    maica domnului sau zextar?

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    sincer nu prea mai tin minte,cred ca 0,40-0,70 lei bucata

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    matheo, am uitat, imi mai spui o data cat costa una bucata led din ala de care ai pus tu?
    Alin0007 te mai intreb o data crezand ca nu ai citit postul anterior, imi spui si mie diametrele celor doua cercuri? ca nu as vrea sa desfac stopurile doar pentru a masura!

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Acolo este tot secretul dintre pozitie si frana,pe placa rezistentele sunt toate la fel

Am facut un modul care imi aprinde stopul de ceata si pe frana si nu-mi da curentul inapoi pe instalatie .

Am pus cate o rezistenta pe fiecare led pentru ca este o solutie mai buna,daca se arde un led nu se aprinde decat cel ars,daca erau cate trei legate,se ardea un led si nu se aprindeau 3 .
    Attached Files

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Da dar in sticla orginala dau super! Apropo nenea militianu ce zice de ele ii plac sau nu?

L.E De exemplu cum sunt ale lui Matheo ar putea face sa se aprinda ca in schema urmatoare la franare, ma gandesc ca se observa cat de cat in momentul cand pui frana, nu stiu exact cum fac ale lui cand apasa frana ce se mai aprinde pe acolo
    Attached Files
    Last edited by Narcisuc20; 16 November 2011, 17:30.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    pai o rezistenta mai mare pe pozitie si una mai mica pe frana, da asa e matheo are sticla prea albastra, si pentru cei care nu stiu lumina rosie nu trece prin culoarea albastra si invers!

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    da, bineinteles. dar poti face cumva sa ai un raport de 1:4 pentru ledurile de pozitie:frana, si este chiar ideal pe frana sa se aprinda leduri separate, nu jumatati de leduri. la Matheo66c este prea albastra sticla, ca se vedeau si din avion fara probleme. cat despre frana, evident ca pui niste lede si in stopu central, sa se vada bine ca pui frana.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    aaa, de acolo si aprinderea mai puternica, ma refer ca pot fi folosite ca pozitie si frana.
    hai ca daca vad ca te pricepi te mai intreb, ledurile alea doua din interior au intensitati egale?

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    ledurile cu 4 craci au de fapt in interior 2 leduri in paralelel. se leaga la fiecare led rezistenta lui, si toate in paralel la final.

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    il rog si eu pe matheo sa puna schema legarii ledurilor cu 4 craci!

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Tot respectul pentru Alin si Matheo. Acum si cateva intrebari daca se poate ca tare mi-as face iarna aceasta de lucru, numai de cat mi-am terminat plafoniera iar voi mi-ati dat idei noi.
    Pentru Alin daca imi poti spune de unde ai achzitionat ledurile si la ce pret! Multumesc!
    Pentru Matheo ( ledurile stiu de unde sunt si la fel si pretul ) dar tot nu imi pot da seama cum ai legat ledurile acolo ( de obicei stiu ca se leaga cate 3 in serie si pe urma in paralel fiecare) dar la cate sunt acolo ... greu sa iti dai seama ce si cum, si as mai vrea sa stiu de ce ai pus rezistenta la fiecare led! Multumesc!

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Originally posted by hmv86 View Post
    vreau si eu, vreau si eu ?:P nu le vinzi ?
    cred ca pretul sperie,dupa cate observ))

Originally posted by vdmihai View Post
    Vrei idei noi?
    Ale tale sunt superbe, nu cred ca ai nevoie de idei noi
    Stiu,multumesc Mihai,eram putin "arogant"

Originally posted by razvanamza View Post
    ideea noua ar fi sa renunte complet la linia stopului original, creind o forma unica, complet deosebita. dar sa dai iar 300 de euro......
    daca reusesti impaci si si,sa ma anunti,intr-un proiect unic,te sacrifici,faci compromisuri,doar asa obtii rezultatul cel mai bun.

Originally posted by etylan View Post
    si binenteles, ca orice treaba bine facuta, la nea Matheo nu putea sa lipseasca berea de pe bancul de lucru

felicitari domnilor pentru munca depusa si rezultatele obtinute
    multumesc,Etylan, berea era pentru completare

Leave a comment:

• etylan
    replied
    si binenteles, ca orice treaba bine facuta, la nea Matheo nu putea sa lipseasca berea de pe bancul de lucru

felicitari domnilor pentru munca depusa si rezultatele obtinute

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    ideea noua ar fi sa renunte complet la linia stopului original, creind o forma unica, complet deosebita. dar sa dai iar 300 de euro......

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google