Idei modificare stopuri cu led
Collapse
X
-
De meritat se merita dar costa ceva! Daca folosesti leduri de calitate o sa ajunga masina la rabla si ledurile tot o sa mearga!
-
se merita stopurile cu leduri? care este durata de viata a unui led? E mai bun Led sau SMD?
Leave a comment:
-
sal
salutari, a desfacut careva un stop cu leduri din acela original, cum sunt pozitionate ledurile, cate sunt la numar car e schema de legare.
Leave a comment:
-
Alea sunt niste stopuri de cielo, in care s-au pus benzi luminoase, colorate cu markerul... Imi vine sa vomit
Daca se arde un led, se vor stinge 3, se poate inlocui ledul cu problema si se reaprind toate 3 ...
Leave a comment:
-
Mai bine le lasa cum au fost de la mama lor... e tiganie curata ce a facut acolo! Parerea mea daca te apuci de un lucru atunci fal calumea pana la capat!
Leave a comment:
-
Macelarie ce e acolo!!!!,arata execrabil si o sa-l cataloghez gen "cheap led tuning" .
Leave a comment:
-
Pacat de stopuri. Si de munca lui. Pare prea firav si arata foarte urat.
Leave a comment:
-
uite niste stopuri de opel, vad ca a pus benzi de leduri, sincer nu cred ca vor avea o durata lunga de viata,(daca se arde un led trebuie sa schimbi toata banda) dar se pot aplica si in stopul de logan
Leave a comment:
-
Originally posted by matheo66c View Post@radionight17,multumesc,incearca
Am modificat poza sa iti faci idee cum se aprind (poza 2),exteriorul rosu este si pozitie(redusa puterea ca la jumatate) si frana (alimentate la maxim).
Mi-am adus aminte si de cele 2 module care le-am facut,si am mai facut cateva poze
Da trebuie sa iti mearga un pic bibilica si e mult, foarte mult de lucru pentru realizarea lor, iar de costuri nici nu mai vorbesc si pe langa toate astea sa ai si cu cine te sfatui! Oricum ce ai realizat tu e jos palaria
! Multumesc mult pentru poze si detalii!
Leave a comment:
-
Tema topicului nu e asta, dar hai sa.ti raspund:Originally posted by pop_ionut007 View Postbuna imi ziceti si mie daca pun folie pe stopuri trebuie omologata sau nu
Daca pui folie fumurie nu cred ca ti.o va omologa cineva.
Daca pui rosie nu prea bate la ochi, deci ai sanse mai mari sa ramai cu talonul.
Daca pui transparenta nu se va lua nimeni de tine deoarece e insesizabila.
Insa tind sa cred ca vrei sa pui fumurie, daca dai de cine nu trebuie ramai fara talon. Ca sa nu.ti mai spun ca daca esti lovit din spate si pe respectivul il duce putin mintea va spune ca n.a vazut si vei pica tu vinovat!
Acum faci cum vrei eu doar ti.am deschis putin capul.
Leave a comment:
-
@radionight17,multumesc,incearca
Am modificat poza sa iti faci idee cum se aprind (poza 2),exteriorul rosu este si pozitie(redusa puterea ca la jumatate) si frana (alimentate la maxim).Originally posted by Narcisuc20 View PostDa dar in sticla orginala dau super! Apropo nenea militianu ce zice de ele ii plac sau nu?
L.E De exemplu cum sunt ale lui Matheo ar putea face sa se aprinda ca in schema urmatoare la franare, ma gandesc ca se observa cat de cat in momentul cand pui frana, nu stiu exact cum fac ale lui cand apasa frana ce se mai aprinde pe acolo
Mi-am adus aminte si de cele 2 module care le-am facut,si am mai facut cateva poze
Attached Files
Leave a comment:
-
buna imi ziceti si mie daca pun folie pe stopuri trebuie omologata sau nu
Leave a comment:
-
este facut de mine cu ajutorul lui Dsign,trebuie sa desfac stopul si sa-i fac o poza..ca nu mai stiu cum le-am legat,in principiu sunt 2 diode si o rezistenta.
Leave a comment:

Leave a comment: