Idei modificare stopuri cu led

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dragman
    replied
    Am promis ca revin cu poze...am terminat cu lipitul la un stop si acum e in probe(intensitate,lipituri,etc..)...
    Attached Files

Leave a comment:

• Dragman
    replied
    Daca nu te descurci te ajut,nu e problem....

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    bine ca luat modem cu wireless ca altfel nu le puteam primi
    pana la urma cred ca o sa le dau pe mana ta

Leave a comment:

• Dragman
    replied
    Decat sa scoti pe gaurile alea care nu vor arata a drl nici moarte,mai bine furi ideea mea cu amplasarea lor in spatele lupei,orientate catre oglinda...atunci garantat vor arata a drl...
    P.S.-poti sa furi ideea,iti dau voie tie...iti transfer drepturile de autor wireless...

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    am citit bine, tocmai asta am si zis, ca nu se considera ca am furat ideea deoarece vreau sa le scot pe gauri (de fapt am furat ideea de la lupele cu drl "din fabrica")
    despre ledurile astea era vorba (ce grosime au?)
    Attached Files

Leave a comment:

• Dragman
    replied
    Eu nu am zis de gauri nimic...citeste cu atentie...

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    pai eu deja am o idee, insa pe gaurile alea, asa cum ti.am zis pe pm, deci nu se considera ca am furat ideea, nu?

Leave a comment:

• Dragman
    replied
    poze nu pot incarca acum...nu stiu de ce nu vrea...gasiti la mine pr my ride poze...
    Daca vrei ceva puternic ca si DRL e bine sa faci ceva custom...cu leduri puternice.Eu am in plan niste drl-uri pentru lupe(cand mi-oi pune si eu,daca mi-oi pune vreodata) ce vor fi montate in spatele ornamentului care imbraca lupa si orientate catre oglinda farului.Astfel vor da senzatia ca sunt farurile aprinse.Bineinteles ca trebuiesc led-uri puternice si acolo...
    P.S.-sa nu furati ideea !!! desi cred ca sunt care si-au facut deja,poate nu cu led-uri bune...

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    Originally posted by dsign View Post
    PLUG AND PLAY cu ciocanul pe aripa, hai frate!!!!

Si ca.caturile alea sunt facute la norma in China si vandute de In.Pro cu o caciula de bani... Sunt de 1000 ori mai frumoase si mai durabile lucrarile noastre (eu, Dragman, etc). Sa nu mai spun ca la noi nu se pune problema de potriveala, ca folosim lampile originale
    la fel si tu nenea, de ce nu ne pui poze cu lucrarea ta?

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    dupa ce termini pune si tu poze aici
    ps: leduri de putere pentru gaurile astea se gasesc? lupele sunt identice cu ale mele si as vrea sa fac un fel de drl, gaura are aproximativ 5mm
    Attached Files

Leave a comment:

• Dragman
    replied
    Originally posted by razvanamza View Post
    ledurile cu 4 craci au de fapt in interior 2 leduri in paralelel. se leaga la fiecare led rezistenta lui, si toate in paralel la final.
    Razvane,vezi ca nu sunt mai multe led-uri in unul singur...alea sunt multi-chip si sunt altceva...ledurile cu 4 "craci" beneficiaza de o optica mai buna,de unde si lumina mai buna..cam asta e singura diferenta.
    Momentan lucrez si eu la niste stopuri cu led...mai e de munca la ele,sper sa iasa cum ma astept...

Leave a comment:

• dsign
    replied
    PLUG AND PLAY cu ciocanul pe aripa, hai frate!!!!

Si ca.caturile alea sunt facute la norma in China si vandute de In.Pro cu o caciula de bani... Sunt de 1000 ori mai frumoase si mai durabile lucrarile noastre (eu, Dragman, etc). Sa nu mai spun ca la noi nu se pune problema de potriveala, ca folosim lampile originale

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    ceva plug and play

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Dizain, mana de AUR!!! Stopurile pe TAU au fost montate la 5 dimineata, intr-un atelier de termopane. Ce vremuri...

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Drept exemplu este Dacia din videoclipul celor de la Cassa Loco B.69.TAU,masina este prin Buzău,curge rugina de pe ea,iar stopurile pe led funcţionează perfect.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google