If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
98 de bucati superflux rosii de 5mm
mai mult nu intra, zic eu ca e maximum cat sa incapa la dimensiunea interioara a stopului
e stopul de frana al lui ''user2000''
salut baieti
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o poza din spatele panoului de led`uri?
si eentual ceva mai multe detalii incat sa ma ajute sa pot face si eu unul?
ms mult
stii cum e cu benzile astea? niste ra*aturi.
am luat din bricostore de aia ambalata frumos pe rola, led-uri rosii, 50 sau 60 de lei rola
alimentare la 12V, segmente de cate 3.
3528/5050 waterproof sunt foarte multumit de ea.
Mi-am montat (3528) in masina peste tot unde am vrut si chiar si in lampa de la numar, mai bine de 1an si jumatate si functioneaza perfect, fara probleme.
cea mai buna banda este cu smd 5630.precis ai cumparat cu smd 3528. am pe masina de 15 luni banda 5630 si functioneaza ok.mai sunt cel putin 20 de forumisti care au modelul 5630 si nu au probleme. numai ca este dublu la pret fata de celelalte.
ozenel, am la lucru de vanzare, si crede-ma ca din noiembrie alea sunt stinse doar intre orele 20 si 09 cat e inchis magazinul, in rest merg non-stop.
Dar ai dreptate, una e cand iei rola de 50-60 de lei si altceva e cand iei rola de 200-250 de lei. Eu am montat inclusiv in bucatarie la mobila si inca nu am treaba cu ele.
Singura lor probblema e ca cedeaza daca sunt puse langa o sursa mare de caldura.
stii cum e cu benzile astea? niste ra*aturi.
am luat din bricostore de aia ambalata frumos pe rola, led-uri rosii, 50 sau 60 de lei rola
alimentare la 12V, segmente de cate 3.
am facut niste calcule volti/numar de leduri/rezistori folositi. jaaalnic. nu mi-a venit sa cred.
am dat toate detaliile despre leduri unui coleg cu rugamintea sa faca si el calculele.
eu facusem ceva simplu, metoda de 3 simpla, babeste + un mic calculator de pe net.
el a facut totul pe modelul stiintific. a avut aceleasi rezultate, doar ca cu doua zecimale .
in concluzie am decis sa le folosesc.
dupa 24 de ore de aprins non-stop au inceput incet sa se stinga usor unele leduri.
dupa 36 de ore erau segmente intregi stinse.
le-am intrerupt alimentarea pentru ca mi-a fost frica sa nu se intample ceva cat sunt plecat.
la 48 de ore din care doar 36 merse, din cca 55-60 de cm de banda nu mai mergeau decat 15-20 cm ok, restul fie erau stinse complet segmentele, fie dimmed.
asa ca le-am demontat, am aruncat ce folosisem si restul de banda e pe undeva prin debara in rola. daca le vrea cineva sa isi bat joc de ele cu experimente le donez. banda nu e trasa in silicon.
Sper sa nu postez gresit. De unde pot cumpara acea placa pcb am vazut la zextar dar mi se parea fi alcv undeva la 30 lei 160mm x 200mm daca nu ma insel si ce leduri ar merge pentru al treilea stop pe frana
Nu aveai cum sa asezi ledurile pe stop in mod simetric??? Treaba buna ai facut, dar cu putina atentie reuseai sa fie perfect...
Ledurile acelea sunt sub orice critica, uite cat de stramb sunt turnate ... Daca mai pui la socoteala durata de operare si cantitatea de lumina oferita iti rezulta diferenta de pret dintre un led prost de tot si unul acceptabil
Sincer nu stiu cat de proaste sunt .Eu unul sunt multimit cum lumineaza.
Cred ca de la lipituri si de la faptul ca a trebuit sa scot lupa ti se par a nu fi ok.
Cand am facut modelul pt pcb a fost putin stramb tiparul si asa a iesit.
Sunt incepator.
Tripele vor iesi mai bine
Nu aveai cum sa asezi ledurile pe stop in mod simetric??? Treaba buna ai facut, dar cu putina atentie reuseai sa fie perfect...
Ledurile acelea sunt sub orice critica, uite cat de stramb sunt turnate ... Daca mai pui la socoteala durata de operare si cantitatea de lumina oferita iti rezulta diferenta de pret dintre un led prost de tot si unul acceptabil
gata si semnalele.
Sfat cine vrea sa monteze leduri superflux cu lupa in semanlizare. Nu Incap. Sunt prea inalte.Doar cele superlfux flat top(fara lupa) merg sau le modifici pe cele cu lupa.
Au iesit bine cu pcb negru sunt multumit.
Am inlocuit lampa din portbagaj cu ea si a iesit frumos.Mult mai multa lumina decat w5w.
Am decis sa inlocuiesc si lampa de stop frana cu leduri superflux.
A iesit bine.Munca cat se poate de usoara dar migaloasa.
Cred ca voi continua sa inlocuiesc si tripele pe spate + semnalizare.
A montat cineva asa ceva pt poz fata ?Rezista la temperatura becului?
Vitacom este un magazin online audio, video, IT si electronice si electrocasnice. Intra pe Vitacom.ro si comanda acum produsele dorite la cele mai bune preturi. Descopera ofertele noastre pentru produsele audio, video, it si electronice. Comanda telefonic la numarul: 0264.438.401 sau ONLINE
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: