) Buna asta cu norocul!
Idei modificare stopuri cu led
Collapse
X
-
Si eu le-am spart. Nu avem probleme cu politia daca schimbam ceva pe acolo?
Leave a comment:
-
eu nu am reusit sa le desfac usor sa nu se sparga.le-am spart si am pus altele noi.
gasesti sticle noi produse de asam de la 25 de lei in sus.
Leave a comment:
-
sunt mai multe metode.
una mai grea ar fi sa o incalzesti,iar una mai usoara este sa o spargi direct
.Oricum sunt multi colegi pe aici care au facut deja aceasta operatie,iar ei te pot indruma
Leave a comment:
-
Va rog sa imi spuna si mie cineva cum trebuie data jos vechea sticla apoi cum trebuie montata noua sticla...va rog mult
Leave a comment:
-
Am primit un link pe PM cu ce a gasit un coleg. Super, acum insa sa vina pofta de lucru
Dispersor Logan
Leave a comment:
-
Este un baiat care vinde pe forum mai multe piese: marius . Sunt facute de Asam.
Leave a comment:
-
Salutare. Sa-mi zici si mie unde gasesti numai sticlele, ca m-am apucat si eu de un astfel de proiect de cativa ani ai si inca am stopurile fara sticlaOriginally posted by florin_x2004 View PostLa cuptorul electric 10 minute 70C.(le-am copt
)
Tot s-au fisurat.Era mai moale materialul dar degeaba.
Maine dupa sticle.
Asta e.
Lenea e cucoana mare!
Leave a comment:
-
Alea vrei sa le puni in stopul central? Sunt curios cum vei proceda...Uite la mine cum a iesit...(NU MA LAUD!)Originally posted by glasses View PostAsa va arata la mine....cum se incalzeste putin il montez.
Modulele sunt cumparate gata facute...doar le-am legat intre ele si le-am pus o alimentare.
Leave a comment:
-
Asa va arata la mine....cum se incalzeste putin il montez.
Modulele sunt cumparate gata facute...doar le-am legat intre ele si le-am pus o alimentare.
Leave a comment:
-
Cam asa ceva la mine..Attached Files
Leave a comment:
-
La cuptorul electric 10 minute 70C.(le-am copt
)
Tot s-au fisurat.Era mai moale materialul dar degeaba.
Maine dupa sticle.
Asta e.
Leave a comment:

Leave a comment: