Idei modificare stopuri cu led

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PRESTIGE
    replied
    Sa ma anunti si pe mine cand desfaci stopurile sa vad minunea! Dar sa mai poti folosi sticla pe care ai dat-o jos...

Leave a comment:

• Foose
    replied
    Pai si farurile sunt ''sudate'' din fabrica , dar tot se pot desface . Sunt altii care au facut asta deja de cateva ori , in orice caz nu cu uscatorul de par.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Nu le poti desface! Sunt ''sudate'' din fabrica! oricum sunt doar vreo 30-40 lei sticlele noi in genul celor originale!

Leave a comment:

• florin_x2004
    replied
    ms de sfat.
    deja am spart un colt.
    astea le vopsisem.
    Mai incerc cu o temperatura mai mare 60-70 C sa vad ce iese.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Spargi sticla si montezi alta noua, dupa ce le modifici!

Leave a comment:

• florin_x2004
    replied
    Voi cum ati desfacut triplele???
    Le-am incalzit astazi cu uscatorul de par si nimic.

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    Originally posted by scooter View Post
    salut baieti
    ma poate ajuta si pe mine cineva cu o poza din spatele panoului de led`uri?
    si eentual ceva mai multe detalii incat sa ma ajute sa pot face si eu unul?
    ms mult
    nu mai am e lucrare mai ''veche'' si am mai pierdut din poze odata cu instalarea de softuri la ''lectop''

Leave a comment:

• Alex Matei
    replied
    mda,chestia e ca am gasit stopul de pe partea stanga spart in parcarea de la euromall si m-am gandit ca daca tot le schimb macar sa le schimb cu ceva frumos si am observat ca majoritatea au din aceste de aia am intrebat

Leave a comment:

• Foose
    replied
    Înafara ca se vad " misto " seara , la fel ca un "benveu'' si poti ramane fara talon si niste bani in buzunar nu e nimic altceva de capu lor .

Leave a comment:

• Alex Matei
    replied
    Ma refeream la luminozitatea lor pe timp de noapte atunci cand am zis daca sunt bune de ceva.

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Pai,te ajuta cand franezi,se aprind niste becuri rosii. Si cand dai semnal sau avarii,se aprind becuri galbene.

Sau intrebi daca te ajuta la schimbat vitezele ?

Pui niste intrebari fara sa gandesti. Incerca sa reformulezi,poate primesti si alt raspuns !

Leave a comment:

• Alex Matei
    replied
    Salut tuturor!
    Sper ca nu am nimerit gresit.Ce stiti de stopurile acelea Street Storm,sunt bune de ceva ?

Leave a comment:

• Foose
    replied
    Pana la urma are cineva poze cu stopurile China aprinse ?

Leave a comment:

• scooter
    replied
    Originally posted by VlaD2803 View Post
    Pai asa cum spun majoritatea, ai nevoie leduri flux de 5mm rosii(pentru ceva frumos 60leduri), rezistente(~300ohmi) si cablaj test.
    Ledurile vin legate in serie cate 3 sau chiar 4 apoi fiecare grupare in paralel.
    1led flux ~=3v.
    da asta stiu
    vroiam sa vad cum sunt asezate rezistentele pe acolo ca banuiesc este cam ingramadeala

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Pai asa cum spun majoritatea, ai nevoie leduri flux de 5mm rosii(pentru ceva frumos 60leduri), rezistente(~300ohmi) si cablaj test.
    Ledurile vin legate in serie cate 3 sau chiar 4 apoi fiecare grupare in paralel.
    1led flux ~=3v.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google