Idei modificare stopuri cu led
Collapse
X
-
In primul rand, se scrie "tuning" nu "tunning".
In al doilea rand, se poate folosi cuvantul "modificare", ca suntem romani doar
In al treilea rand, Dragman putea copia 100% ideea lui Matheo, nu e cu suparare
In al patrulea rand, nu mai intrebati atata cat costa, pentru ca aici nu e vorba de costuri, e vorba de pasiune. Oricine poate intra pe un site cu leduri si face un calcul. Colegul DRagman a fost modest cu cifrele aici, uita sa puna la socoteala curentul electric consumat in timpul lucrarilor, buchetul de flori si cutia cu bomboane pentru perechea dumnealui (sa nu se supere ca e neglijata), pastile pentru durere de cap, etc
Leave a comment:
-
nu tin neaparat...alea sunt ricum mai mult de utilitate.Nu stau mult aprinse.
Leave a comment:
-
pai da, dar daca tot faci marche arriere.ul simetric e bine sa fie si ceata la fel!
Leave a comment:
-
Iti dai seama ca am incercat sa fac ceva diferit...cat s-a putut.Ceata e pe stanga,la locul ei...marche arriere e si pe stanga(in mijlocul celui de ceata) si pe dreapta in tot spatiul alocat.Oricum,cu ledurile Nichia se va face ziua in spate...
Leave a comment:
-
mai bine zis nu l.ai copiat 100%
oricum e mai bine asa, fiecare cu ideile lui, sper ca vei pune ceata si mers inapoi si pe stanga si pe dreapta...
Leave a comment:
-
Nu l-am copiat pe mateo...se aprind diferit.Si nu le fac in culoarea masini,vor fi fumurii.
Leave a comment:
-
daca tot l.ai copiat pe matheo ar fi bine sa faci si sticla in culoarea masinii, sau cat mai aproape...
Leave a comment:
-
Si cateva poze,ca abia acum mi le-a incarcat...
Leave a comment:
-
pana acum costurile au fost cam asa:led-uri-360 bucati-cam 350 ron;sticlele-cam 250 ron;materiale-cam 100 ron...total pana acum 700 ron...manopera e a mea,deci moca...
Leave a comment:
-
Da nicu stiu de Matheo parca zicea undeva in jurul a 300 de euro fara manopera dar nu ar strica sa aflam si de la Dragman!
Leave a comment:
-
daca imi aduc aminte a calculat si matheo si la dus undeva peste 1000 de lei daca imi aduc bine aminte!
Leave a comment:
-
Daca ai contabiliza tot si la sfarsit ai pune un pret la cat te-a costat toata lucrarea, bineinteles fara manopera as fi tare curios!
Leave a comment:

Leave a comment: