Idei modificare stopuri cu led

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sorin1983
    replied
    asa poti sa pui un bec cu led-uri in fasung si gata treaba... ideea era sa construiesti ceva diferit

Leave a comment:

• ionescu liviu
    replied
    Il rezolvi si cu mai putin daca il comanzi direct din china, doar ca cei de aici pun multe leduri mai mici ca sa faca un model si sa se vada diferit, fiecare led in parte, daca pui un led ca mai sus se vede cam ca stopul original.

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Oameni buni, stopurile laterale le rezolvati full-led cu maxim 100 RON daca mergeti pe leduri COB.
    Cel central, il rezolvati in maxim 100 lei daca folositi asa ceva sau asa ceva

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    andreiTmt lasa ca iti arat eu cum trebuie sa le lipesti. dar sa se mai incalzeasca afara , si treci pe la mine si iti arat

Leave a comment:

• sorin1983
    replied

documenteaza-te intai aici si mai cauta ca google e plin.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    O poza si cu al meu...
    @Andrei.TMT: Daca nu ai mai facut pana acum este foarte greu sa te apuci de asa ceva. ( al treilea stop). La 3 leduri se pune o rezistenta de 1/2w 470R daca imi aduc bine aminte...
    Cel mai bine vorbeste cu cineva care a mai facut.
    Attached Files

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    1) Precizez ca nu stiu ce inseamna legarea in paralel sau in serie.
    2) Nu stiu cate leduri se leaga pe o rezistenta.
    3) Poate cineva sa explice babeste,eventual si cu cateva poze ?

Vreau sa imi fac si eu un astfel de stop. Sau cei care confectioneaza,sa-mi dea un PM cu pretul pentru unul cu ~60 leduri. Multumesc

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    Ma intrebi cat dau,pai nu stiu,dar acum ca a zis colegul matheo,as vrea sa incerc sa fac,daca nu iese ,am sa cumpar

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Cu aproximativ 100-150 ron ți-l faci singur si identic.
    Cu 70-100 ron îl faci cu mai putine leduri,tot singur !!

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    si cam cat esti dispus sa dai ?

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    daca are cineva de vanzare ,ma gandesc sa cumpar si eu unul

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    98 de bucati superflux rosii de 5mm
    mai mult nu intra, zic eu ca e maximum cat sa incapa la dimensiunea interioara a stopului

e stopul de frana al lui ''user2000''
    Attached Files

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    Originally posted by VlaD2803 View Post
    Cu banda led smd nu iese frumos. Ledurile flux sunt cele mai faine pentru proiecte de genul, pentru stopuri.

Stopul meu e sarac... am avut 28leduri flux 5mm si le-am pus. Sunt alb rece, iese treaba buna?
    iti trebuiesc leduri superflux rosii. minim 40 de bucati sa faci o treaba bunicica.
    si vorba lui prestige fara nimic deasupra.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Degeaba pui in interior leduri daca vrei sa pui ''geamul''. Nu o sa se vada modelul.

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Cu banda led smd nu iese frumos. Ledurile flux sunt cele mai faine pentru proiecte de genul, pentru stopuri.

Stopul meu e sarac... am avut 28leduri flux 5mm si le-am pus. Sunt alb rece, iese treaba buna?
    Attached Files
    Last edited by VlaD2803; 23 February 2014, 23:16.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google