salutari la toti ...
sunt si eu nou pe aici si astept sa imi vina kiss'ul de 1.6. Se tot vorbeste despre marirea nr de calutzi putere ... interesant ar fi in opinia mea daca se poate realiza un consum mai mic de benzina cu mentinerea acelorasi performante ? Mai ales ca 90% din km ii rulez in oras....
stima si respect
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Pai cu 20 ron cred ca scapi.Originally posted by mishu_wrcDaca nu costa 100 RON chiar te rog

7703074247
Leave a comment:
-
Am spalat-o .Nu mi-a trebuit cleste ,am folosit doua surubelnite,si au iesit k lumea ,e ok ,in lonjeroane are vaselina ,pur si simplu nu pot rugini asa usor ,si e la mina a 2 a ,va sfatuiesc sa faceti rost de imbusuri ,altfel nu merge ,in rest e bine ,dar am un zgomot la ambreiaj atunci cind il calc ,o fi intrat apa la disc?
Leave a comment:
-
Daca vrei pot sa-ti dau eu codul de la agrafe si sa le comanzi la dealer, dar se dau numai cate 10 bucati.
Leave a comment:
-
Iasa fain "agrafele" daca bagi doua surubelnite sub. Io din pacate dupa ce am scos de mai multe ori o "agrafa" sa rupt
(in noiembrie cand ma duc la revizie poate fac rost de una ca am cautat la mai mute magazine si nu or avut)
Leave a comment:
-
Ca sa scoti mocheta trebuie sa scoti "agarafele" cu care este prinsa, si asta cu un cleste de degrafare, adica te duci la dealer si le zici sa scoata mocheta sau cu un cutit bagat sub agrafa, si tragi in sus.
Leave a comment:
-
Nu, nu e carcasa volanului este turbina dar nu stiu cum se ajunge la ea ,in afara de asta la inundatia care a fost mi-a intrat apa inauntru si nu stiu cum se scoate mocheta ,dar dopurile de la praguri?Originally posted by andreiDaca nu tacane si pe drum drept poate fi cochilia volanului, adica plasticul care inconjoara coloana de directie, cel pe care sunt puse manetele de stergatoare si blocul de lumini. S-ar putea sa se fi slabit suruburile care o tin. Sau daca nu e asta, s-ar putea sa fie capacul de la sigurante.
Totusi am scapat ieftin altii nu le mai au,am fost ingrozit m-a prins la mijloc numai printr-o minune am scapat.
Leave a comment:
-
Daca nu tacane si pe drum drept poate fi cochilia volanului, adica plasticul care inconjoara coloana de directie, cel pe care sunt puse manetele de stergatoare si blocul de lumini. S-ar putea sa se fi slabit suruburile care o tin. Sau daca nu e asta, s-ar putea sa fie capacul de la sigurante.
Leave a comment:
-
Spune-mi te rog ,pentru ca am vazut ca esti stiutor,in bord in partea stinga imi trancane ceva ca si cum ar fi turbina de la o aeroterma , dar numai pe teren accidentat , stii cumva ce poate fi?Originally posted by andreiPai ar fi Dimsport si Flash Tuning.
Leave a comment:

Leave a comment: