Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
asta nu stiu. banuiesc ca nu, doar daca se depisteaza ceva la reviziile tehnice. Poate cineva stie sa ne spuna in ce mod se pot depista aceste modificari si daca este posibil sa "dai peste ele" accidental.
Insa daca se depisteaza, ma gandesc ca ceva probleme o sa fie, dat fiind faptul ca este proprietatea firmei de leasing (in speta RCI)
Leave a comment:
-
intra un pic in detalii, ca eu chiar nu cred asta. vorbim de acelasi stil de condus inainte si dupa remapare. mai ales la benzinare aspirate, sunt curios cum obtii un cuplu mai bun pe o plaja mai mare de turatii, fara benzina suplimentara. iti zic eu ca numai din curba de avans, niet, nu iese socoteala. si oricum, asta duce eventual la detonatii (urmate instant de scaderea avansului si corectie la o valoare care sa nu mai produca detonatii), incalzirea aiurea a motorului si stres suplimentar al pisoanelor, bielelor, cuzinetiilor, etc. asa, ca te rog, detaliza cum scade consumul dupa chip-tuning la benzinare aspirate. mersi mult.Originally posted by VandalismOdata ce-ti modifici ECU .. scade si consum de benzina ;) (nush cu cat)
Leave a comment:
-
pai explica-ne si noua cum se poate ca prin cresterea puterii sa iti scada consumul dar sincer si profesional ?
Leave a comment:
-
Odata ce-ti modifici ECU .. scade si consum de benzina ;) (nush cu cat)
Leave a comment:
-
da asta e dar chiar as fi curios daca nu se poate umbla deloc la soft ,
ce aia iti controleaza si la soft masina ?
nu prea as crede
Leave a comment:
-
nu sunt dezamagit ... stiam de la inceput cam ce "poate" in materie de consum ... asta nu inseamna insa ca nu incerc sa rezolv problema asta
Oricum mie teama ca nu as putea "umbla" la ea pentru ca am luat-o pe leasing prin firma cuiva pentru care lucrez suplimentar (era singura posibilitate de a face rost de masina) si din cate stiu eu nu pot umbla la ea ....
Dar ... noi sa fim sanatosi, sa putem apasa pedala de acceleratie (si din cand in cand si cea de frana
)
Leave a comment:
-
sa nu fii dezamagit asta e , eu nu mai imi fac probleme de consum acum ca am si putere mai bunaOriginally posted by bubu_vasileda, ai observat bine... sunt din Arad.
Precizez ca am un Logan Kiss 1.6 8v. Consumul in oras 10.2-10.4 (la sub 1000 km parcursi).
Pentru "extern" consumul a scazut la 7.8-8.0 in conditiile unui condus sportiv (tipic pentru mine) cu o viteza medie de 80 km/h, afara din localitati (110 km/h), in localitati 50-70 km/h.
Ce sa spun ? Imi doream un consum de 7 afara si maxim 9 in oras. Dar ...
Leave a comment:
-
pentru BRUTUSANF
da, ai observat bine... sunt din Arad.
Precizez ca am un Logan Kiss 1.6 8v. Consumul in oras 10.2-10.4 (la sub 1000 km parcursi).
Pentru "extern" consumul a scazut la 7.8-8.0 in conditiile unui condus sportiv (tipic pentru mine) cu o viteza medie de 80 km/h, afara din localitati (110 km/h), in localitati 50-70 km/h.
Ce sa spun ? Imi doream un consum de 7 afara si maxim 9 in oras. Dar ...
Leave a comment:
-
si pt un dci de 70hp cit costa un calculator de renault de la dealer ? ofera garantie pe motor daca schimb la ei ?etc...
Leave a comment:
-
Cel mai aproape de tine ar fi OBD Tuning Pitesti. Din cate stiu, Doc se mai deplaseaza prin tara, vezi aici mai multe detalii, il poti intreba cand vine in zona.
Leave a comment:
-
Dar in brasov sau in sibiu nu face nimeni remapare dinasta? Sa merg pana in B sau pana in TM e cam departe! Pierd mult timp
Leave a comment:
-
nu ma dezamagesti, din moment ce motorasul se comporta ok... adica se ridica la nivelul asteptarilor si ce-i drept acum am vazut ca OBD face mai ieftin. in fine, la mine a fost o decizie de moment, mi-au parvenit niste bani si am comis-o
Leave a comment:
-
nu vreau sa te dezamgesc,doar ca oamenii nu se prea pricep la benzinare.Bani aruncati...cu 3.5 mil o faceai la OBDtuning ,oferta pentru membrii LoganCLub ...dar cum nu intrebati inainte...
Leave a comment:

Leave a comment: