Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Asa ceva. Desi cineva care lucreaza la RTR, mi-a spus ca "remaparea pe benzina, teoretic nu se simte si pe GPL, dar practic se simte".
-
Adica atunci cand mergi pe gaz nu o sa ai crestere de putere, doar pe benzina iti creste puterea.
Leave a comment:
-
Modificarea se va face doar pe calculatorul masinii, cel de gpl nu va fi influentat.
Leave a comment:
-
off topic.Seba!Eu am 16 v ca si tine.Ce pot face eu la 16v ca sa mearga mai binisor?atat suspensii cat si motor.si pm astept .
Leave a comment:
-
Ce treaba are aria de sub grafic? Daca creste cuplul si ca valoare si il obtii si la o turatie mai mica, cum sa scada puterea? Piersi cuplu pe finalul turometrului? Altfel, imposibil sa fie bun graficul ce l-ai vazut...Puterea si cuplul sunt intr-o relatie matematica simpla, n-ai cum sa ai un grafic de cuplu mai bun si sa spui ca ai putere mai putina sau invers. Acolo ceva nu se "pupa"...
Leave a comment:
-
Sal.......Stiu io pe cnva in cluj care face......Ieftin....Cred k la dieselu tau face pana in 4-5 milioane.......Tr un mail la www.Bigflo_super@yahoo.Com dak vrei....Si mai vb acolo;)drumuri bune;)Originally posted by marsel View PostStiti pe cineva la Cluj care face remapare? Am luat legatura cu cei de la OBD, Dyno si mi-au spus ca ajung in zona doar daca sunt macar 3 masini de facut, daca nu, sa ma deplasez eu in Timisoara. E cam departe sa merg pana acolo, cam 700km dus intors, plus cei 250E pretul remaparii, ajung in 300E lejer. Nu zic, ma deplasez daca e cazul, dar nu pana in Tm, mai aproape undeva...Sau ar trebui sa ma apuc sa promovez serviciile lor pe aici prin zona pentru a le gasi clienti.....
)
Leave a comment:
-
Ma gandeam si eu asa.stiind si eu putina fizica prin graficele vazute pe aici dupa o resoftare aria de sub grafic devine mai mica decat cea normala.daca ma intelegi.ma poti lamuri?Cuplu castig nu pun la indoiala asta
Leave a comment:
-
Si de ce ma rog sa scada viteza max atata timp cat se castiga cuplu si putere??? Scade numai in conditiile in care motorul merge prost din cauza unei remaparii incorecte.
Leave a comment:
-
Deluxe este o mica mare diferenta intre ce stii tu - powerbox si unichip. Unichipul este o unitate programabile si se poate comporta ca un calc. Mai multe detalii sunt sigur ca ti le va putea da florin sau direct pe site-ul dastek.
Leave a comment:
-
Ma refeream in plus fata de ele(de aceea am pus +) ... nu stiu exact mi se pare ca e ceva de genul powerbox dar eu stiu ca puterile de la powerbox si remapare nu se cumuleaza poate ne elucideaza doc
Leave a comment:
-
Deluxe ce ai...?
Cum sa nu am turbina,intercooler?...am un dci euro4
PS. Explica si mie ce e ala unichip ca nu m-am prins?
Leave a comment:

Leave a comment: