Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AR-18-MOS
    replied
    Asa ceva. Desi cineva care lucreaza la RTR, mi-a spus ca "remaparea pe benzina, teoretic nu se simte si pe GPL, dar practic se simte".

Leave a comment:

• ovimiha
    replied
    Adica atunci cand mergi pe gaz nu o sa ai crestere de putere, doar pe benzina iti creste puterea.

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Modificarea se va face doar pe calculatorul masinii, cel de gpl nu va fi influentat.

Leave a comment:

• paultaxi
    replied
    EU am unul cu gpl remaparea asta influenteaza si computerul gpl? Eu ma gandeam sa nu dea vreo eroare
    Last edited by Seba; 5 January 2009, 23:07.

Leave a comment:

• margelatu
    replied
    off topic.Seba!Eu am 16 v ca si tine.Ce pot face eu la 16v ca sa mearga mai binisor?atat suspensii cat si motor.si pm astept .

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Ce treaba are aria de sub grafic? Daca creste cuplul si ca valoare si il obtii si la o turatie mai mica, cum sa scada puterea? Piersi cuplu pe finalul turometrului? Altfel, imposibil sa fie bun graficul ce l-ai vazut...Puterea si cuplul sunt intr-o relatie matematica simpla, n-ai cum sa ai un grafic de cuplu mai bun si sa spui ca ai putere mai putina sau invers. Acolo ceva nu se "pupa"...

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Originally posted by marsel View Post
    Stiti pe cineva la Cluj care face remapare? Am luat legatura cu cei de la OBD, Dyno si mi-au spus ca ajung in zona doar daca sunt macar 3 masini de facut, daca nu, sa ma deplasez eu in Timisoara. E cam departe sa merg pana acolo, cam 700km dus intors, plus cei 250E pretul remaparii, ajung in 300E lejer. Nu zic, ma deplasez daca e cazul, dar nu pana in Tm, mai aproape undeva...Sau ar trebui sa ma apuc sa promovez serviciile lor pe aici prin zona pentru a le gasi clienti.....)
    Sal.......Stiu io pe cnva in cluj care face......Ieftin....Cred k la dieselu tau face pana in 4-5 milioane.......Tr un mail la www.Bigflo_super@yahoo.Com dak vrei....Si mai vb acolo;)drumuri bune;)

Leave a comment:

• danni
    replied
    Ma gandeam si eu asa.stiind si eu putina fizica prin graficele vazute pe aici dupa o resoftare aria de sub grafic devine mai mica decat cea normala.daca ma intelegi.ma poti lamuri?Cuplu castig nu pun la indoiala asta

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Si de ce ma rog sa scada viteza max atata timp cat se castiga cuplu si putere??? Scade numai in conditiile in care motorul merge prost din cauza unei remaparii incorecte.

Leave a comment:

• danni
    replied
    Odata facuta remaparea viteza maxima nu scade?

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    Atunci imi asum raspunderea pentru greselile comise ...

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Deluxe este o mica mare diferenta intre ce stii tu - powerbox si unichip. Unichipul este o unitate programabile si se poate comporta ca un calc. Mai multe detalii sunt sigur ca ti le va putea da florin sau direct pe site-ul dastek.

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    Ma refeream in plus fata de ele(de aceea am pus +) ... nu stiu exact mi se pare ca e ceva de genul powerbox dar eu stiu ca puterile de la powerbox si remapare nu se cumuleaza poate ne elucideaza doc

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Deluxe ce ai...?
    Cum sa nu am turbina,intercooler?...am un dci euro4
    PS. Explica si mie ce e ala unichip ca nu m-am prins?

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    da dar tu nu ai turbina+intercooler+unichip+soft ...

Sa speram ca asa va fi ... eu testul l-am facut pe motorul de 2l turbo cu cutia jr5 deci un motor mai violent ... poate va rezista ...
    Last edited by DeLuXe; 4 April 2008, 13:11.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google