Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Semaca9999
    replied
    @ Cristi_Xp,la motorul de 1.2 se poate face resoftare?ma mai intreseaza activarea CB,ca astept un preferance,zilele astea.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    te rezolv eu in Timisoara .

Leave a comment:

• superman1983
    replied
    salut loganistii. dati si mie o informatie? prin zona caras-severin, timis e cineva care face mapari pe un 1,4mpi ??? ca vreu si io sa inhamez vreo 8-10 cai daca se poate. merci. mumai bine

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by valentync View Post
    mai am si eu o intrebare. cand se face resoftarea se face si recalibrarea la gpl?
    Recalibrarea se face dupa ce faci remaparea. Mai multe detalii aici, citeste topicul http://www.loganclub.ro/forum/remapa...ii-t20487.html .

Leave a comment:

• jkl
    replied
    gata i-am facut resoftarea. Deocamdata nu am ce sa sa zic ca nu am avut nici un drum ca sa testez. Revin cu informatii mai tarziu. Doc -multumesc pentru informatie.

Scrie corect!
    Last edited by andy_x3m; 27 February 2010, 14:14.

Leave a comment:

• braileanu
    replied
    mai am si eu o intrebare. cand se face resoftarea se face si recalibrarea la gpl?

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Pentru ca nu-mi ies mie. Ma astept sa fie 100 Roni, 2, 3 maxim...

Leave a comment:

• braileanu
    replied
    de ce este posibil sa nu imi iasa timpii pe gaz ca cei de pe benzina?

cat te ajung injectoarele?

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    O sa-ti traga mai bine si pe GPL, limitarea va urca mai sus dar ai sanse mari ca timpii de injectie de GPL sa nu-ti mai iasa ca cei de pe benzina (vei simti in mers constant pe gpl ca masina merge in suturi foarte foarte mici, da in nas foarte putin si e enervant) si astfel sa fie nevoie sa schimbi injectoarele de GPL cu unele cu debit marit, asta voi face eu miercuri, abia astept. Eu am instalatia aftermarket, mi-a zis mesterul ca se rezolva sa mearga bec si pe gaz, poate o fac sa traga mai tare ca pe benzina.

Leave a comment:

• $$ilvviu
    replied
    Daca e instalatie din fabrica da, foloseste mapele de injectie din ECU de benzina.

Leave a comment:

• braileanu
    replied
    si de unde pot afla daca calculatorul pentru GPL foloseste valorile din cel pentru benzina?

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Da se poate face, daca calculatorul pentru ce GPL foloseste valorile din cel pentru benzina atunci modificarea se simte pe ambele. Resoftarea (remaparea) se face doar pe calculatorul standard al masinii (benzina).

Leave a comment:

• braileanu
    replied
    salut,

La un Logan1.4 cu Gpl din fabrica se poate face remapare?

Remaparea se face si pe GPL si benzina ?

Leave a comment:

• Pigoo
    replied
    remaparea este doar o optimizare a hartii de injectie...
    toata puterea aia castigata..vine doar din optimizarea ei...

Leave a comment:

• $$ilvviu
    replied
    Cu superduralube ai sanse mai mari sa il omori decat cu remaparea.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google