Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
@ Cristi_Xp,la motorul de 1.2 se poate face resoftare?ma mai intreseaza activarea CB,ca astept un preferance,zilele astea.
-
salut loganistii. dati si mie o informatie? prin zona caras-severin, timis e cineva care face mapari pe un 1,4mpi ??? ca vreu si io sa inhamez vreo 8-10 cai daca se poate. merci. mumai bine
Leave a comment:
-
Recalibrarea se face dupa ce faci remaparea. Mai multe detalii aici, citeste topicul http://www.loganclub.ro/forum/remapa...ii-t20487.html .Originally posted by valentync View Postmai am si eu o intrebare. cand se face resoftarea se face si recalibrarea la gpl?
Leave a comment:
-
mai am si eu o intrebare. cand se face resoftarea se face si recalibrarea la gpl?
Leave a comment:
-
de ce este posibil sa nu imi iasa timpii pe gaz ca cei de pe benzina?
cat te ajung injectoarele?
Leave a comment:
-
O sa-ti traga mai bine si pe GPL, limitarea va urca mai sus dar ai sanse mari ca timpii de injectie de GPL sa nu-ti mai iasa ca cei de pe benzina (vei simti in mers constant pe gpl ca masina merge in suturi foarte foarte mici, da in nas foarte putin si e enervant) si astfel sa fie nevoie sa schimbi injectoarele de GPL cu unele cu debit marit, asta voi face eu miercuri, abia astept
. Eu am instalatia aftermarket, mi-a zis mesterul ca se rezolva sa mearga bec si pe gaz, poate o fac sa traga mai tare ca pe benzina
.
Leave a comment:
-
Daca e instalatie din fabrica da, foloseste mapele de injectie din ECU de benzina.
Leave a comment:
-
si de unde pot afla daca calculatorul pentru GPL foloseste valorile din cel pentru benzina?
Leave a comment:
-
Da se poate face, daca calculatorul pentru ce GPL foloseste valorile din cel pentru benzina atunci modificarea se simte pe ambele. Resoftarea (remaparea) se face doar pe calculatorul standard al masinii (benzina).
Leave a comment:
-
salut,
La un Logan1.4 cu Gpl din fabrica se poate face remapare?
Remaparea se face si pe GPL si benzina ?
Leave a comment:
-
remaparea este doar o optimizare a hartii de injectie...
toata puterea aia castigata..vine doar din optimizarea ei...
Leave a comment:
-
Cu superduralube ai sanse mai mari sa il omori decat cu remaparea.
Leave a comment:

Leave a comment: