Originally posted by lion.forte
View Post
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Dar daca imi punea softul de la logan 1.5 dci 85cp ?Era ok nu?sau nici asa nu era bine?
Leave a comment:
-
Cum ai vrea sa te ajutam noi daca deja ai dat banii si cineva ti-a umblat la calculator? Resoftare se face la softul de Logan, nu se inlocuieste cu cel de la Clio sau Megane pentru ca nu au nicio legatura.
Leave a comment:
-
pai ajutati-ma si pe mine ... cu informatii, de ce nu poate?sau sa fie de clio?sau nici ala nu se poate ... ?help me
Leave a comment:
-
Nu are cum sa-ti puna soft de Megane 1.5dci 85CP. Esti sigura ca nu te-a pacalit, ti-a luat banii si ti-a pus originalul la masina?
Leave a comment:
-
resoftare 1.5dci-65cp
Salut la toata lumea!Am fost astazi la cineva si mi-a facut resoftare, la 1.5 dci 65 cp zice ca mi-a bagat soft de megane 2 de 85 ... eu nu sunt foarte convins de treaba asta ca nu am mai auzit la nimeni...nu mi se pare a se fi schimbat ceva la ea, doar ca parca urca mai rapid in turatie si parca trage de la turatii mai mici ... ce parere aveti?e posibil?asta sa fie diferenta?astept un raspuns.msLast edited by andyskn; 17 May 2010, 19:43.
Leave a comment:
-
harta injectie
unde gasesc o harta modificata de injectie pentru logan 1.5 dci 65 cp ? ( pe care s-o scriu cu galletto 1260 )
Leave a comment:
-
cutia de viteze de pe clio are rapoartele mai scurte, de asta si impresia ca trage mai bine, eu conduc din cand in cand si clio, cu softul de fabrica si intradevar am impresia asta. Deci avantaj cutie clio la demaraj, repartizeaza mai bine puterea oferita de motor.
Leave a comment:
-
pai depinde cine are kg in plus ... loganul fata de clio ? Daca clio are cu 100 kg mai putin ,aia face cat 10 cp in plus ...Originally posted by male View Postam mers cu un renault clio 1.4 75 cp(2005).omul baga numai benzina de 95.nu are resoftare la ea (stiu sigur) ca e babalac si nu-i trebuie.masina aia trage cel putin la fel de bine ca loganul meu 1.4 cu resoftare si benzina de 100.sa conteze chiar atat de mult kg in plus?sau mai e si altceva? e mai buna harta de pe clio?
Leave a comment:
-
In ce sens trage mai bine? Cum ai facut tu comparatie intre cele doua masini?
Leave a comment:

Leave a comment: