tocmai mi-am chipui si eu un 1.5 DCI de la 65 la 85 hp, e ok, imi place, ajunge f usor la 140km/h nu am incercat sa ii dau mai mult pt ca era chiar la inceput. ziceau baietii ca o sa simt mai bine dupa 2-3 sute km, ei ziceau ca nu creste consumu, insa nu cred asta, oricum la condus sportiv, schimbari de viteze la 3000-3500 ture si viteze de 130-150, am un consum dupa 250 km de 7.5/%. nu stiu ce sa zic, oricum nu cred ca a crescut atat de mult ci doar cu maxim 1 l. nu am consum afisat pe bord, a reiesit din calculele mele. daca mai vrea cineva, prin zona zalau, cluj - va pot face lipeala. pt mine au venit niste baieti de la Pitesti, insa e un tip care face asta prin zona. 150E
cred ca nu e bine ca m-a uitat deja la consum, mai ales ca am numai 250km facuti in noua configuratie. azi am trecut deja de 300 km si asa cum zicea tovarasu acela, si-a dat drumul super. este extra senzatia pe care o ofera. chiar merita.
pentru noul consum incep de azi. o sa va anunt cum sta treaba si cu cat a crescut. oricum o sa mentin acelasi stil de condus, schimb veteze la aceleasi turatii ca si inainte, desi acum masina cere turatii mari. ce parere aveti? daca montez un interculer ce efect va avea?
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Hai sa facem cheta si pun eu masina pe dyno
cu cip+filtru sport apoi cu filtru stoc sa vedem difereta
.
Leave a comment:
-
Am negociat pentru 2 milioane....de regula ia mai mult....am ajuns la Mioveni printr-o cunostinta....pretul normal care il practica pentru remapare nu il stiu
....dar pot sa ma interesez.....
Leave a comment:
-
200 ron la mioveni? poate si pentru un prestige benzina ? de 2 saptamani ma tot interesez de remapare si nu stiu daca sa o fac sau nu..
Leave a comment:
-
salutare......am reusit sa fac si eu resoftare la motorinar....m-a costat 2 mil.....la Mioveni ....si pot sa zic ca se simte diferenta, acum se ajunge usor la 3500-4000 RPM, viteza de 160-170 Km/h e usor de atins....nu am incercat sa ii dau mai mult pe autostrada (fara detector de radar
).....sincer sunt foarte multumit, acum trage ca un benzinar
.
Leave a comment:
-
oameni buni,am tot citit pe aici despre remapare ,dar un lucru vreau sa stiu neaparat.daca la un 1.6 16 valve se merita , s-o strica peste ani motoru, si consumu meu 11 l in oras o creste si mai mult?si trebuie sa trec la benzina 98 ? lamuriti-ma ca astea ca in weekend vreau sa o fac la tcm buc.dupa asta urmeaza filtru si catalizator sport de la pilot
nu mai postati mircLast edited by Seba; 21 February 2008, 11:31.
Leave a comment:
-
buzule, tu ai turbodiesel. la tine se simte al dracu de bine resoftarea; rsx are benzinar 1.4 si banuiesc ca-l interesa resoftarea motorului propriu, nu al vreunui prieten
la el greu ajungi de la 75 la 85, daca nu chiar imposibil numa din chiptuning si filtru sport.
Leave a comment:
-
Eu miam resoftat motorinaru si sincer sunt f multumit deci diferentele sunt enorm de mari si nici nu am dat mult 7 mil juma cu chip nou ca a meu e in garantie dak nu mil facea cu 3 asa ca e super oferta si sincer merita tori banii, manca jar golanu meu :P
Leave a comment:
-
nu am date de dayno, dar cred ca asta-i destul de greu, ar insemna cam 12-13% castig dintr-un benzinar aspirat...putin probabil.sorry ca nu pot raspunde clarOriginally posted by RSXare cineva cu 1.4mpi datele dp dyno dupa resoftare?
sunt curios daca se scoate un 85 de ponei dupa resoftare combinata cu un filtru bun spre foarte bun, dar cu aceeasi evacuare
Leave a comment:
-
are cineva cu 1.4mpi datele dp dyno dupa resoftare?
sunt curios daca se scoate un 85 de ponei dupa resoftare combinata cu un filtru bun spre foarte bun, dar cu aceeasi evacuare
Leave a comment:
-
cine are drum prin ploiesti, poate sa faca o mica pauza de "chip tuning" la "pretul zilei"
Leave a comment:
-
Se poate vedea ca a fost resoftat ECU numai cu DDT-ul, de catre cei de la Pitesti.Originally posted by bubu_vasilePoate cineva stie sa ne spuna in ce mod se pot depista aceste modificari si daca este posibil sa "dai peste ele" accidental.
Leave a comment:
-
se descopera,daca se cauta asa ceva,mai precis,se vede ca a fost rescris ECU ,cu interfata DDT2000 parca,nu toti daco tech-ii au...doar aia mai dotati care se ocupa cu asa cevaOriginally posted by bubu_vasileasta nu stiu. banuiesc ca nu, doar daca se depisteaza ceva la reviziile tehnice. Poate cineva stie sa ne spuna in ce mod se pot depista aceste modificari si daca este posibil sa "dai peste ele" accidental.
Insa daca se depisteaza, ma gandesc ca ceva probleme o sa fie, dat fiind faptul ca este proprietatea firmei de leasing (in speta RCI)
Leave a comment:

Leave a comment: