Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• male
    replied
    am mers cu un renault clio 1.4 75 cp(2005).omul baga numai benzina de 95.nu are resoftare la ea (stiu sigur) ca e babalac si nu-i trebuie.masina aia trage cel putin la fel de bine ca loganul meu 1.4 cu resoftare si benzina de 100.sa conteze chiar atat de mult kg in plus?sau mai e si altceva? e mai buna harta de pe clio?

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Da se poate face chiptuning la motorul acesta, presupun ca este un Renault Clio.

Leave a comment:

• playeroooo200
    replied
    remapare

pentru doc..ce poti face la un motor f9q744 de 59 kw, dti din 2001, cutie jb3?

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Poti merge linistit, dintr-un soft normal nu o distrugi.

Leave a comment:

• YURI
    replied
    mersi frumos pentru raspuns !ma gandeam si eu ca nu prea are de suferit daca nu o "bruschezi" de pe loc ...in mers e altceva !

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    zici bine .
    transmisia nu prea are de suferit daca nu sunt socuri,plecari bruste,etc

Leave a comment:

• YURI
    replied
    Am citit tot thread-ul ....deci afecteaza sau nu ambreiajul,cutia sau motorul resoftarea lui 1.5 DCI (85 cai) la 105 cai si 250 nm ?

ps: tin sa precizez ca pe mine prea putin ma intereseaza "liniuta" ,ma intereseaza in depasiri la drum intins cum merge!(deci nu prea solicit ambreiajul si cutia) zic eu...

Leave a comment:

• Lost
    replied
    Nu am drum in Cluj...dar cand ai putea veni in zona?Si cu cat faci resoftarea?

Leave a comment:

• kristikapa
    replied
    Salut. Daca ai drum la Cluj te rezolv eu. Sau, daca nu te grabesti, s-ar putea sa am dupa Paste un drum prin zona

Leave a comment:

• Lost
    replied
    Salutare.In Tg.Mures face cineva repanare?Am un Logan de 1,4(17000km),afecteaza garantia?

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Originally posted by auricadoru View Post
    am un logan 14gpl se poate remapa?
    Numai daca vrei tu se poate remapa.

Leave a comment:

• $$ilvviu
    replied
    Bineinteles

Leave a comment:

• auricadoru
    replied
    am un logan 14gpl se poate remapa?

Leave a comment:

• Semaca9999
    replied
    Multumesc de raspuns,lasa-mi un nr de tel. pentru a lua legatura cu tine.

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    se poate face resoftarea costa 2 mil pentru motorul 1.2 16v ,pentru activarea CB trebuie altceva,in primul rand alta maneta ,plus alt soft in calculatorul de bord .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google