Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
Anuntul e din pitesti. Nu m-am referit la pret ci de unde sa iau si eu de prin bucuresti. Si serigrafie si inele de bord.
-
@Cobra pai si ai vrea sa coste 20 ron sau cat? Mi se pare decent 70 ron tinand cont ca e vorba de o piesa care nu exista teoretic separat ca piesa de schimb.
@ Nicu Nu, exista led-uri RGB care nu pot fi controlate in culoare, respectiv au 2 pini si trec prin culori singure - un mare kitch pentru lumini de bord dupa mine. Cine vrea RGB sa isi investeasca in controler ca sa poata obtine si culori intermediare intre cele de baza.
Leave a comment:
-
deci sa inteleg ca pun pozitia se aprinde o culoare, o iau, o pun din nou se aprinde alta?
Leave a comment:
-
Caut si eu serigrafie si inele de bord de duster in scopul montarii lor pe logan. Am gasit decat pe okazii la 70ron serigrafie.
Leave a comment:
-
trebuiesc plantate separat de pcb masinii ca se alimenteaza de la o sursa mai destepta care face sa se aprinda toate culorile suscesiv de la o comanda cu buton
(((un controler care face sa se aprinda toate cele 4-6 leduri(referire la ceasuri)simultan de la un singur buton si o sursa de tensiune de 3v bine stabilizata))))
functionarea unui led rgb e relativ simpla dar e mai complicat cu controlerul ala care face ca culorile sa se succeada
se gasesc de cumparat acele controlere separat
merg si fara controler dar de cate ori aprinzi pozitia (lumini bord)se succed culorile ledului
Leave a comment:
-
Sau combinatie albastru cu verdeAttached Files
Leave a comment:
-
-
aha, da tu i ai schimbat vre un led smd ceva, ai fac ceva modific ? k, daca plus vine, du te pe partea de masa si vezi, poate e numai dezlipit nu te ai uitat, verifica daca se aprinde dar alimenteaza l de pe circuit nu direct pesmd, vezi asa daca se aprinde.....
Leave a comment:
-
Acum NU mai arde la contact pus. Cand functiona, la contact pus dupa cateva secunda se stingea ca si ledurile de la airbag. Am masurat ledul e bun, are 2 diode 106 care in jur de 500 ohmi conduce pe o parte, deci e bun. Alta e buba. nu stiu de unde ar trebui sa vina semnalul. Plusul o primeste de la ledul frana de mana. ledul de la frana de mana functioneaza.
Leave a comment:
-
ok, hai sa o luam altfel, deci tie iti sta aprins becul stop tot timpul ? in carte ce zice, ce este acest bec stop din ce cauza se sprinde ? hai ca tot i dam de capat
Leave a comment:
-
da masori piesele fara sa fie alimentat, pune mi o poza ceva sa vad si explica mi un pic care k ?
Leave a comment:

Leave a comment: