Schimbare Culoare BORD
Collapse
X
-
De ce nu încerci chiar tu?Nu e așa dificil....cred că ai vreo cunoștință care are pistol de lipit...Mie chiar nu mi se pare greu...
-
Trimiti ceasurile la cineva care face asa ceva, le rezolva si le trimite inapoi.
Sunt baieti seriosi pe forum...
Leave a comment:
-
Puteti sa.mi recomandati pe cineva in buzau/focsani care se ocupa cu schimbarea luminii din bord?
Leave a comment:
-
eu ti-am aratat ''metoda de lucru'' din clipul postat de tine
cine se pricepe s-o faca o face foarte simplu si usor
Leave a comment:
-
poate te ajuta sa intelegi cat de usor se face treaba
Attached Files
Leave a comment:
-
Salut,
Ceva de genu' , stie sa faca cineva ? http://www.youtube.com/watch?v=WirgvD3gJFw si cam la ce pret?
Mersi
Leave a comment:
-
Conteaza provenienta si marca sau clasa de sortare nu pretul care poate proveni dintr-un adaos mare. In fine un led ca sa il folosesti si la cald si la frig si supravoltat si in umiditate mare trebuie sa fie produs intr-un anume mod. Cel mai bine desfaci bordul si verifici lipiturile, daca totul este ok schimba ledurile de la culoarea care face probleme.
Leave a comment:
-
Acuma am venit din oras, am umblat cam 1 ora si merg ledurile perfect.
Eu ma gandeam sa nu fie din cauza frigului sau a condensului din masina.
Ledurile nu sunt chiar low cost, acum 2 ani am dat pe 1 buc. 4 lei si erau si la 0.5 lei.
Leave a comment:
-
Un led poate conduce tensiunea dar sa nu se aprinda, se intampla in general la ledurile low cost din cauza materialelor din compozitia chip-ului.
Leave a comment:
-
Am si eu o problema cu ledurile din borb.
Am ledurile montate de 2 ani si pana azi nu am avut probleme cu ele.
Azi veneam de la Pitesti spre Tg-Mures si de pe la Sibiu au inceput sa palpaie ledurile de la turometru si apoi s-au stins iar cateodata se aprindeau cau 1 sec. apoi se stingeau la loc.
Din cate stiu eu sunt legate in serie cate 2 leduri, deci la turometru am ledurile din laterala in serie iar cel de sus legat in serie cu cel de sus de la vitezometru. In concluzie este logic sa nu mai mearga ori cele 2 legate in serie sau cele 2 comune cu ambele ceasuri doar ca la vitezometru nu a cazut deloc intensitatea.
Leave a comment:
-
daca pun ace de sandero/ph2 (rosii) pe ceasurile stoc, cu leduri portocalii, ce culoare se vor aprinde acele, rosii sau tot portocalii ? are cineva ?
Leave a comment:

Leave a comment: