Schimbare Culoare BORD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gaboneygg
    replied
    Originally posted by Toorop View Post
    Eu cred ca 100% le ai schimbate, deoarece nu ar avea cum sa se aprinda doar acul si ceasurile nu, ai led separat pentru ace, iar ledurile de la turometru au una din problemele enumerate de colegl nostru Romeo. Iar daca nu le-ai schimbat tu ... nu ai de cat sa ii dai in cap la cel care ti-a facut ,,lucrarea``.
    el si-a facut lucrarea.(a facut destule borduri,deci stie sa lipeasca).gabonz cauta-ma pe mes.nu de alta dar mai mult ca sigur ai luat smd-urile de la mine.

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Originally posted by dsign View Post
    Asta este atitudinea corecta. Bravos.

Ma ofer sa repar bordul colegului gratis!
    Respect domnule! sa ne spuneti si noua cand rezolvati problema daca binevoiti, desigur. O duminica placuta, cea mai ramas din ea.

Leave a comment:

• tyger88
    replied
    Bravo dsign :-) arata ca se poate ajuta un om la ananghie si gratuit .Altii numai la bani se gandesc

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Asta este atitudinea corecta. Bravos.

Ma ofer sa repar bordul colegului gratis!

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Asa e domnule, imi cer scuze pentru exprimarea mea.
    Sper sa rezolve problema colegul nostru cat mai omenesc.
    Pana la urma greselile sunt normale si omenesti, doar ca trebuie sa si invatam ceva din ele.
    Last edited by Toorop; 22 June 2014, 13:21. Reason: Completare post.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    @ Toorop, neaparat sa-i dea in cap?
    Dar de ce sa nu sune si sa vorbeasca civilizat, sa rezolve situatia?
    Asa rezolvi tu daca vanzatoarea de la magazin ti-a dat salam expirat? Ii dai in cap cu el?

Atitudine pur romaneasca, de coltul blocului din suburbie!

Leave a comment:

• Toorop
    replied
    Eu cred ca 100% le ai schimbate, deoarece nu ar avea cum sa se aprinda doar acul si ceasurile nu, ai led separat pentru ace, iar ledurile de la turometru au una din problemele enumerate de colegl nostru Romeo. Iar daca nu le-ai schimbat tu ... nu ai de cat sa ii dai in cap la cel care ti-a facut ,,lucrarea``.

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    daca le ai schimbate probabil s-au ars astea sau contact imperfect -lipituri nasoale

Leave a comment:

• gabonz
    replied
    Salut, vin si eu cu o intrebare.De 2 zile nu se mai aprind ledurile de la turometru.Care ar putea fi problema tinand cont ca acul se aprinde si restul ledurilor..

Leave a comment:

• EDDY68
    replied
    Ceasurile mele lucrate de Soran(Daciashop).
    Attached Files

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    am luat gordak 952 a. multumesc de sfat

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    godrak e f ok, poti sa l iei fara probleme

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Originally posted by casper20 View Post
    Vad ca ai montat modul antiresetare CB, cum se comporta?
    Am si eu montat asa ceva si in 2 ani mu am avut probleme cu resetarea dar acum 2 saptamani am opservat ca sa resetat iarasi de la sine.
    Ai avut probleme de genul acesta de cand il ai montat?
    De cand l-am montat nu s-a mai resetat niciodata singur.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Pentru a nu reseta computerul de bord nu este nevoie de nici un modul... Trebuie refacuta masa la tabloul de bord si sa nu pui contactul de 2 ori intr-un interval mai scurt de o secunda (adica sa nu freci cheia aia repede...)

@gaboneygg, eu am lipit smd-uri de-astea chiar si cu anticul pistol de lipit - ala romanesc. Totul e sa ai rabdare, mana fina si fludor bun.

Leave a comment:

• casper20
    replied
    Originally posted by adicata2003 View Post
    Fiecare zice ce vrea. Imi pare rau ca-ti spun, avand in vedere varste ta, dar daca studiai putin, nu mai comentai astfel. In primul rand Led-urile sunt alimentate cu 5 V semnal PWM (daca sti ce-i ala), deci imposibil scurt circuit. Pe bordul asta au fost facute mai multi montaje, inclusiv un modul pentru a nu se mai reseta computerul de bord. Au fost montate mai multe randuri de led-uri.
    Vad ca ai montat modul antiresetare CB, cum se comporta?
    Am si eu montat asa ceva si in 2 ani mu am avut probleme cu resetarea dar acum 2 saptamani am opservat ca sa resetat iarasi de la sine.
    Ai avut probleme de genul acesta de cand il ai montat?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google